5 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Parcurge acest dictionar al Vietii, un dictionar de sorginte populara, pentru a afla care iti este ursita si ce iti este menit sa faci, sa iubesti si sa ajungi in viata. Nu uita totusi ca Destinul mai mult se construieste decat este.

Saptamana 25 aprilie – 2 mai – Saptamana Manifestarii

25 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Substantei. Cuvintele tale au substanta si prin intermediul lor reusesti sa faci ce vrei in viata. Aceasta zi aduce noroc pe partea familiala.

26 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Instruirii. Aceasta zi predispune spre cultivare, dezvoltare, instruire. Dorinta de autoevolutie te conduce la un statut intelectual inalt.

27 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Rasturnarii de Situatii. Este o zi coplesitoare pentru unii, benefica pentru tine. Cum asa? Chiar daca uneori rasturnarile de situatii iti bulverseaza viata, prin intermediul lor iti cunosti sufletul pereche.

28 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Norocului Financiar. Situatiile avantajoase vin catre tine fara sa depui un efort prea mare. Vei avea un succes colosal daca muncesti si investesti pentru a cultiva acest noroc material.

29 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Perseverentei. Norocul tau in viata este dat mai mult de rabdare, tenacitate si de dorinta ta de a reusi. Muncesti pentru a-l obtine, dar si satisfactia va fi pe masura. Viata emotionala echilibrata va fi marele tau atu in viata.

30 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Karmei. Nu intamplator. Ai o karma puternica pe care trebuie sa inveti sa o echilibrezi. O casatorie cu o persoana apartinand unei alte culturi te va marca in mod deosebit.

Foto homepage: Depositphotos

Foto interior pag 1: Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri