8 Noiembrie 2017 publicat în Frumusete 1 share-uri

Scriitoarea Simona Musca ne-a dezvaluit cateva din secretele ei de frumusete de la care nu se abate, oricat de prinsa ar fi in proiectele sale.

6. Crezi ca frumusetea tine si de alimentatie? Exista o stransa corelare intre cele doua?

Cred ca frumusetea este intr-o stransa corelare intre multe aspecte: alimentatie sanatoasa si potrivita stilului de viata pe care il avem, activitate fizica regulata pentru mentinerea sanatatii, ore de somn suficiente pentru a ne odihni, activitati recreative care sa ne completeze si infrumuseteze timpul liber, liniste sufleteasca si echilibru mental.

7. Pentru ca vorbim despre alimentatie, spune-mi 3 alimente pe care nu le-ai putea exclude din dieta ta?


Legumele si fructele fara nicio exceptie, lactatele (branza degresata de vaca, iaurturi, mozzarella)

8. Alte 3 alimente de care incerci sa te feresti pe cat posibil?

Sunt foarte multe alimente pe care nu le consum deloc, insa voi incerca sa enumar doar 3 dintre acestea: carne, untul, margarina sau alte forme de grasime folosite in locul untului, smantana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

9. Daca ai perioade in care acumulezi 2-3 kg in plus, la ce “reguli de aur” apelezi pentru a-ti recapata silueta?

Nu am avut norocul sa primesc „acel“ ADN, dar sunt recunoscatoare si constienta ca fara putina disciplina si preocupare pentru sanatate si pentru aspectul exterior nu ai cum sa obtii sau sa mentii un aspect placut. M-am educat sa fiu stricta cu regimul alimentar, mancand echilibrat si astfel nu ajung sa acumulez kilograme in plus fata de cele in care ma simt bine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri