Viziuni din viitor: Cum va arata omenirea in 4011?

12:06, 20 Iunie 2012 publicat în Lifestyle61 share-uri

Alina Neagu, expert Garbo, ne impartaseste o viziune fascinanta legata de viitorul omenirii in 4011, dar si de probabilitatea unui cutremur in Romania.

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo

despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com.

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Citeste si:
Cum să ai mai multă încredere în tine și în viitorul tău
Cum să ai mai multă încredere...

In articolul de fata, Alina ne prezinta o parte din viziunea ei legata de viitorul omenirii:

Cutremur? Cand?

Dupa cutremurele succesive care au avut loc in Italia, ma cauta tot mai multi oameni care ma intreaba cand va fi unul si la noi. Am spus de multe ori ca am avut viziunea unui cutremur asemanator celui din ’77. Un aspect ciudat al viziunii mele este acela ca, acest "cataclism" era, cumva, anuntat. Nu erau masini pe strada, nu erau oameni...toti erau ascunsi intr-un fel de "adaposturi". Cei pe care i-am vazut erau cativa ratacti, adica, incalcau- cu buna stiinta- un "avertisment general", de a nu fi pe strazi. Am vazut cutremurul "in cascada"...si imaginile de dupa. Sunt convinsa ca vom trai cutremure mai mici si medii inainte de acesta. Poate ca omenirea va face un salt si vom putea reactiona mai bine in astfel de situatii. Dar, mai ales, conform viziunii mele, sper din tot sufletul ca vom avea sisteme de avertizare.

Citeste si:
Gala Matei Brâcoveanu 2020: 5 premii pentru tineri remarcabili
Gala Matei Brâcoveanu 2020: 5...

Din pacate, nu doar cutremurele ne ameninta. Planeta se transforma si fenomenele meteorologice vor fi extreme. Terra ne forteaza sa devenim mai buni, apasand butonul „erase” pe stalpii de sustinere ai civilizatiei noastre.

Nu-mi face bine sa ma gandesc la asta si nici voua sa va incarcati cu asa ceva. Ce va fi, va fi... si nimeni nu va putea sa impiedice. Fiecare dintre noi are un ceas care bate pret de o vreme. Daca se va opri la acest cataclism, nu ne ramane decat sa traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>> 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri