Secretele unei familii fericite: Ce am invatat dupa 10 ani de casnicie

12:11, 24 Noiembrie 2014 publicat în Familie

Casnicia este despre iubire, despre dragoste, respect, intelegere si momente frumoase, dar casnicia este si despre clipe grele, neintelegeri, discutii in contradictoriu si lucruri mai putin placute. Secretele sunt simple, trebuie doar sa faci ceea ce simti.

2. Imbatraneste impreuna cu partenerul tau

Mereu am admirat cuplurile de batranei care se plimba pe strada si se tin de mana mai mult in semn de respect, pentru ca iubirea pasionala s-a transformat in ceva mult mai puternic, ceva mai presus de cuvinte.

3. Renunta la prejudecati

Intr-o relatie sincera, o relatie bazata pe incredere, comunicare, respect si iubire, inveti ca prejudecatile nu isi au rostul daca vrei ca lucrurile sa evolueze intr-o maniera frumoasa. Trebuie sa fii mereu langa partenerul tau si sa il sustii atunci cand are nevoie.

Citeste si:
Cupio sărbătorește 9 ani de frumusețe
Cupio sărbătorește 9 ani de...

4. Joaca in aceeasi echipa

Impreuna cu partenerul tau trebuie sa formezi o echipa de neclintit. Sa va sustineti unul pe celalat, sa fiti acolo cand fiecare dintre voi are nevoie de o vorba buna, de un sfat, de un umar pe care sa planga sau pur si simplu de cineva in care sa aiba incredere. Unde’s doi puterea creste!

5. Fii cel mai bun prieten al partenerului tau

Prietenia este un alt liant ce leaga vietile a doi oameni. Iubirea nu este intotdeauna de ajuns si pana la urma se spune ca iubirea dureaza 3 ani dupa care se transform usor-usor in ceva mult mai puternic si mai frumos. Prietenia insa dureaza toata viata. O prietenie frumoasa, sincera si increzatoare este mult mai puternica decat orice altceva, asa ca nu uita sa ii fii cel mai bun prieten partenerului tau.

Citeste si:
TOMMY HILFIGER FACE URMĂTORII PAȘI SPRE REPREZENTAREA MINORITĂȚILOR...
TOMMY HILFIGER FACE URMĂTORII...

foto prima pagina: cuplu matur, Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri