19. Imbina iubirea si gatitul cu renuntarea. asta nu-nteleg cum vine??
|
||
|
LILO Postat pe 24 Iunie 2010 05:04 |
||
|---|---|---|
ei...las-ca inteleg eu
|
||
|
fleurdelis Postat pe 24 Iunie 2010 05:08 |
||
///cred ca trebuie sa gatesti cu iubire, si sa renunti din cd in cd la portia ta... banui...
|
||
|
|
||
|
fleurdelis Postat pe 24 Iunie 2010 05:14 |
||
|
mai, eu nu's ce drac vrea nenea asta, da' io nu renunt la nimic!!! Si, dupe dimensiuni, nici pe Silfiduta n-a convins-o sa-si dea portia! E dasteapta fata: culege numai ce alege din "ivataturi"!
|
||
|
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 10:03 |
||
Si acu' despre impasul care nu e impas; e in fapt o recuperare. Cand ai dat tot ce ai simtt ca se putea, e firesc sa fii nitel epuizata! Capul sus; asa e totdeauna: nimeni nu ofera garantie pe viata(in afara de aia de la Germanos:) ). Trece-o la experiente, ramai cu ce-a fost frumos si mergi mai departe! Cu siguranta ai castigat ceva din asta; chiar daca nu o vacanta.
|
||
|
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 10:06 |
||
hello moniq!
|
||
|
dancris Postat pe 24 Iunie 2010 10:09 |
||
totusi insista si cu vacanta poate poate il faci sa se razgandeasca iar daca nu reusesti pleaca singurica au in compania mamei,a surorii,a unei prietene vezi si tu,ia-l ca pe un concediu
|
||
|
anaROBERT Postat pe 24 Iunie 2010 11:33 |
||
| Ce sa insiste??? nu mai este nimic de castigat este doar de pierdut....cu un barbat egoist nu o duci mult timp alaturi, este o chestie de timp pana cand totul se va spulbera. Dute draga in vacanta singura cu o prietena si distreazate-te la maxim....si gandeste-te si la tine nu la casa lui! E o prostie, nici macar nu sunteti casatoriti, poate isi face casa cu tine ca sa intre alta mai apoi....nu vreau sa par foarte rautaciosa...dar vara trece, fundul sus si la mare!!! :) | ||
|
sweety25 Postat pe 3 Iulie 2010 12:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce se intampla cu mine? ce pot sa fac? | 17 | De la: moniq_ 29 Iunie 2010 22:20 |
| ..Spre ce oare ma indrept?!... | 16 | De la: Jojolin 19 August 2010 23:57 |
| ne iubim.. dar nu suntem impreuna | 106 | De la: Ioana007 20 Septembrie 2009 21:07 |
|
|
||
| Gravida in tara straina | 15 | De la: sorinara 25 August 2013 19:32 |
| cand esti undeva la mijloc... | 5 | De la: garbo_1563 16 Aprilie 2012 07:56 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună