21 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Fizica cuantica este stiinta moderna care incearca sa ne explice ca lumea este un TOT. Un tot care este interconectat prin intermediul iubirii.

Ce este Iubirea?

Majoritatea dintre noi credem ca dragostea este doar o emotie. Dar de fapt, dragostea reflecta un mod de a fi. Aceasta stare a fiintei este mentinuta intr-un camp cunatic.

Tot ceea ce gandim, clipa de clipa, este transmis instantaneu unui camp cosmic de energie care interactioneaza cu tot ceea ce exista in jurul nostru. Iar totul interactioneaza cu noi. Daca tu crezi ca te asteapta o relatie de iubire profunda, o bogatie spirituala si abundenta exterioara, atunci exact aceasta se va produce in viata ta. Sentimentele umane care izvorasc din inima datorita convingerilor noastre, modifica ADN-ul in mod direct iar acesta influenteaza atomii. Faptul ca ADN-ul se schimba in functie de energiile pe care le transmitem Universului este o alta descoperire majora a stiintei de astazi.

Ne putem gandi la cateva momente din vietile noastre personale pentru a ne da seama in ce mod se manifesta iubirea, cum pozitivitatea noastra influenteaza in bine:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

De exemplu, o planta ingrijita cu dragoste si atentie va creste cu mult mai viguroasa. Un nou nascut care este mangaiat cu iubire raspunde acestui sentiment care il invaluie, datorita legaturii care exista intre copii si parinti. Iar acest copil va creste mult mai bine decat un copil care nu a avut parte de iubire. Chiar si un obiect de care avem grija, de exemplu masina personala , „raspunde” in acelasi mod, fara sa se strice si sa ne lase balta mereu.

Aceasta conexiune intrinseca intre toate, fie ca este vorba despre oameni, organisme vii sau obiecte, ne face sa raspundem cu dragoste sau fara dragoste, atunci cand ea nu este oferita. Pana ca fizica cuantica sa ne explice aceasta interconectivitate, intuiam doar ca ceva leaga obiectele, plantele si animalele, dar nu stiam cum si nici de ce.

Starea de iubire neconditionata este mediul ideal care permite acele alegeri cuantice care se vor manifesta la potentialul lor maxim. Atunci cand traim anumite stari cum ar fi compasiune, iubire, iertare, dragoste, dar si stari negative ca manie, ura, suparare, gelozie, noi influentam direct structura AND-ului nostru, iar aceste modificari se propaga in trupul nostru, cat si in afara noastra, pe distante extraordinar de mari. Datorita campului cuantic, influentand tot ceea ce exista in aceasta lume.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Iar inima, dupa cum au descoperit cercetatorii de la Institute of HeartMath, este un fel de interfata care transforma toate emotiile si convingerile noastre in energii electromagnetice.

Stiinta de acum ne arata ca experientele pe care le avem prin intermediul campului cunatic sunt rezultatul constiintei. Alegerile pe care le facem in mod constient ne pot ajuta sa atingem o stare cuantica stabila si orice deznodamant poate deveni realitate, in functie de alegerile pe care le facem.

Dar ca sa atingem aceasta stare de fiintare stabila, e nevoie de iubirea neconditionata... Starea de iubire neconditionata este mediul ideal care permite aparitia celor mai bune posibilitati in viata noastra. Oricare ar fi deznodamantul, trebuie sa il intampinam cu iubire.

Foto fr si main: By kmls /Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Garbo.ro iti mai recomanda si :

Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

Miracolul cristalelor de apa. Apa vorbeste

Esti o MINUNE!

Inteligenta inimii: Creierul din inima

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri