22 Aprilie 2016 publicat în Lifestyle 93 share-uri

Se apropie frumoasa sarbatoare care vesteste Pastele si care ne aminteste cu drag de intrarea Domnului in Ierusalim. Sa sarbatorim alaturi de familie si prieteni bucuria si speranta unui nou inceput trimitandu-le cele mai deosebite urari de Florii.

Urarile de Florii le arata celor apropiati ca ne bucuram impreuna de aceasta zi speciala in care florile, minunile naturii, se transforma intr-un bun prilej de a raspandi dragoste dar si de a ne mari credinta in trecerea omului de la conditia sa efemera la viata vesnica.

De Florii sarbatorim mai multe nume care pot semnifica putere pentru femeile care poarta numele de Camelia, bunatate pentru cei numiti Narcis, sensibilitate pentru persoanele numite Florina, veselie pentru cele care poarta numele de Viorica si puritate pentru cele numite Crina. Trimite-le persoanelor dragi care poarta nume de flori cateva urari frumoase care surprind farmecul acestei sarbatori.

Urari de Florii

In sufletul tau se oglindesc culorile cerului; in zambetul tau gasesc puritatea florilor; in privirea ta vad zborul pasarilor catre infinit. Sa iti pastrezi mereu inima plina de sperante si visuri frumoase. La multi ani!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Îți doresc timp… PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

De ziua ta sa infloresti precum o floare care se deschide usor, raspandind frumusete si bucurie in inimile tuturor. La multi ani!

Iti doresc numai zile insorite care sa iti presare calea cu razele blande ale soarelui si cu petalele inmiresmate ale florilor. Te iubim! La multi ani!

Sursa foto: Pixabay.com

Sper ca Duminica Floriilor sa iti aduca multa pace sufleteasca iar iubirea divina sa se reverse asupra ta in sclipirile luminei sfinte. La multi ani!

De Florii caldura primaverii sa te invaluie in raze aurii iar mireasma dulce a florilor sa iti deschida inima catre bucurie si speranta. La multi ani, draga mea!

Gandurile sa iti fie colorate in nuantele parfumate ale primaverii iar taina florilor sa iti dezvaluie speranta de a trai fiecare clipa cu inima implinita. La multi ani!

A venit si ziua ta, ziua in care visurile prind aripi si dorintele ti se implinesc! Iti vom fi alaturi mereu, dragul meu! La multi ani!

Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Mesaje de Florii frumoase

Sursa foto: Pixabay.com

In aceasta zi sfanta iubirea sa risipeasca cu a sa lumina blanda orice umbra din sufletul tau, orice urma de gand rau. Numai sanatate si bucurie iti dorim! La multi ani!

Sper ca drumul tau in viata sa iti fie presarat de inocenta ghioceilor, de frumusetea trandafirilor si de gingasia crinilor. La multi ani!

De ziua numelui tau, izvorul etern al iubirii sa iti invaluie sufletul in cununi de bucurie, in raze de credinta si in miresme de speranta. La multi ani!

Labirintul vietii sa te poarte pe aripi sfinte, dincolo de tristete, intr-un zbor divin. La multi ani, draga mea!

Sursa foto: Pixabay.com

Imi incalzesti mereu sufletul cu privirea ta in care se reflecta tainele unui univers ce asteapta sa fie descoperit. La multi ani, scumpa mea! Nu uita ca te iubesc!

Florile sufletului tau presara in vietile noastre nenumarate clipe de fericire; fie ca harul tau de a ne insenina zilele sa se rasfranga si asupra ta in culori vii si ganduri parfumate. La multi ani infloritori!

Pentru ca m-ai invatat sa apreciez fiecare lucru marunt, pentru ca mi-ai aratat ce inseamna sa traiesc cu adevarat, draga prietena, iti multumesc! La multi ani fericiti de ziua numelui tau!

Sursa foto front si main: Pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri