Sa o luam pe rand, incet, la linuta, cu explicatie si interpretare: de ce, cum si care sunt principalele motive pentru care parasesc barbatii.

De sindromul ‚picioarelor reci’ s-a auzit probabil, desi majoritatea cred ca e aplicabil doar la tinerele fecioare inaintea nuntii. E perioada in care el dispare in ceata iar tu te intrebi de ce. Zambesti sagalnic imaginandu-ti cum va decurge urmatoarea intalnire, cu ce iti vei asorta unghiutele roz pal, daca au flecuri pantofii aia de anul trecut sau oare cum arata ma-sa. Iar in tot timpul acesta, in mintea lui se perinda ca o banda veche de magnetofon ce a ramas pe repeat: „e draguta...poate maine o parasesc” – iar asta poate doar pentru ca ai noroi pe pantofi sau ai ajuns prea devreme la intalnire.

Din punctul tau de vedere, lucrurile merg satisfacator, chiar destul de bine ai putea spune intr-un moment de sinceritate. A inclinat din cap aproape afirmativ cand ai spus intr-o discutie pasagera ca ti-ar placea sa plecati impreuna intr-o insula exotica, sau macar la munte. Si dintr-o data te loveste un papuc direct in noua coafura pe care ti-ai facut-o de dimineata la salon, special pentru el. Ca sa nu te framanti inutil nopti intregi langa baxuri de servetele, bomboane cu ciocolata sau lazi de inghetata, ca sa nu iti agasezi prietenele cu telefoane in miezul noptii am intrebat, analizat, cautat cele mai plauzibile motive pentru care barbatii ies dintr-o relatie, inclusiv din una ce poate parea promitatoare.

Lista neagra. Tii minte cand te-ai crizat toata ca a ratat singurul loc de parcare sau cand si-a lasat tricoul murdar langa hainele proaspat spalate sau cand ai invocat o migrena de la bigudiuri? Ei bine, toate au ramas inmagazinate, trecute pe hartie si rememorate in momentele esentiale. Sunt trecute in dosar, la rubrica: „potentiale schimbari”, imediat langa toanele din perioada aceea a lunii si ironia in fata prietenilor. Chiar daca in momentul in care se intampla lucrurile, dragostea e in floare, mai devreme sau mai tarziu se tem ca te vei transforma in cicalitoarea dependenta de control fara chef de sex si cu vesnice toane. Iar asta nu e o imgine prea placuta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Masculul alpha. Biologic vorbind, e specia din regnul animal care are parte de toate femelele si este, ca atare, liderul grupului. Situatia nu difera foarte mult in ceea ce priveste perspectiva barbatilor, pozitia sociala si disponibilitatea unei partide mai bune, indiferent de ce inseamna asta. Teoria tablitei de raboj trebuie sa aiba, in fond, o sustinere concreta. Nu o sa se implice intr-o relatie serioasa atata timp cat considera ca balta inca mai are peste. E o maniera simplista la care se reduc lucrurile la nivel relational. Prin urmare pana nu a testat terenul e foarte probabil sa nu fie capabil de o relatie serioasa si doar sa frunzareasca, asta in cazul in care nu ai zburat tu deja spre tari mai calde si pesti mai mari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri