5 Iunie 2012 publicat în Cariera 45 share-uri

Viata profesionala este cea care ne defineste ca specialisti, Tocmai de aceea nu trebuie sa o influentam negativ prin detalii minore precum eticheta vestimentara la locul de munca. Asadar, cat de mult conteaza cum ne imbracam la serviciu?

Este foarte important pentru cariera noastra sa pastram intotdeauna o atitudine profesionala si sa ne zbatem pentru a evolua. Tocmai de aceea, modul in care ne imbracam si ne prezentam la serviciu este extrem de relevant, putand sa afecteze in mod negativ relatiile noastre cu colegii sau clientul.

Iata cateva piese vestimentare pe care NU ar trebui niciodata sa le purtam la locul de munca:

Neindicat la serviciu: pantaloni largi sau de trening.

Desi multi dintre noi sunt de parere ca avem nevoie sa ne simtim confortabil pentru a lucra eficient, pantalonii largi sau cei de trening cu siguranta nu sunt o solutie la locul de munca. Pentru a pastra o atitudine profesionala si a respecta codul etic la serviciu trebuie sa ne stapanim nevoia de comoditate si sa pastram aceste piese vestimentare pentru plimbarile de weekend.

Neindicat la serviciu: hainele stramte.

La locul de munca trebuie sa evitam sa purtam haine prea stramte. Sa alegem masura potrivita astfel incat sa inspiram o atitudine profesionala, dar si sa ne simtim suficient de confortabil pentru a ne putea face treaba bine. Sa evitam aceasta greseala si sa optam pentru piese vestimentare clasice si formale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Neindicat la serviciu: piesele vestimentare decoltate si fustele scurte.

Multe dintre femei prefera sa poarte fuste scurte sau bluze/rochii decoltate. Trebuie sa fim constiente insa de faptul ca acestea se potrivesc doar la petreceri sau evenimente speciale, si nu la serviciu, acest tip de vestimentatie neinspirand o atitudine profesionala. Asadar, sa nu optam pentru astfel de haine atunci cand avem o intalnire de afaceri la locul de munca deoarece putem parea total lipsite de etica. O fusta deasupra genunchiului este o alegere mult mai inteleapta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri