Pentru astazi, ti-am pregatit un test haios si relaxant de personalitate. Nu trebuie decat sa alegi desenul care te atrage cel mai tare dintre cele cinci si apoi sa citesti ce spune despre tine, acel desen!

3. Personalitate optimista, extrovertita

Acest desen exprima optimism, dragoste de viata si buna-dispozitie. Asa esti si tu. Pe tine grijile nu te doboara si intotdeauna vezi jumatatea plina a paharului. Iubesti viata libera, spontana.

Ai o multime de prieteni si iti place sa socializezi. Ai tendinta de a fi usor naiva chiar, oamenii profitand de energia ta pozitiva debordanta. Dupa o dezamagire, o iei cu usurinta de la capat. Dictonul tau este simplu: "Doar o viata avem!", asa ca te bucuri la maxim de ea.

Esti foarte curioasa si deschisa in fata noutatilor. Nu te sperie aventura si nici oamenii. Esti o persoana foarte versatila si te poti simti bine in compania multora, ceea ce evident, iti aduce si foarte multa popularitate.

In iubire gasesti destul de dificil sa intalnesti persoana potrivita, tocmai pentru ca mereu nerabdatoare, treci de la o relatie la alta, fara sa sa astepti sa ti se sedimenteze sentimentele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri