Aceasta stare de acalmie nu va veni la tine daca tu o cauti. Linistea se asterne acolo unde deja este liniste, iar daca tu te afli in cautare, inseamna ca mintea ta inca mai alearga dupa o stare viitoare, iar aceasta agitatie mentala iti va bloca accesul la liniste. Deci, intr-un mod paradoxal, daca alergi dupa liniste, blochezi accesul linistii in viata ta.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

In liniste, intelegi sunetul

Din surdina linistii, rasare un gand care anunta sosirea sunetului. Din mijlocul Nemanifestatului, rasare o unda care anunta drumul Manifestatului. Tot ceea ce poti auzi, s-a creat in liniste; fiecare sunet, isi are originea in linistea care-l precede. Niciun zgomot nu iti poate transmite ceea ce iti sopteste linistea, pentru ca linistea cuprinde orice zgomot. Totul este cuprins in liniste - pana si sunetul. De fapt, sunetul este Fiul Linistii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Cand te vei imprieteni cu linistea, atunci o sa afli ceea ce este sunetul cu adevarat, deoarece niciodata nu vei putea intelege zgomotul, daca nu stii ce este tacerea. Si sa nu crezi ca tacerea este liniste. Nicidecum. Linistea cuprinde si tacerea, insa tacerea nu inseamna liniste. Cand taci, o poti face si pe un fond nervos, iar aceasta stare nu caracterizeaza linistea.

Linistea este fundalul in care a fost creat totul, linistea este dimensiunea in care nimic nu este diferit, deoarece, in aceasta dimensiune, interpretarea nu mai este activa. Linistea este intruchipata in ochii care privesc fara a interpreta ceea ce privesc. Linistea este intruchipata in iubirea neconditionata si in puritatea desavarsita a unui copil care nu stie ce inseamna judecata adultilor.

Linistea este taramul unde nimeni nu este mai presus sau mai prejos, din simplul motiv ca in acest peisaj, nimeni nu vrea sa iasa in evidenta. E adevarat: cand traiesti in liniste, nu mai alergi dupa zgomot. Cand plutesti pe valul Nemiscarii Cosmice, agitatia miscarii terestre devine foarte departe de fiinta ta. Asadar, imprieteneste-te cu linistea. Asculta linistea. Invita linistea in viata ta.

Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri