peste cu smantana

PESTE CU SMINTINA


450 gr de peste
1 pahar de smintina
1 frunza de dafin
patrunjel
marar
1/4lamiie
piper sare



Fileul spalat,se freaca pe ambele parti cu sare si piper.Se pune in tava unsa putin cu ulei.
Verdeata tocata se amesteca cu smintina.Se toarna deasupra pestelui,si se pune frunza de dafin.
Se coace la cuptorul incins la 180grade 20-25 min.
Se scurge smintina si se da deoparte,se scoate frunza.
Se acopera cu capac pestele.
La servire se toarna sosul,se decoreaza cu lamiie


Irulan
Postat pe 31 Martie 2008 16:55
cand o incercam?
gicuta57
Postat pe 1 Aprilie 2008 15:34
ce inseamna 180 de grade sau cum se obtin aceste 180 de grade la un aragaz normal care nu are termometru? sau indicator de temperatura?
kamellia
Postat pe 4 Martie 2009 18:03

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Mancaruri cu vinete14De la: DRAKUSOR 12 Noiembrie 2009 13:46
dulceata de pepene verde12De la: eu_geminy 18 Septembrie 2011 02:28
pepene special pentru dulceata2De la: eu_geminy 18 Septembrie 2011 02:34
Stie cineva o reteta de prajitura cu rubarba (revent) ?15De la: agemanar 3 Februarie 2010 13:32
MUCENICI MOLDOVENESTI (de post!)8De la: Aemulus 10 Martie 2010 04:02
Setari Cookie-uri