ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Biberoane pt bebelusi..o mare dilema care i mai bun(curge normal)???

Voteaza
*****Scor: 4 din 2 voturi
 

buna ziua tuturor!
nu stiu daca sunteti mutumiti cei cu bebei ,de biberoanele aste de tot felul de pe piata,anticolici,airflex si alte chestii ce te incanta sa le cumperi ca ar fi cele mai bune.
sincer toate au cate ceva ce nu merge bine..asa vad eu acum

am o fetita de 7 luni si ii dau sucuri,lapte cu cereale cu biberonul,pana acum am alaptat o dar deja are nevoie de supliment de lapte ca nu i mai ajunge lapticul meu.
am cumparat de la inceput 2 biberoane de la chicco..unu mic si unu mare ..ala mic e de sticla ..merge dar tot nu mi place cum curge tetinele asttea ale lor


la 4 luni i am luat un biberon de la lovi..care e nemaipomenit(nu vreu sa fac reclama dar asa e)..tetina e buna ..il sterilizez la micounde..dar e micut de 150 ml..si deja de la sucurile de fructe ..s a degradat..

i am cumparat de la avent ..ca ele ar fi bune..asa se auzea..dar tetinele..frate ce au ca ii dau pe la cea mai lenta si cu tetina de la 0+ si ..curge ca la balamuc

voi ce folositi?
  citeaza   raspunde

buna,si eu am un bebe de 1 anisor si am folosit numai biberoane de la firma nuk,is nemtesti,eu sunt foarte multumita de ele
  citeaza   raspunde

Vai cat mi'am chinuit sa'mi amintesc cum se numeau biberoanele pe care le foloseam eu...da chiar asa erau de la NUK si eu am fost multumita de biberoanele si tetinele lor.Acum ca am vazut scris de Mariana mi'am amintit.Mersi ca m'ai scapat de un lapsus,voiam sa'i raspund Civitei dar nu stiam ce.Batranetea.
  citeaza   raspunde

buna sunt maimi a 2 pitici,(o fetita 3ani si 9 luni si un baiat 2ani si 2 luni). Am luat si eu la inceput tetine si sticlute de fitze, dar acum nu as mai da banii aiurea pe tetine anticolici sau cele speciale de laptic de ceai, cereale,.... mie una mi se pare o prostie acum (fetita tot avea coliciam rezolvat-ocu sabsimplex daca imi amintesc eu bine). La baiat i-am luat tetine doar de la "Angel stony" sunt la un pret bun si isi fac foarte bine treaba. Am inceput cu marimea "S" la inceput(1-5luni) am luat sticluta de 130ml si avea tetina S dupa care am cumparat o sticluta de 220ml si, luam tetine mici S, respectiv M, iar tetina L de la sticluta mare am folosito abia dupa 1 an si jumatate. Eu le dadeam si cereale de la Nestle in laptic(de la 8 luin-nestle 8 cereale cu mierele puneam 2; 3lingurite la 250ml lapte).
  citeaza   raspunde

EU LA FETITA MEA II DAU CU BIBEROANE DE LA NUK SINT FOARTE BUNE CEL PUTIN TETINELE SINT BUNE
  citeaza   raspunde

ideea e ca bebe trebuie sa pape cu biberonul, nu mami :)
tetinele sunt pe etape de varsta si au fluxul corespunzator, ceea ce mama "crede" ca nu curge normal, este foarte ok pentru bebe. se cauta o tetina pe care bebe sa o accepte datorita formei cat mai apropiata de san, adecvata varstei bebelusului, nu o tetina testata de mami, care sa curga cum crede mami. eventual folositi cateva zile lingurita, bebe invata sa inghita si nici o tetina nu va mai curge "ca la balamuc"
  citeaza   raspunde

Eu folosesc biberoanelle de la avent(am incercat intai cele de la chicco dar nu iau placut)si sunt fffmultumita de ele si in general de toate produsele lor.
  citeaza   raspunde

Eu prefer biberoanele de sticla si le-am descoperit pe cele de la Chicco in urma recomandarii unei mamici.
Sunt f ok. Bebe n-a facut deloc mofturi, l-a acceptat imediat. Laptele curge asa cum trebuie din el, nu se chinuieste sau sa curga laptele aiurea din el.
Si in plus nici n-a facut colici ca are in tetina gaurica aia care lasa aerul sa intre in biberon.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: