1 Noiembrie 2016 publicat în Familie 20 share-uri

Vrei ca micutul tau sa devina un adult fericit si implinit? Invata-l sa gandesca pozitiv! Iata 35 de ganduri pozitive pe care Ronit Baras, autoare si coach international, ne sfatuieste sa le insuflam copiilor nostri pentru a avea parte de tot ce este mai bun in viata!

14. Am grija de sanatatea mea si cand tin o dieta, ma asigur ca sunt atent si responsabil si nu ma ranesc niciodata pentru a arata bine sau a primi atentie.

15. Daca nu am nimic bun de spus, nu spun nimic.

16. Stiu cum sa ascult. Cand ascult, le arat altora ca imi pasa.

17. Prietenii sunt atrasi de bunatate. Daca sunt bun, am prieteni buni.

18. Fiecare zi este prima zi din restul vietii mele. Pretuiesc fiecare zi a vietii mele si astept cu nerabdare un viitor mai bun, mai luminos.

19. Gandesc pentru mine insumi. Stiu ca in fiecare situatie am o alegere. Stiu ca alegerile inteligente sunt alegeri care sunt bune pentru mine, care nu ranesc pe nimeni, nici pe mine insumi.

20. A impartasi cu altii ma face sa ma simt bine si ii face si pe ei sa se simta bine.

21. Ceilalti sunt atenti la ce spun si la modul in care o spun pentru a decide ce cred despre mine. Sunt atent la ce spun si la cum o spun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

22. Actiunile vorbesc mai mult decat cuvintele. Nu astept ca lucrurile sa mi se intample. Fac tot ce pot pentru ca ele sa se intample asa cum vreau eu sa se intample. Sunt o persoana a actiunii. Merg mai departe cu actiunile mele.

23. Viata este o calatorie din care inveti. Invat ceva in fiecare zi.

24. Cand ii ajut pe ceilalti, ma simt bine.

25. Daca nu stiu ceva, pot intotdeauna sa invat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri