Casnicia este despre iubire, despre dragoste, respect, intelegere si momente frumoase, dar casnicia este si despre clipe grele, neintelegeri, discutii in contradictoriu si lucruri mai putin placute. Secretele sunt simple, trebuie doar sa faci ceea ce simti.

Casnicia, mariajul si viata in doi este cu mult mai frumoasa si mai implinita decat viata de unul singur. Sentimentul acela care iti da o anumita siguranta, o anumita certitudine si incredere in partenerul pe care il ai alaturi este un sentiment ce nu poate fi exprimat in cuvinte, este un sentiment care iti da puterea sa mergi mai departe alaturi de omul pe care l-ai ales sa iti fie alaturi pentru tot restul vietii.

Mereu am admirat cuplurile peste care anii au trecut in cel mai frumos mod posibil, iar amprenta lasata este una plina de invataturi, de lectii importante, de momente frumoase, de clipe deosebite si multe alte lucruri ce formeaza o casnicie frumoasa, durabila si sincera.

foto: cuplu matur, Shuttertsock

Ca si relatiile, casniciile nu sunt numai lapte si miere. Nu este totul roz si nu este vorba numai despre momente frumoase, bucurii si impliniri. Casnicia este si despre momente grele, despre clipe triste, dezamagiri si lucruri mai putin placute, despre incercari ale vietii si asa mai departe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Tot ceea ce conteaza in final, sunt lectiile pe care viata intr-o casnicie ni le ofera.

Cele mai importante lectii ale unei casnicii fericite

1. Iubeste neconditionat

Iubirea este liantu ce leaga doi oameni pentru totdeauna, dar nu orice iubire, ci aceea ce nu are nevoie de nimic altceva, iubirea care te determina sa il pui pe cel de langa tine mai presus de propria persoana, iubirea care te consuma si iti da aripi sa faci tot ceea ce iti doresti, iubirea care iti sopteste ca poti avea incredere in omul de langa tine, iubirea care iti este impartasita in mod natural, fara sa fie nevoie sa ceri nimic in schimb.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri