29 Septembrie 2017 publicat în Entertainment 22 share-uri

Black Friday anunta inceputul sezonului de cumparaturi pentru sarbatori, de altfel acesta este ocazia perfecta pentru a se cumpara cadouri. O experienta de succes Vinerea Neagra 2018 este asigurata daca ai facut un plan pentru a te asigura ca profiti de discounturile magazinelor. In acest sens, ti-am pregatit un scurt ghid de cumparaturi ca sa ne asiguram ca nu ratezi nimic din ce iti doresti.

Black Friday este cel mai mare eveniment de cumparaturi, iar editia de anul asta se apropie cu pasi repezi. Conform estimarilor, daca nu se fura startul, Vinerea Neagra 2018 este asteptata cu noua editie, pe 16 noiembrie.

Oportunitatile sunt de neratat, mai ales cand vine vorba despre ales cadouri, de cumparat o vacanta sau de inlocuit lucruri prin casa. De asta ne place sa credem ca este bine sa fii pregatit din timp. Asa ca, pentru a ne asigura ca profiti asa cum trebuie de reducerile de Black Friday 2018, iti spunem noi cum sa te pregatesti de cele mai mari reduceri si promotii ale comerciantilor. 

Black Friday 2018: scurt ghid de cumparaturi online si offline

  • Pregateste-te sa fii matinal si urmareste site-urile care te intereseaza, de la prima ora.

  • Intocmeste o lista cu produsele care te intereseaza, ca sa iti fie mai usor sa urmaresti ce ai nevoie.

    Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback
  • Nu te abate de la lista. Pana la urma vorbim despre a face economiii, nu?

  • Compara preturile intre mai multi retaileri, daca au acelasi produs pe stoc.

  • Aboneaza-te la newslettere ca sa primesti in avans noutatile de la comercianti.

  • Verifica si retelele de socializare, unde se anunta de obicei prima oara promotiile.

  • Intereseaza-te ce aplicatii pentru telefon sau extensii pentru platformele web poti instala ca sa te anunte despre reducerile de Black Friday.

  • Nu cumpara din impuls lucruri de care nu ai nevoie si nu te grabi sa adaugi in cosul de cumparaturi prima varianta pe care o gasesti.

  • Daca ce aveai nevoie nu mai apare pe stoc, revin-o mai tarziu si fa un refresh. S-ar putea sa ai o surpriza si sa apara din nou disponibil.

  • Ai in vedere sa ai bani pe cont, daca vei plati cu cardul  sau vei face cumparaturi online.

  • Intereseaza-te despre diferentele aplicate de retaileri intre magazinele online si offline.

  • Stabileste-ti bugetul si imparate-l eventual, intre ce ai nevoie pentru tine si ce trebuie sa cumperi pentru ceilalti.
  • Gandeste in avans si planifica din timp cadourile de Craciun: promotiile de Black Friday sunt ocazia ideala pentru astfel de achizitii.
  • Nu in ultimul rand, fa-ti o cafea puternica si relaxeaza-te. O sa ai nevoie de multa rabdare.

    Magazine online cu cele mai mari oferte de Black Friday 2018: urmareste-le din timp!

    eMAG este retailerul care a adus acest concept in Romania, iar Flanco l-a urmat la scurt timp. Acum pe zona de electronice, electrocasnice mai sunt destinatii variate, iar CEL pare numai bun de urmarit.

    In fiecare an li se alatura noi companii, care aplica discounturi majore produselor puse la vanzare.  FashionDays, Answear si Elefant sunt cateva dintre numele care trebuie urmarite si editia asta de Black Friday, ca in fiecare an. Acestea ofera o gama larga de articole vestimentare si accesorii la preturi avantajoase.

    Sursa foto: pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri