11 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 21 share-uri

2012 a fost si va fi si in cea de-a doua parte a sa un an esentialmente dramatic din punct de vedere transformational. In cel de-al doilea semestru 2012, realitatea este adusa in prim plan in constiinta noastra colectiva.

Previziuni numerologice Semestrul II 2012: Schimbari, Rasturnari de situatii, Transformari

Ca an aflat sub influenta si dominanta lui 5, 2012 a fost si va fi si in cea de-a doua parte a sa un an esentialmente dramatic din punct de vedere al schimbarilor, al preschimbarilor si al rasturnarilor de situatii. Schimbarile vor fi resimtite pe toate planurile, insa mai ales pe plan politic, economic si social, planuri in care dorintele necumpatate ale celor care detin puterea vor incerca sa le acapareze si sa le submineze pe ale celorlalti.

Este important sa nu va lasati inselati de cei care se dau puternici si sa luptati pentru drepturile voastre. A merge mai departe depinde de voi insiva, iar nu de altcineva. De multe ori, situatiile nu sunt ceea ce par a fi sau cum te-ai astepta sa fie. Le poti intoarce insa in favoarea ta. Cel de-al doilea semestru al lui 2012 va fi cu precadere benefic pentru cei care au ca numar personal numarul 5. Poate fi insa un semestru bun pentru toata lumea daca va concentrati increderea si pozitivitatea asupra lucrurilor bune din viata voastra, si nu a celor rele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

In cel de-al doilea semestru 2012, realitatea este adusa in prim plan in constientizarea noastra colectiva. Elementul Imprevizibil isi va face de multe ori simtita prezenta, iar transparenta si clarificarea vor face de multe ori diferenta intre cine ramane, cine pleaca, cine reuseste, cine stagneaza. Nu va opuneti schimbarilor daca nu vreti sa suferiti, ci incercati sa le acceptati si sa le incorporate intr-un mod benefic in vietile voastre. Nu va puneti singuri piedici plafonandu-va in aceeasi stare neschimbata a lucrurilor. Foarte probabil ca nu va aduce nici inrautatirea situatiei, dar nici imbunatirea ei.

Din punct de vedere numerologic, lunile de vara (iunie, iulie, august) aduc un val de transformari, insotite adesea de situatii controversate, dezacorduri si chiar ciocniri violente. Este important sa vezi sub aceasta dizarmonie felul in care se propaga constiinta sociala, dar si felul in care solidaritatea umana incearca sa se inchege. Luna Septembrie vine si ea cu un ritm ametitor. Poate fi un punct de cotitura si un maxim critic al schimbarilor prefigurate. Celelalte 2 luni de toamna, dar si prima luna a iernii, chiar daca deopotriva la fel de solicitante, aduc elementul Noutate in peisaj si speranta in mai bine.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo iti recomanda si articolele:

Calendar vibrational 2012: Afla care sunt vibratiile energetice ale celor 12 luni din 2012!

Raport Numerologic personalizat: descopera cum iti merge in 2012

Previziunile numerologice ale lui 2012

Foto homepage: Shutterstock.com

Foto interior: Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri