23 August 2012 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Calatorii in timp sau crononautii in viitor, cum ii mai numeste Bruce Goldberg, sunt de fapt NOI, noi intr-un viitor foarte indepartat. Afla de cate tipuri sunt acesti calatori din viitor si care sunt trasaturile lor speciale!

Bruce Goldberg este dentist si hipnoterapeut, specializat in regresie hipnotica in vietile anterioare, dar si in cele viitoare. Bruce Goldberg este si activist metafizic New Age, autor a mai multor bestselluri internationale extrem de interesante ( “Past Lives - Future Lives”, dar si “Egypt: An Extraterrestrial and Time Traveler Experiment') si o prezenta des invitata la talkshowurile de radio si televiziune. Specializat in hipnoza regresiva, Bruce Goldberg a practicat regresia hipnotica in mod individual asupra a 11000 de pacienti. Pe site-ul sau oficial, www.drbrucegoldberg.com, dar si in cartea "Time travelers from our future", specialistul vine insa cu o teorie interesanta pentru unii, posibila pentru altii, halucinanta pentru unii, incredibila pentru altii, pura imaginatie pentru altii.

Bazandu-se pe experienta sa ca si hipnotizator si pe experientele reale si socant de similare pacientilor sai care au raportau in timpul sedintelor de hipnoza regresiva ca au fost rapiti de fiinte umano-extraterestre, Bruce Goldberg aduce in centrul atentiei o ipoteza neobisnuita: aceea a existentei calatoriei in timp. Goldberg emite ipoteza calatorilor care strabat timpul trecut si viitor, a universurilor paralele si a dimensiunilor vizibile si invizibile. Este foarte posibil ca aceste sutele de mii de cazuri de rapiri extraterestre inregistrate annal sa fie rezultatul calatoriilor din viitor a propriei noastre specii, sustine Goldberg.

Calatorii in timp sau crononautii in viitor, cum ii mai numeste, sunt de fapt NOI, noi intr-un viitor foarte indepartat. In prezentul nostru, acesti calatori isi permit intalnirea cu unele fiinte umane sau le rapesc in mai multe din vietile lor trecute pentru a le inlesni evolutia spirituala si a gasi totodata raspunsul la marile probleme viitoare ale omenirii. Calatoria in timp, afirma Goldberg, va fi descoperita cu aproximatie undeva in anul 3050 de un om pe nume Taatos, un Hermes al Egiptului Antic si considerat a fi primul crononaut.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri