Care este pragul sau limita fina in care iubirea se transforma in durere si suferinta? Cand a iubi inseamna prea mult?

Sta in picioare langa tine, ii simti umbra pe obraz si respiratia calda. Si te gandesti ca poate e ultima oara cand mana lui aspra iti va atinge parul ravasit si fata plansa. Nu concepi sa traiesti viata fara el, nu iti imaginezi o dimineata in care sa te trezesti si sa nu fie langa tine, printre asternuturi si perne, printre ganduri si iubiri apuse. Si te intrebi: cand incepe de ce incepe? Si cand se termina de ce se termina?
In fractiunile de secunda care urmeaza mintea iti fuge departe si ai vrea sa il urasti ca sa nu il mai iubesti atat de mult.

Autoinvinovatirea este primul pas in urma unei deziluzii. Filmulete mentale despre toate momentele in care poate ai fost prea naiva sa crezi in vorbe sau prea credula sa iti pui increderea intr-un simplu om, care te asteptai sa te dezamageasca mai devreme sau mai tarziu, nu iti dau pace. Da-l jos de pe piedestalul pe care l-ai urcat si arunca laurii pe care ii culegeai doar in numele lui. Demitizeaza zeul din spatele omului si privestea realitatea banala si anosta: esti o femeie care iubeste prea mult o persoana care nu ii impartaseste la acelasi nivel sentimentele.

Care este pragul sau limita fina in care iubirea se transforma in durere si suferinta? Cand a iubi inseamna prea mult?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Testosteron – rol, valori normale

Cand incepi sa gasesti motive pentru toate indispozitiile lui, pentru toate toanele si momentele proaste, pentru tacerile prelungite si cuvintele rautacioase pe care ti le adreseaza si iei vina asupra ta – inseamna ca iubesti prea mult.

Cand toate discutiile se invart in jurul lui, cand toate frazele incep cu El.., cand toti prietenii lui sunt si ai tai desi nu ai nimic in comun cu ei, cand renunti la planurile tale pentru el, cand iti instrainezi amicele de-o viata pentru ca el nu le agreeaza – inseamna ca iubesti prea mult.

Cand nu iti place comportamentul lui, nu iti plac glumele cu conotatie nepotrivita pe care le face, cand nu iti place stilul agresiv pe care il adopta uneori insa te gandesti ca, daca tu vei fi suficient de tandra si disponibila, o sa se schimbe pentru tine – inseamna ca iubesti prea mult.

Cand relatia cu el iti pericliteaza starea fizica de bine si starea de integritate emotionala, cand ii preiei dispozitiile si gandurile, cand uiti cine esti tu in relatia cu el – inseamna ca iubesti prea mult.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

Dependenta este cuvantul care denota rezonanta neplacuta in urechile noastre si naste ganduri intunecate. Dependenta invoca imaginea drogatilor care au nevoie de obiectul placerii momentane iar in lipsa lui intra in sevraj. Dar depedenta emotionala? Dependenta fata de partener nu este oare la fel?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri