19 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 164 share-uri

Iti multumesc pentru acele clipe in care ai plecat de langa mine, in care ai luat cu tine si dragostea si sprijinul si fericirea, pentru acele clipe in care credeam ca nu pot fara tine... m-au motivat, mi-au dat putere si curaj si... AM PUTUT! Iti multumesc ca datorita tie am aflat ca pot si ca pot mult!

Rece, rece, rece! Natura inghetata. Copaci goi si tristi. Pamant negru amortit. Un palc de zapada ici-colo, innegrit de pasii grabiti ai trecatorilor. Un planset de copil, glasul mamei care incearca sa-l potoleasca si huruitul rotilor de tren - singurele lucruri ce tulbura aceasta liniste apasatoare.

Un fir de lumina galbuie abia patrunde printre norii gri, coboara lin catre fereste, le lumineaza doar un colt si ti se asaza pe chip, reusind sa-ti smulga un zambet si sa-ti picure un strop de speranta in suflet.

Foto: Aleshyn_Andrei / Shutterstock.com

Te indepartezi de fereastra si parca manata de o forta nevazuta, te indrepti cu repeziciune spre dulapul din dormitor. Privesti cateva secunde ultimul sertar si... il deschizi. Nu l-ai mai deschis de atata vreme! Dar a sosit momentul!

Cutia rosie de catifea e inca aici, te asteapta neclintita, ticsita cu zeci de amintiri. Cu mana tremuranda, desfaci funda neagra. Inauntru: un trandafir alb. Cat timp sa fi trecut? Luni bune. Cat de frumos era si ce parfum imbatator avea! Si ce poveste de iubire anunta! Acum: uscat, fara stralucire si fara parfum... si in afara povestii de iubire. Ciudat! Te asteptai sa te cuprinda o emotie aparte, un dor,dar...nu! Nimic dintre toate astea!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Îți doresc timp…

Dedesubt: o serie de fotografii. Momente unice, clipe minunate, in care dragostea plutea in aer, iar fericirea se citea pe chip.

Mai jos, ingalbenite de vreme, stau frumos impaturite cateva scrisori. Stii ce contin randurile, ce umplu paginile, stii si ce-ai simtit cand le-ai citit prima data, dar oare ce vei simti acum recitindu-le?

Privesti cu atentie scrisul. Literele "desenate" doar pe jumatate, parca se grabesc sa compuna cuvinte de iubire, adresate tie, doar tie; tu, cea care la acel moment reprezentai pentru el centrul universului sau!

Frazele insiruite de-a lungul paginii iti zugravesc tabloul, imaginea ta vazuta prin ochii celui care te iubea - o imagine perfecta: tu, femeia cea mai frumoasa si cea mai blanda; tu, femeia langa care el ar fi vrut sa-si petreaca toata viata.

Visuri, sperante, promisiuni, ce nu s-au concretizat vreodata...

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi...

Ai suferit, ai cazut, te-ai ridicat, ai sperat, ai luptat si ai pierdut din nou. Oricat ai incercat sa readuci iubirea, ea n-a mai revenit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri