Pentru astazi, ti-am pregatit un test haios si relaxant de personalitate. Nu trebuie decat sa alegi desenul care te atrage cel mai tare dintre cele cinci si apoi sa citesti ce spune despre tine, acel desen!

1. Personalitate romantica, visatoare:

Daca ai ales acest desen, esti cu siguranta o persoana foarte sensibila. Refuzi cu obstinatie sa vezi lumea dintr-o perspectiva sobra, riguroasa si intotdeauna alegi ceea ce iti dicteaza inima si nu mintea. Esti foarte increzatoare in instictele tale si, intr-adevar, de cele mai multe ori nu dai gres.

Consideri ca idealurile isi au rostul lor in viata si ca doar crezand in visurile lor, oamenii pot fi cu adevarat fericiti. Pragmatismul nu este punctul tau forte; de fapt nu iti place deloc ca ceva din exterior sa iti afecteze buna-dispoztie si modul emotional de a trai si de a face lucrurile.

Ai probabil inclinatii artistice si esti inconjurata de oameni visatori, asemeni tie. In iubire ai tendinta de a atrage persoane exact opuse ca personalitate, din nevoie de echilibru, dar tocmai de aceea si suferinta este pe masura.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri