Te provocam sa aduci un zambet pe chipurile parintilor tai in fiecare zi! Asa cum ei au avut grija sa nu iti lipseasca nimic niciodata si te-au ferit de momentele grele pe care orice familie le intampina, acum a venit randul tau sa ai grija de ei si sa le multumesti cu gesturi mici pentru cele mai frumoase doua daruri pe care ei ti le-au oferit: o viata si o familie.

Avem pregatita pentru tine o lista cu idei de cadouri pentru fiecare zi din saptamana. Tine minte ca un cadou de suflet are o valoare si mai mare daca este confectionat chiar de tine, deci te poti elibera de stres realizand mici surprize simpatice pentru cei dragi.

Luni: Cadouri dulci

Da startul surprizelor de multumire cu un curcubeu pe cerul gurii. Tii minte ca si mama ta reusea sa te surprinda cand te asteptai mai putin cu cate o prajitura facuta in casa, iar tatal incerca sa pastreze intotdeauna un rasfat delicios in geanta de la munca?! Pana o sa inveti sa faci si tu acel desert care sa le incante gustul, intoarce-le gestul cu doua cutii de bomboane de ciocolata: o cutie de Praline Tiramisu Confect, pentru dulcea ta mama, si o cutie de Praline Merci, pentru eroul copilariei tale.

Marti: Mesaje la cafea

Pentru orice copil, parintii sunt cele mai frumoase si bune persoane din viata lor, asa ca nu este nimic gresit in a face cadou acestora doua cani cu mesajul: "Good Morning, Gorgeous" si "Good Morning, Handsome". Cand tu nu esti, parintii tai isi pot adresa unul celuilalt mesajul de pe cana din care isi beau fericiti cafeaua in fiecare dimineata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Miercuri: Daca pozele ar vorbi

Zambeste-le si multumeste-le parintilor in fiecare zi! Pentru ca au avut grija de tine, pentru ca ti-au oferit un sfat atunci cand nu stiai ce drum sa alegi pentru un viitor linistit, pentru ca intotdeauna au putut sa iti daruiasca un zambet, chiar si atunci cand au simtit ca viata e nedreapta cu ei si pentru ca ai ramas si vei ramane copilul lor cel mic. Ofera-le o rama foto dubla cu pozele voastre impreuna si astfel vei reusi sa ii alini ori de cate ori dorul de tine devine mult prea apasator.

Joi: Parfumul care nu se uita

Stii deja ca parfumul este cel care reuseste sa iti aduca aproape intotdeauna o persoana si nu te lasa niciodata sa o uiti. Ti s-a intamplat in repetate randuri sa simti parfumul colegului de munca, dar gandul tau sa zboare imediat la iubitul, fratele, sau tatal tau. Fa-le cadou parintilor cate un set de ingrijire personala care sa ii faca sa se simta mereu tineri. Tatal tau merita pachetul cadou cu deodorant si spray de la Old Spice, iar mama ta o sa fie incantata peste limita de setul cadou de la Burberry.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Vineri: Un pahar cu vin pe zi tine doctorul departe

Vinul nu a facut rau nimanui, ba chiar este recomandat de medici in cantati mici, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca darul nu o sa fie primit cu bratele deschise. Pentru ca este unul dintre cele mai elegante cadouri, ofera-i mamei tale o sticla de vin rose demidulce, iar tatalui o sticla de vin alb sec, ambele romanesti, din Domeniul Coroanei Segarcea. Important: nu uita sa ciocnesti un pahar cu ei de fiecare data cand ii vizitezi.

Sambata: Momente de liniste

Weekend-urile sunt pentru relaxare, iar parintii tai au nevoie din plin de binecuvantatele momente de liniste. Cartea Cum sa traim 150 de ani o invata pe mama ta practici sanatoase pentru a intarzia procesul de imbatranire si pentru a-si prelungi durata de viata. in timp ce cateva Exercitii pentru creier ii spune tatalui tau cum sa isi pastreze sanatatea creierului si cum sa isi imbunatateasca memoria.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Duminica: Duminica in familie

Orice familie trebuie sa pastreze in casa un album cu fotografiile realizate in cele mai importante momente din viata lor. Sarcina ta este, pe langa albumul foto pe care il vei face cadou, sa continui sa imortalizezi clipele petrecute impreuna. Este cea mai frumoasa amintire care ramane din generatie in generatie.

Spune-ne sincer... cand a fost ultima oara cand le-ai oferit parintilor tai un cadou?

Sursa Foto Front Page: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri