Pentru astazi, ti-am pregatit un test haios si relaxant de personalitate. Nu trebuie decat sa alegi desenul care te atrage cel mai tare dintre cele cinci si apoi sa citesti ce spune despre tine, acel desen!

2. Personalitate analitica, sensibila

Daca ti-a placut acest desen, inseamna ca ai o personalitate analitica, mereu curioasa si dornica de nou. Detii o sensibilitate ascunsa, firea ta emotionala se ascunde in spatele unei masti. Te deschizi doar in fata oamenilor care consideri ca merita sinceritatea ta. Dar si cand o faci! Esti precum o floare care isi ofera polenul - toata emotia si sensibilitatea de care dispune, renuntand la aerul de mister.

Studiezi cu atentie fiecare detaliu, analizezi intamplari si iei decizii rational. Prietenii iti sunt numarati pe degete, dar sunt foarte valorosi, pentru ca ai cantarit bine ce tip de relatie poti avea cu fiecare persoana in parte.

Cunoasterea si activitatile culturale, cat si cele creative joaca un rol deosebit de important pentru tine. Toate acestea fac parte din universul tau. Ai fost tot timpul o fire studioasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Originilor Divine: Ce zeiță te-a înzestrat? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

In iubire reusesti sa mentii echilibrul dar si sa adaugi stropul de miraj indispensabil. In cazul unui esec, te detasezi in mod radical de persoana respectiva, devenind instransigenta si rece. Cine a gresit o data, nu va mai avea 'sansa' de a mai gresi si a doua oara in fata ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri