12:07, 24 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 73 share-uri

Cea mai importanta femeie pentru fiecare dintre noi, mama, este o adevarata inspiratie atunci cand vine vorba despre sfaturile de viata...

Pentru copiii sai, mama este un al doilea Dumnezeu. Ea isi sacrifica viata pentru ei, ii invata ce este dragostea adevarata si ii invata importante lectii de viata...

1. Mama ne invata lectia generozitatii

Mama ne ajuta sa intelegem intelesul generozitatii. Mama ne invata ce este bine si ce este rau. Ea ne spune ca, daca o anumita persoana are nevoie de ajutorul nostru, trebuie sa mergem sa o ajutam. Mama ne invata sa dam mai mult si sa cautam sa primim inapoi mai putin. Cu siguranta fiecare mama din lume isi va invata copilul lectia generozitatii.

Citeste si:
Testul Luminii: Ce dar spiritual primești de Paște?
Testul Luminii: Ce dar...

2. Mama ne invata sa fim rabdatori si pozitivi pe intregul parcurs al vietii

Mama ne invata sa ne pastram rabdarea chiar si in cele mai dificile momente din viata noastra. Ea ne ajuta sa realizam care este diferenta dintre o abordare negativa si cea pozitiva. Ea stie cu siguranta (si doreste sa constientizam si noi acest lucru) ca este mai bine sa te mentii pozitiv intr-o situatie stresanta, decat sa iti inunzi sufletul cu energii negative. Mama ne invata sa pretuim fiecare situatie in care ne pune viata!

3. Mama ne invata ca esecurile si greselile sunt lectii de viata

Mama ne ajuta sa ne dam seama ca fiecare greseala pe care o facem este o lectie de viata. Ea ne invata ca un esec sta la baza unui viitor succes. Astfel, mama isi doreste sa intelegem ca toate greutatile provocate de greseli si esecuri nu ar trebui sa ne afecteze, ci tocmai invers, sa ne impinga sa incercam constant lucruri noi, sa ne impinga sa ne auto-depasim, sa dorim sa fim mereu mai buni si mai buni.

Citeste si:
IEHANA: waiting for summer
IEHANA: waiting for summer


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri