Cu siguranta stii ca ai nevoie de un biberon, un carucior sau alte lucruri de acest gen, pe care le cunoaste oricine, insa exista si lucruri care iti vor fi de mare ajutor si de care iti dai seama ca-ti sunt necesare abia cand ai nevoie de ele. Iata care sunt acestea:

Cand devii mama, intregul tau univers trece printr-o schimbare profunda. Toate lucrurile care contau inainte pentru tine azi par superficiale, iar lucruri de care nu auzisei niciodata in viata ta inainte azi le cunosti in amanunt. Este absolut normal sa fii luata putin pe nepregatite si sa nu ai in casa toate obiectele de care ai putea avea nevoie. Noi iti aratam ce lucruri iti sunt absolut necesare si de care inca nu ai aflat.

Cu siguranta stii ca ai nevoie de un biberon, un carucior sau alte lucruri de acest gen, pe care le cunoaste oricine, insa exista si lucruri care iti vor fi de mare ajutor si de care iti dai seama ca-ti sunt necesare abia cand ai nevoie de ele. Iata care sunt acestea:

Termometru digital pentru apa si pentru atmosfera din camera

Toate mamele pe care le cunosti probabil ti-au spus deja cum sa testezi temperatura apei de baita pentru bebe, insa putine mame cunosc importanta unei temperaturi optime si in camera copilului. Academia de Medicina Pediatrica din SUA avertizeaza ca o camera in care temperatura este prea ridicata poate avea consecinte din cele mai grave asupra copilului, inclusiv sindromul mortii subite la sugar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Un termometru digital, precum cel de aici, iti va fi de mare ajutor pentru a determina daca in camera este temperatura potrivita pentru bebelus. Acelasi termometru poate fi utilizat si pentru a determina cat de calda este apa de baie. Alegand un termometru care poate fi folosit si pe post de jucarie, vei asigura si distractia din timpul baitei.

Temperatura potrivita in camera bebelusului este de 22 – 24 de grade, in timp ce pentru copiii prescolari este recomandata o temperatura cuprinsa intre 17 si 20 de grade. In ceea ce priveste apa de baie, ea trebuie sa aiba 37-38 de grade.

Scaun de masina

Scaunul special conceput pentru a-l transporta cu masina pe bebelus este obligatoriu prin lege. Daca inca nu ai aflat de acest lucru, e cazul sa dai repede fuga pana la magazin si sa cumperi unul. Scaunul de masina nu este un moft, ci o necesitate, iar alte dispozitive de transportat bebelusul si puse pe bancheta din spate nu ofera protectia unui produs special conceput in acest sens.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata?

Un studiu al Centrului American pentru Prevenirea si Controlul Bolilor arata ca scaunele de masina reduc riscul de moarte intr-un accident cu 71% in cazul copiilor sub un an si cu 54% in cazul copiilor cu varsta intre 1 si 4 ani.

Acest accesoriu ar trebui sa se numere printre lucrurile pe care le-ai achizitionat inca dinainte ca bebe sa vina pe lume si sa-l aduci acasa de la materitate in siguranta deplina.

Sterilizator pentru biberoane

Exista cateva metode de sterilizare a biberoanelor cunoscute de majoritatea persoanelor, chiar si de catre cei care inca nu copiii. Cele mai populare sunt fierberea si utilizarea cuptorului cu microunde. Niciuna dintre aceste metode nu se compara insa cu un sterilizator electric special facut pentru aceasta operatiune.

Un avantaj pe care orice mama il va pretui la acest accesoriu este faptul ca dezinfecteaza biberoanele foarte repede, in circa 15 minute. Un alt motiv pentru care el iti va fi util este cel legat de faptul ca iti usureaza tie munca pentru ca este usor de folosit si nu implica mult efort din partea ta.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

Dar cel mai important motiv pentru care ai apela la un astfel de accesoriu este faptul ca distruge cel mai bine bacteriile care i-ar putea pune in pericol sanatatea copilului tau. Potrivit Baby Centre, in primul an din viata este absolut necesara sterilizarea biberoanelor pe care le utilizeaza bebelusul, daca nu vrei ca bebelusul tau sa se confrunte cu diaree sau cu stari de voma.

Produse de igiena speciale pentru bebelus

Pielea sensibila a bebelusilor are nevoie de o curatare blanda. Samponul, gelul de dus sau sapunul pe care il utilizezi tu, oricat de bune ar fi, nu sunt potrivite si pentru ingrijirea pielii sale. Copiii au nevoie de produse special concepute pentru ei, cu un PH netru si cu agenti de curatare care sa nu le usuce pielea. Atentie, acestea nu sunt recomandate doar pentru bebelusi, ci si pentru copiii pana in patru ani.

Cele mai încurajatoare citate despre succes Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Opteaza pentru sampoane, sapunuri si geluri pentru copii, fara parfum, pe care le vei gasi in farmacie. Nu uita sa citesti cu atentie etichetele acestor produse. Eczemele si iritatiile il vor ocoli pe cel mic daca ai grija de pielea sa.

La fel de important este ca micutul sa aiba si propriul prosop de baie si propria cada de baie si sa nu le foloseasca pe cele pe care le folositi si voi. In acest fel il vei proteja mai bine deoarece sistemul sau imunitar este inca in dezvoltare si trebuie ferit de microbi.

Desi lucrurile enumerate de noi sunt trecute cu vederea de viitorii parinti, ele sunt mult mai importante decat ai putea crede. Proaspetii parinti obisnuiesc sa-si faca provizii de scutece, hainute si jucarii, insa lucrurile enumerate mai sus sunt cel putin la fel de importante.

Tu ai in casa aceste lucruri? Le-ai cumparat inainte sau dupa venirea pe lume a micutului vostru? Scrie-ne in sectiunea de comentarii de mai jos!

Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Sursa foto: creativecommons.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri