Nu este deloc usor de fii spion si mai ales unul bun. Atractivitatea sau un fizic placut nu sunt deloc suficiente in lumea femeilor spion. Alte trasaturi precum puterea de intuitie extraordinara, inteligenta, capacitatea de disimulare, viclenia si mai mult decat curaj nu pot lipsi din lista calitatilor necesare unui spion adevarat. Si indraznesc sa adaug si puterea de seductia... caci multe din femeile care au contribuit la scrierea istoriei au apelat la aceasta arma. Poate ca si cea mai puternica!... Va prezentam cateva dintre cele mai controversate figuri feminine din istoria spionajului, care s-au folosit cu succes de inteligenta si farmecul lor feminin pentru a schimba istoria.

Nu este deloc usor de fii spion si mai ales unul bun. De acest lucru m-am convins urmarind filmul “O viata ca in filme” avandu-i ca protagonisti pe Michael Douglas si Melanie Griffith. Atractivitatea sau un fizic placut nu sunt deloc suficiente in lumea femeilor spion. O intuitie extraordinara, inteligenta, capacitate de disimulare, viclenie si un curaj nebun -iata trasaturi care nu pot lipsi de fisa caracteriologica a unui adevarat spion. As indrazni sa adaug si puterea de seductia... caci nu putine din femeile care au contribuit la scrierea istoriei au apelat la aceasta arma. O arma subtila e drept, dar poate ca si de aceea cea mai puternica!... In continuare, va prezentam cateva dintre cele mai controversate figuri feminine din istoria spionajului, care s-au folosit cu succes de inteligenta si farmecul lor feminin pentru a schimba istoria.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Mata Hari – Nu trebuie sa fii o frumusete extraordinara, ca sa poti cuceri inimile barbatilor si seducatoarea Mata Hari a inteles cel mai bine acest lucru. Una dintre cele mai faimoase spione din toate timpurile, Mata Hari a stapanit la perfectie nu numai arta seductiei, dar si arta de a trasmite informatii politice pretioase folosindu-se de farmecul irezistibil al trupului sau.

Admirata, indiviata, iubita, urata, Mata Hari (pe numele sau adevarat Margaretha Geertrude Zelle) a avut o viata mai palpitanta decat cea din filme. Exmatriculata din scoala din cauza aventurii sale cu un profesor, tanara seducatoare raspunde unui anunt de la matrimoniale al unui ofiter scotian MacLeod de 40 de ani, casatorindu-se cu aceasta. Considerata de unii drept initiatoara stripteasului de astazi, Mata Hari (numele sau de scena inseamna de fapt “Ochiul zilei”) a adoptat o conduita extravaganta, expunandu-si aproape in totalitate trupul in dansurile sale.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

La inceputul primului razboi mondial, Mata Hari se infiltreaza in universul periculos al spionajului. A avut aventuri cu politicieni, diplomati, ofiteri de rand inalt, reusind sa afle informatii confidentiale pe care le comunica germanilor, in ciuda faptului ca lucra pentru francezi. La varsta de 41 de ani, sub acuzatia de contraspionaj a fost insa executata de catre militarii francezi. Chiar daca si in ziua de astazi anumite mistere si nelamuriri in legatura cu activitatile si viata sa tumultoasa, Mata Hari simbolizeaza imaginea femeii fatale. Celebra Greta Garbo o interpreteaza magistral pe Mata Hari in filmul cu acelasi nume.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri