Sa o luam pe rand, incet, la linuta, cu explicatie si interpretare: de ce, cum si care sunt principalele motive pentru care parasesc barbatii.

Bad timing. Uneori barbatii cred ca ne nastem setate pe casatorie iar singurul nostru scop in viata este acela de a imbrobodi un inel pe deget pentru ca mai apoi sa putem sa ne ingrasam linistite, sa nu ne mai epilam si sa turnam copii. Foarte falsa parere intretinuta, de altfel, de munti de filme si zeci de melodii care divagheaza idei preconcepute. Iar daca te mai scapa un „vaai ce copilas scump” la o banala plimbare de seara, sa nu te intrebi de ce a spus ca se duce la toaleta si nu a revenit. E incapacitatea de implicare intr-un moment nepotrivit.

Sigur ca se gandeste sa se aseze la casa lui, sa aiba o sotie, copii si tot tacamul, numai ca doreste sa amane momentul pana cand e inevitabil sau toti prietenii deja au picat ca mustele. Iar cand totusi se intampla si asta, o va face cu aproape oricine este la indemana. E cazul tipic al cuplurilor care au stat ani de zile impreuna iar dupa despartirea cauzata de incapacitatea lui de implicare, domnul si-a pus pirostriile la numai cateva luni de curtare a unei noi dudui. Iar atunci spunem resemnate ca i-a intrat luna in casa casatoriilor si trecem la urmatorul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Motive s-ar mai gasi dar ce rost are? Uneori nu e sa fie!

Iar daca telefonul este mai mereu inchis poate are probleme cu bateria sau poate nu vrea sa fie gasit; daca evita sa faca planuri ori prefera spontaneitatea ori nu vede un viitor impreuna; daca este rautacios fara un motiv anume posibil sa fie constipat sau pur si simplu asteapta sa te desparti tu de el.

Prin urmare, daca dragoste nu e.. mai are rost sa facem?

Un articol de Emma Dobre


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri