ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Un sfat, va rog...

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna!... Am si eu nevoie de un sfat... sau mai multe. Sunt cu tipul asta de 3 saptamani jumate si nu stiu ce se intampla cu el. Adica, totul era ok..si'mi placea felul lui de a fi..asta pana aseara. Probabil ca am fost eu mult prea indulgenta... Eu sunt din Bucuresti, iar el este din Constanta, ne stim de 7 ani, insa abia acum ne-am dat seama ca exista acea "chimie" intre noi. El nu a putut sa vina saptamana asta la Bucuresti, asa ca m-am gandit sa- i fac o surpriza si, cum ieri a fost 1 mai, am plecat la mare. Stiam ca este la serv., insa am aflat ulterior ca a scapat "mai devreme" si a plecat cu prietenii prin Neptun. Problema nu ar fi fost asta, pentru ca eu oricum am ajuns la 22. M-am intalnit cu el, dar omu' meu avea alte planuri... Fiecare si-a vazut de drum si a ramas sa-l sun cand plec spre Bucuresti. Zis si facut! L-am sunat pe la 2 sa ne vedem, dar era la Navodari cu un prieten..chipurile s-a dus dupa o alta persoana. A promis ca ajunge in maxim o jumatate de ora, dar, subit, prietenului i s-a facut rau pentru ca a consumat bauturi alcoolice in exces si trebuia sa stea sa-i tina moralu' ridicat. A ramas ca ma suna cand ajunge el in Constanta, lucru care nu s-a mai intamplat. Nici acum nu am primit niciun semn de viata de la el... Stiu ca o sa trec peste asta, pentru ca am trecut peste lucruri mai urate, dar as vrea sa-l inteleg si sa stiu ca e bine. Atat!... Sustine ca e sincer si ca nu m-a inselat, insa stiu ca barbatii pot minti cu zambetul pe buze. Sunt constienta ca distanta este o mare problema..dar stiu ca acolo unde este vointa, totul e posibil!... Ce pot sa fac eu daca o sa ma caute si o sa vrea sa ne impacam? Pentru ca, siguuuuur, din punctul lui de vedere, noi nu suntem certati...Multumesc anticipat! O zi placuta!
  citeaza   raspunde

eu il puneam pe liber inca de la mare.auzi avea alt program!si tu erai doar manta de vreme rea?pe loc imi gaseam altul.e clar ca nu are intentii vesnice.chiar daca sa zicem ca ai venit pe neanuntate,pe litoral,daca te iubea ,te preznta grupului si petreceai cu el.parerea mea este ca nu i-as da ,a doua sansa,inseamna ca m-as insela pe mine.barbati sunt destui.pt tine a fost o lectie,sa iti tii prietenul aproape.
  citeaza   raspunde

Ar fi bine sa gandesti cu mintea nu sufleteste!Il asculti ce are de spus,analizezi si eventual o faci pe indiferenta fata de el deoarece si el a fost destul de indiferent fata de tine.Apoi tragi concluziile si iei o masura;buna sau rea vei vedea peste ceva timp.Bafta in solutionarea cazului!Sa fii fericita ca el poate e deja!
  citeaza   raspunde

daca numai dupa 3 saptamani de relatie el a procedat asa nu te intrebi cum v.a proceda dupa un an ,doi ,trei.?gandeste intr/adevat cu mintea pentru inceput ca mai tarziu sa nu suferi
  citeaza   raspunde

nu-i mai raspunde,nu-l mai baga in seama,tu te duci pt el la mare si el nici nu te baga in seama...uita-l
  citeaza   raspunde

.. colectie de perle.
  citeaza   raspunde

capu' sus!
spatele drept!

ce faci baiatu'?
te indispui pt perle?...
  citeaza   raspunde

se minuneaza...asa
  citeaza   raspunde

Dimpotriva, iaso...

ma binedispun suntem o tara mica, plina de umor
  citeaza   raspunde

que me ciupas
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: