RELATII INTERZISE

De la: libra66, la data 2010-05-03 09:25:06.......... ..... Cata dreptate ai Alexandra....!!!!
alexxandra
Postat pe 3 Mai 2010 10:30
Este posibil ca eu sa fiu de moda mai veche!Continui sa cred in iubire chiar daca ea aduce uneori multe lacrimi.Am tinut foarte mult la prietenul meu.Nu este un om bogat sa pot motiva astfel rabdarea care am avut-o timp de 5 ani.Este adevarat,pe Daniel nu-l cunosc suficient,dar faptul ca-l iubesc foarte mult imi simplifica dorinta de a sti cat mai multe despre el inainte de a lua o decizie,de a face un altfel de pas.Si ideea ca ar dori o aventura cu mine este posibila,dar asta nu inseamna ca voi accepta.Alexxandra,eu inteleg foarte bine ceea ce incerci sa-mi spui si poate in mare parte ai dreptate,dar spune-mi,cum ai proceda daca ai fi in locul meu.Conteaza mult pentru mine raspunsul tau!!!!
carmenpaula67
Postat pe 3 Mai 2010 16:37


http://www.youtube.com/watch?v=DaHyqX7gehw
LILO
Postat pe 3 Mai 2010 16:53

iubirea "pandeste" din umbra si te gaseste cand ti-e lumea mai draga (atunci cand ti-ai luat gandul de la ea)
LILO
Postat pe 3 Mai 2010 16:55
da lilo....si te trozneste oblu in mijlocu capului!!!!!!!!asiaaa ca sa simti!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 3 Mai 2010 17:06


naziro..crezi ca m-o lovit si pi mini???
ca am o durere de cap!!!!
LILO
Postat pe 3 Mai 2010 17:07
hm.....lilo...ma abtii sa zic ceva!!!!!!!!!oare???????
nazirra
Postat pe 3 Mai 2010 17:08
ba nu te abtine...da-i drumu.!! ca vrem sa radem oleaca
LILO
Postat pe 3 Mai 2010 17:10
Inteleg prin ce treci.Daca as fi in locul tau,in primul rand m-as desparti( definitiv!) de prietenul meu si as incerca sa fiu singura o perioada de timp.Fara mesaje pe mess cu Daniel , fara sa fac vreun pas ca sa-l intalnesc sau sa-l aud.
Daca te iubeste sincer, te va cauta si iti va marturisi iubirea lui.Daca il vei iubi cu adevarat il vei lasa sa-si rezove problemele familiale in primul rand si cand va fi un barbat liber il vei primi in viata ta...Copii nu sunt un motiv pentru care trebuie sa ramai legat de o casnicie care nu-ti mai ofera nimic!Multi doar se ascund dupa un astfel de motiv.Incearca sa vezi adevarul si iti doresc ca acesta sa fie asa cum vrei tu!Si apropo, care este chestia cu iubirea la 42 ani?Nu este asa ca acum te simti ca la 20?Numai bine
danimos2003
Postat pe 4 Mai 2010 09:58
uite ce cred eu. din moment ce relatia cu prietenul tau este finalizata si nu mai exista cale de impacare(sau ma rog salvare a ceea ce a fost odata... parca a fost si bine, nu?) si luand in considerere iubirea ta pentru Daniel, de ce excluzi o relatie intima cu acesta???. poate asa te convingi de sentimentele lui. Eu a-si accepta daca a-si fi in locul tau si el si-ar dori asta. e vorba de iubire nu ?.
Anilus
Postat pe 4 Mai 2010 16:10
Da,chiar mi-as dori o relatie intima,dar a nu se confunda cu o aventura!!!!.....Il iubesc,il doresc si normal ca mi-as dori o relatie intima cu el!!!!!!
carmenpaula67
Postat pe 4 Mai 2010 16:35
carmen, am citit tot ce s-a scris la subiectul tau. Sunt de multi ani pe forumul asta dar in general citesc..de scris, scriu foarte rar.
In general, cand cerem parerea cuiva o cerem si asteptam sa auzim ce am vrea noi sa auzim. O cerem si ne spunem ca putem auzi si bune si rele dar de fapt..dorim sa auzim doar partile bune (deh..oameni suntem). Tu, desigur citesti si "bunele" si "relele" apoi cerni si aplici la tine in "exercitiul" tau (ca asa numesc eu viata..un continuu exercitiu) ceea ce ti se potriveste.
Imi spunea buna candva (si avea buna mea cam 89 de ani) imi spunea deci, ca in viata e bine sa-ti urmezi instinctele. Spunea ea cumva altfel nu chiar asa cu "instincte" si alte cuvinte elevate..ideea de baza fiind: urmeaza-ti instinctele. Mai rau este cand in viata nu stii ce vrei, cand nu stii exact pe cine vrei ..Dar heeeiii, tu stii exact ca nu il mai vrei pe unul, ca iti doresti pe celalalt...Asta e!!

Da, or sa vina "advocatii pacii si a pastrarii familiei impreuna chiar daca nu mai exista iubire, nu mai exista respect" si or sa-mi spuna ca iti sugerez sa strici familii, sa nenorocesti vietile copiilor implicati in acea familie. Nuuu, nici pe departe..Opinia mea este ca atunci cand unul dintre partenerii implicati intr-un cuplu (fie el casatorit sau necasatorit) nu mai simte iubire, nu mai simte respect..nu mai simte ca apartine..atunci totul ar trebui sa se termine. E foarte adevarat ca va exista suferinta, dar..ma intreb eu..de ce ar trebui ca cel ce nu mai iubeste sa se chinuie intr-o relatie car enu mai inseamna nimic?!

Ahh o sa vina robyc si o sa dea cu mine de pamant pentru ca am tupeul sa spun ce am spus mai sus..iar eu am sa-i spun lui roby:"omule, trezeste-te..si zi mersi ca te-a parasit nevasta...ce-ai fi vrut??? sa te minta ca te iubeste si sa afli la 80 de ani ca a stat cu tine din mila?? ca de fapt nu te-a iubit niciodata???? nu ai vrea sa fii iubit? nu ai vrea sa fii cu cineva care sa te pretuiasca pentru ceea ce esti???..ea te-a iubit o vreme..apoi asta e..i-a trecut! gata..gaseste-ti perechea ca sigur exista"...infine..ceva de genul asta i-as raspunde.

Carmen, esti o femeie cu capul pe umeri, asa imi pari..tu draga mea stii clar ce doresti..asa ca "GO FOR IT!!!" :) eu una iti urez fericire si sanatate!!
dede
Postat pe 4 Mai 2010 18:58
Iti multumesc!!!...Esti cu adevarat,super!!!...Sti ordinea cuvintelor potrivite si esti demna de apreciat!!!!
carmenpaula67
Postat pe 4 Mai 2010 19:19
"..Ahh o sa vina robyc si o sa dea cu mine de pamant pentru ca am tupeul sa spun ce am spus mai sus..iar eu am sa-i spun lui roby:"omule, trezeste-te..si zi mersi ca te-a parasit nevasta...ce-ai fi vrut??? sa te minta ca te iubeste si sa afli la 80 de ani ca a stat cu tine din mila?? ca de fapt nu te-a iubit niciodata???? nu ai vrea sa fii iubit? nu ai vrea sa fii cu cineva care sa te pretuiasca pentru ceea ce esti???..ea te-a iubit o vreme..apoi asta e..i-a trecut! gata..gaseste-ti perechea ca sigur exista"...infine..ceva de genul asta i-as raspunde.

Carmen, esti o femeie cu capul pe umeri, asa imi pari..tu draga mea stii clar ce doresti..asa ca "GO FOR IT!!!" :) eu una iti urez fericire si sanatate!!.."

'ete ca nu o sa spuna roby nimic..
vor spune copii ceva mai tarziu..

bre..,ce dreaq..?,am devenit babau pe aici?chiar asa..?
roby_cado
Postat pe 4 Mai 2010 19:31
roby, merci ca nu te-ai repezit sa ma "stalcesti" sub cuvinte.

ufff, copiii..un rationament simplu, simplu, simplu asa ar fi: cum sa divortezi, copiii or sa fie zguduiti, universul lor se va darama. Rationamentul simplu are ca si concluzie finala: "nu divorta, copiii nu trebuie sa sufere, stai si joaca teatru incontinuare ei sunt fericiti"
Mai adaug aici si faptul ca pe langa ca, copilasii or sa fie fericiti nici Mia de pe strada a 7-a nu va avea ce sa barfeasca la cafeau e dimineata cu Viorica lu' Sandel (cea care are 5 copii si e fericita cand apare sotul acasa seara dupa 11.30). Deci, practic..nici motiv de barfa si copii sunt fericiti. Rationamentul si concluzia se potrivesc de minune anilor 1960-1970..poate si a anilor 1980..

Eu ma incapatanez sa cred ca am evoluat, ca evoluand am realizat toti ca viata e scurta, ca e frumos sa o traim.."frumos". Acum, eu prin frumos, de exemplu inteleg: "daca prin absurd eu ma indragostesc..iau cazul meu, nu dau vina pe sot..ci vorbesc despre mine..deci, sunt casatorita, am ..sa zicem nici mai mult si nici mai putin ..de doi copilasi..marisori, si deci pur si simplu imi pierd mintile. Ma indragostesc! Pai nah..ce stiu eu ce s eintampla in mintea mea..eu consider ca ma indragostesc, chiar daca x-ulescu' considera ca am innebunit, si y-lescu considera ca ma doar ein fund de sot si ca sunt o inconstienta. Eu..nu vad decat ca m-am indragostit, ca dintr-o data aconsider ca locul imi e langa un alt barbat, ca am impartit niste ani cu tatal copiilor mei dar ca vreau sa ma opresc. Si nu il insel..nuuuuu..ca sa zicem, n-am curaj..nu, dar il insel mai frate..tot gandind si gandind..si visand..si fiind absenta cu mintea..cu fapta..cu starea!! Si copiii nu ma mai vad zambind, si nici sotuol, care dealtfel (sa zicem) e un om minunat..nu ma bate, nu bea, nu fumeaza (lucruri esentiale..tot cum zicea bunica mea..lucruri esentiale prin 1950!!) Si traiesc asa..un an si inca unul..sau poate doar unul, nu stiu. Va intreb eu, e fair????? E fair pentru el(sot)??? E fair pentru mine???? Oare nu ar fi mai bine sa-i spun??? Poate isi gaseste pe cineva care sa-l iubeasca..Oare nu ar fi mai bine sa le explic copiilor??? Oare noi doi, eu si sotul..nu tot parintii copiilor nostri o sa fim??? Nu tot o sa petrecem timpul cu ei? Nu tot o sa ii iubim?, Nu tot o sa-i ducem la innot, la patinaj, la fotbal..???

Ce treaba au copiii mai roby?
ahhhhhh, daca vrei sa ii pornesti impotriva celuilalt parinte..ei bine, atunci se poate si atunci se porneste un adevarat razboi, si da, copiii or sa sufere..

E un rationament, din punctul de vedere al unui om neimplicat in asa ceva, dar intotdeauna am considerat ca un pic mai putina inchistare in rezolvarea problemelor, un pic mai multa lejeritate in abordarea necazurilor...ne-ar face mai fericiti si poate chiar mai linistiti.

Zic si eu!!!

sa ma pozitionez pentru primirea bolovanilor?? :)))
dede
Postat pe 4 Mai 2010 19:57
salut.te poti indragosti chiar de ai 42 ani,ti-o spun din propie experienta;m-am indragostit de o persoana care nu a meritat dar atunci nu mi-am dat seama.a trebuit sa treaca 3 ani sa vad adevarul...iti pot spune doar atat,daca exista o familie la mijloc ancearca si fugi,uita ca l-ai cunoscut,mergi mai departe,vei avea parte doar de suferinta.....mai bine acu sa te departezi acu cand nu e prea tarziu...
mimi_mary
Postat pe 4 Mai 2010 21:44
ancearca sa nu-ti rupi picioarele fugind...vei avea doar de suferinta...acu cand nu e prea tarziu...acu departeaza-te...ti-o spun din experienta! salut
preciouss
Postat pe 4 Mai 2010 21:47
fleurdelis
Postat pe 4 Mai 2010 21:48
"..Ce treaba au copiii mai roby?.."

draguta..,crezi ca, copii anilor 2010,sunt diferiti(din punct de vedere afectiv)fata de cei din anii 60',70',80'?
eu nu cred..

si n-ai sa convingi nici un copil,cu oricate argumente ai veni(chiar si peste multi ani),ca parintii lui,au facut "bine" ca au divortat..

eu sunt un exemplu de genu'..
roby_cado
Postat pe 4 Mai 2010 23:15


nu stiu despre ce e vb. dar , lasa, draga!
liaiedera
Postat pe 5 Mai 2010 00:14
ce sa spuna copii??? ce legatura au copii cu viata intima a parintilor lor. nici una.... atata timp cat stii sa le explici corect cum stau lucrurile intre tata si mama lor. desigur ca explicatia trebuie formulata potrivit varstei lor. nu are legatura iubirea pentru copii tai cu iubirea pentru sot, iubit, amant sau ce-o fii el. pana la urma mariajul unde exista certuri, unde nu mai exista iubire, respect, intelegere... etc, afecteaza psihicul copilului mai mult decat despartirea parintilor. eu asa cred.....
Anilus
Postat pe 5 Mai 2010 06:25
bine punctat. suntem pe aceeasi lungime de unda. nimic nu mi se pare mai stupid decat sa traiesti zilnic cu cineva numai pentru ca... exista copii la mijlo, pentru ca exista avere la mijloc, numai ca ''te'' comenteaza vecina X, Y, Z... BALIVERNEEEE. eu am un principiu de la care nu pot si nici nu vreau sa fac rabat... NU INTERVIN IN VIATA NIMANUI SI NU PERMIT NIMANUI SA INTERVINA IN VIATA MEA, ATATA TIMP CAT NU MI SE CERE SAU NU CER ACEST LUCRU.
Anilus
Postat pe 5 Mai 2010 06:31
nu exista o reteta in asta. tu ai povestit despre o relatie care s-a soldat cu un esec. dar, tot la fel de bine putea sa fie o poveste de succes. nu exista retete de viata. eu consider ca este mai bine sa ti-o iei in freza incercand sa faci ceva, decat sa regreti ca ai abandonat cursa si sa traiesti toata viata cu regretul abandonului.
Anilus
Postat pe 5 Mai 2010 06:35
De la: carmenpaula67, la data 2010-04-23 07:05:26Poate multi vor spune ca la 42 de ani nu este posibil sa te indragostesti si totusi este.Dureros este faptul ca te poti indragosti de cineva care nu-ti poate impartasi acest lucru.M-am indragostit,poate fara voia mea,de cumnatul prietenului meu.Cum nimic nu este intamplator,consider ca acest lucru a fost predestinat.Inafara unor schimburi de priviri si a multor mesaje pe mess,altceva nu a fost intre noi.Vreau sa stiu cum as putea sa scap de acest sentiment.Nu exista continuitate,exista suferinta!!Am nevoie de un sfat!!



buna, nu trebuie neaparat ca parerea mea sa conteze pentru tine, dar daca "respectivul", are familie, n-ai sa fii niciodata fericita. Intotdeauna o sa-ti lipseasca "acel ceva", iar daca relatia n-o sa fie asa cum ti-ai imaginat-o, au sa mai vina si regretele. Incearca sa fii putin rationala, si sa cantaresti bine lucrurile, e asa scurta viata asta si complicata, incat nu merita sa ne amagim...Stiu ca e usor de zis si greu de realizat..., dar merita sa incerci. Si mai ales vezi ce "scartaie", in relatia ta...ce te-a facut sa te uiti "peste gard" ?
ingerdefloare
Postat pe 5 Mai 2010 17:11
De la: roby_cado, la data 2010-05-04 23:15:33"..Ce treaba au copiii mai roby?.."

draguta..,crezi ca, copii anilor 2010,sunt diferiti(din punct de vedere afectiv)fata de cei din anii 60',70',80'?
eu nu cred..

si n-ai sa convingi nici un copil,cu oricate argumente ai veni(chiar si peste multi ani),ca parintii lui,au facut "bine" ca au divortat..

eu sunt un exemplu de genu'..


draguta, nici ca puteai sa fii mai gresit in ce ai spus mai sus. Dar hey..e parerea mea si te rog sa nu te superi. Ce sa facem, ne dam si noi cu parerea aici sau in viata...si e bine ca nu suntem de acord ca zau ar fi plictisitor rau. E fain ca oamenii sa se razboiasca in opinii..pot iesi lucruri bunicele si din razboieli..

deci copiii anului 2010 sunt diferiti fata de copiii anilor 1960..hehe..cand se nasc sunt la fel..dar vezi tu "draguta" societatea anului 2010 este absoult complet diferita de societatea anilor 1960..'ntelegi mata???..si atunci..societatea fiind diferita este simplu sa pricepi ca si cei ce o formeaza sunt total diferiti. Ce naiba era asa de greu de priceput?!?!

Ideea era, nu sa convingi copilul/copiii ca ce ideal a fost ca parintii au divortat. Nici pe departe. Eu spun ca exista posibilitati, exista cai prin care poti explica copilului tau de ce lucrurile merg pe un fagas si nu pe altul. Depinde de cum ti-ai educat copilul pana atunci, depinde de relatia ta cu copilul, depinde de relatia celuilalt parinte cu copilul lui, depinde de atentia care o acorzi copilului..inainte de divort si dupa divort. Da, stiu ai sa ma intrebi daca vorbesc din experienta. Din fericire, inca..nu vorbesc din experienta. Dar sincer, nu stiu niciodata ce-mi poate oferi viata. Vorbesc din experienta altora, vorbesc prin prisma meseriei mele, vorbesc din punctul de vedere al omului caruia ii place sa vada lucrurile pozitiv, caruia ii place sa traiasca cu un zambet pe buze, caruia viata i se pare foarte importanta incat certurile si stresul nu isi au rostul acolo..in viata.

Nu veni sa-mi spui despre copii care si-au nenorocit vietile pentru ca au divortat parintii. Nu draguta, copiii o iau pe cai gresite cand parintii nu mai au timp de ei. Parinti care pot fi divortati sau nedivortati.

si ca incheiere...eu sunt un exemplu de genu' celalalt...in care parintii au stat impreuna "pentru copii". Imi amintesc ca aveam 15 ani cand plina de suparare am intrebat-o pe mama de ce naiba nu divorteaza?? De ce nu are curajul sa ma ia de mana si impreuna sa plecam oriunde....hmm dar deh, vezi bine ca eu de pe la varsta aia vedeam viata in culori..deschise.

Iti urez de bine roby..si iti mai urez..sa ai mult zambet pe fata..iti va face tare, tare bine. Incearca numai!
dede
Postat pe 5 Mai 2010 17:57
Dede si eu ma intrebam la fel. Si atunci cand ceva nu e bine in relatie se rasfrange rau de tot asupra copiilor. Fiecare trece peste chestia asta in felul lui dar pe fiecare afecteaza. Deci, cum o dai n-o nimeresti.
Doara
Postat pe 5 Mai 2010 19:38
eu cred ca exista dureri care te fac sa cresti si altele care te descurajeaza.acolo poate fi un raspuns..
bluelight
Postat pe 5 Mai 2010 19:55
"..Nu veni sa-mi spui despre copii care si-au nenorocit vietile pentru ca au divortat parintii.."

draguta..,a reiesit de undeva ca as fi mentionat asta?,nu cred..

apropo de experienta..,daca nu stii ce inseamna sa ai parintii divortati,taci..

daca nu stii cum e sa-ti vezi copilul suferind, si cu sufletul impartit,taci..

daca n-ai iubit si n-ai fost terfelita in ultimul hal(asta consider eu inselatoria asta..),taci..

cand vei avea parte de toate astea,putem sta de vorba..,pana atunci..

numai bine iti doresc..
roby_cado
Postat pe 5 Mai 2010 19:56
Da roby, inteleg..am zis eu ca-mi plac "razboielile in fraze"..dar nici nu vreau sa transformam topicul asta in conversatii inutile. E clar ca bazat pe vietile fiecaruia noi doi avem perceptii despre viata diferite. Nimic rau in asta


De la: roby_cado, la data 2010-05-05 19:56:31"..Nu veni sa-mi spui despre copii care si-au nenorocit vietile pentru ca au divortat parintii.."

draguta..,a reiesit de undeva ca as fi mentionat asta?,nu cred..

nu, nu a reiesit..eu doar ti-am spus sa nu vii si sa-mi spui lucrul asta...hai, nu mai fii asa de incrancenat ca nu-ti face bine..serios. Citeste usor ce scriu, cu calm..si fara implicare emotionala. In fond..sunt o straina care isi da cu presupusul!



apropo de experienta..,daca nu stii ce inseamna sa ai parintii divortati,taci..

nu stiu ce inseamna, e drept. Stiu insa ce inseamna sa ii ai impreuna (desi nu isi doreau) traind asa doar "pentru linistea copiilor"..Dar ok..fie ca tine..tac!

daca nu stii cum e sa-ti vezi copilul suferind, si cu sufletul impartit,taci..

nu stiu nici asta...stiu doar ca ai fi putut avea o relatie de prietenie cu sotia (fosta) si asta de dragul copilului. Puteai sa accepti ca nu te mai iubeste...dar sa fiti acolo pentru copil tot timpul..in fine..ok, ok..tac!

daca n-ai iubit si n-ai fost terfelita in ultimul hal(asta consider eu inselatoria asta..),taci..

ohh man!!! am iubit...iubesc! Terfelit???? Mi se pare un cuvant dur, dar e ok...daca te face sa te simti bine atunci foloseste'l. Daca sotia a ajuns sa te insele atunci te rog frumos..intreaba-te unde ai gresit. Undeva ai gresit..pentru ca nici o femeie cu scaun la cap nu pleaca de undeva de unde ii este bine. Daca i-a lipsit ..scaunul.."de la cap" atunci draguta..lasa-ma sa-ti spun ca e vina ta..again..ca deh, nu ai ales una cu scaunel...Si de obicei, stii vorba romaneasca..cum ne asternem asa dormim!! sau pe aialalta cu.."culesul a ceea ce am semanat"..noah..aia e!!

cand vei avea parte de toate astea,putem sta de vorba..,pana atunci..


noa..uite ca vorbiram si fara ca eu sa trec prin asa ceva. Imi doresc din toata inima s anu trec..iar daca nenorocul ma va pocni, imediat am sa ma intreb ce dracu am gresit..de l-am facut sa ma insele...dar heyy el e tatal copilului meu si in fata copilului meu va fi mereu superb...si nu o sa ne luam de par..

ok..acu' chiar tac!!
numai bine iti doresc..
dede
Postat pe 5 Mai 2010 21:40
"..Daca sotia a ajuns sa te insele atunci te rog frumos..intreaba-te unde ai gresit. Undeva ai gresit..pentru ca nici o femeie cu scaun la cap nu pleaca de undeva de unde ii este bine. Daca i-a lipsit ..scaunul.."de la cap" atunci draguta..lasa-ma sa-ti spun ca e vina ta..again.."


mda...,"vinovatul fara vina",ha..?,dar vinovat..

oricum..,trebuie sa recunosc..,la teorie stai al dreaq de bine..
roby_cado
Postat pe 5 Mai 2010 22:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna 17 De la: dor72 10 Aprilie 2011 21:00
INTERVENTII COGNITIV-COMPORTAMENTALE IN TERAPIA DE CUPLU SI FAMILIE: 22-23 OCT. 2010 2 De la: Jojolin 14 Septembrie 2010 05:20
nu stiu ce sa fac:| va rog ajutor rapid 20 De la: elodia 25 Aprilie 2010 19:22
Mecanismele alegerii (interpretare tratat A. Adler) 9 De la: garbo_462667 8 Februarie 2017 09:02
farmece 27 De la: ratuscaceaurata 30 Iulie 2011 08:57
Setari Cookie-uri