Casnicia este despre iubire, despre dragoste, respect, intelegere si momente frumoase, dar casnicia este si despre clipe grele, neintelegeri, discutii in contradictoriu si lucruri mai putin placute. Secretele sunt simple, trebuie doar sa faci ceea ce simti.

2. Imbatraneste impreuna cu partenerul tau

Mereu am admirat cuplurile de batranei care se plimba pe strada si se tin de mana mai mult in semn de respect, pentru ca iubirea pasionala s-a transformat in ceva mult mai puternic, ceva mai presus de cuvinte.

3. Renunta la prejudecati

Intr-o relatie sincera, o relatie bazata pe incredere, comunicare, respect si iubire, inveti ca prejudecatile nu isi au rostul daca vrei ca lucrurile sa evolueze intr-o maniera frumoasa. Trebuie sa fii mereu langa partenerul tau si sa il sustii atunci cand are nevoie.

4. Joaca in aceeasi echipa

Impreuna cu partenerul tau trebuie sa formezi o echipa de neclintit. Sa va sustineti unul pe celalat, sa fiti acolo cand fiecare dintre voi are nevoie de o vorba buna, de un sfat, de un umar pe care sa planga sau pur si simplu de cineva in care sa aiba incredere. Unde’s doi puterea creste!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

5. Fii cel mai bun prieten al partenerului tau

Prietenia este un alt liant ce leaga vietile a doi oameni. Iubirea nu este intotdeauna de ajuns si pana la urma se spune ca iubirea dureaza 3 ani dupa care se transform usor-usor in ceva mult mai puternic si mai frumos. Prietenia insa dureaza toata viata. O prietenie frumoasa, sincera si increzatoare este mult mai puternica decat orice altceva, asa ca nu uita sa ii fii cel mai bun prieten partenerului tau.

foto prima pagina: cuplu matur, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri