11 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 21 share-uri

2012 a fost si va fi si in cea de-a doua parte a sa un an esentialmente dramatic din punct de vedere transformational. In cel de-al doilea semestru 2012, realitatea este adusa in prim plan in constiinta noastra colectiva.

2012 este cu siguranta anul profetiilor si al predictiilor. Poate ca niciun alt an in istoria omenirii nu a mai iscat atata valva, rumoare si discutii precum o face 2012. Totodata, ciclul de 9 ani care dureaza din 2008 pana in 2017 este poate unul dintre cele mai importante cicluri de 9 ani ale secolului. 2012 nu este neaparat anul schimbarilor supreme si totale, insa este anul care deschide drumul schimbarilor si evolutiei decisive pentru multi dintre noi.

2012, anul universal 5

2012 este anul dominat de un numar puternic in numerologie si anume numarul 5. Numarul reprezentativ al lui 2012 este 5, un numar perceput in unele culturi si ca numar al sacrificiului spiritual, o extradimensiune a puterii spirituale. Daca vrem o schimbare pozitiva, cu repercusiuni benefice pe termen lung, atunci, conform numerologiei lui 5, trebuie sa ne gasim resursele de putere inauntrul nostru, in interior.

In acelasi timp, numarul 5 simbolizeaza principiul diversitatii, al evolutiei, al pasiunii, implicand totodata si nevoia de schimbare, de varietate, dar si de crestere. Pe de alta parte, numarul 5 este un numar masculin, introvertit prin natura sa. Neconventional, rebel si cu o vibratie puternica, energia lui 5 este pragmatica si determinata de oportunitati. Iar ceea ce deosebeste vibratia acestui numar de vibratia altor numere este faptul ca energia lui 5 inlesneste, mai mult decat orice alt numar, trairea unor multe, bogate si diverse experiente de viata. Numarul 5 este colerat adesea cu planeta Marte, dar si cu semnul astrologic al Leului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

“In ultimii 2 ani, influenta universala a astrologiei, in special Crucea Cardinala dintre restrictivul Saturn, revolutionarul Uranus si transformationalul Plutos a insamantat pe fiecare dintre noi cu visuri, dorinte si nazuinte de a ne imbunatati vietile si lumea din jurul nostru. Energia acestui an universal 5 sprijina, incurajeaza si faciliteaza in initierea acestor schimbari”, se arata pe blog.californiapsychics.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri