Buna ziua !

Va rog frumos spuneti-i si mie reteta dvs. de pepeni mici,la otet.
Va multumesc anticipat !
chitmiau
Postat pe 15 Octombrie 2009 12:03
Murturi asortate la butoi ( 65 litri )
Ingrediente :
 Sare 1 lingur la 1 litru de ap
 Usturoi 4 cpni
 elin ( rdcin ) 2 buc.
 elin ( frunze ) 10 tije ( tulpini )
 Mrar ( bee ) 2 buchete
 Ardei capia ( verde ) 2 kg.
 Varz roie 3 cpni
 Gogonele 3 kg.
 Pepene verde ( lubeni ) mic 15 20 buc.
 Conopid 3 cpni
 Varz alb 2 cpni
 Castravei Cornichon ( lung.10-12 cm ) 3 kg.
 Hrean 3 legturi
 Morcovi 3 kg.
 Sfecl roie 2 buc.
- Se sterilizeaz butoiul ( ca la varz ! ) ;
- Se fierbe apa cu sarea . Se pune rece peste ingredientele aranjate bine n butoi . Conopida , nainte de a o introduce , se ine ½ ore n ap clocotit cu sare .La fel i varza, tiat n ¼ ( sferturi ) ;
- Se pritocete la 2 zile timp de 2 sptmni .
- Deasupra se pune o cruce din lemn i o piatr plat splat , pentru a apsa coninutul .
maxim62ro
Postat pe 15 Octombrie 2009 15:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUM SE FACE CASCAVALUL? 5 De la: delly1574 25 Noiembrie 2009 09:57
sucuri la storcator.... 27 De la: SAL 7 Februarie 2012 13:56
Retete sanatoase pentru bolnavii de cancer 10 De la: garbo227000 4 Octombrie 2011 22:07
Ati auzit HRI Vitalion ? 1 De la: mastermarian 6 Martie 2009 12:43
alimente fara e-uri 26 De la: aime 1 Februarie 2010 21:53
Setari Cookie-uri