Iubire si intrebari fara raspuns!

Chiar are rost sa investesti in a afla ce face in timpul cand lipseste de langa voi?
Mai bine vorbesti tu cu un psiholog, sa iti pui ordine in ganduri si in sentimente, iar apoi sa hotarasti ce e mai bine pentru tine si baietelul tau.
Mie mi se pare ca relatia asta nu are niciun viitor, iar chestia asta cu "ramai cu el ca sa aiba copilul un tata" este invechita. Copilul va avea numai de suferit daca va fi crescut intr-o familie in care nu exista iubire... Si poate va creste cu impresia ca asa este normal. Sau poate isi va da seama de contrariu, si implicit de faptul ca mama lui nu a fost destul de puternica sa spuna "gata!".
Alexis_Roxa
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:01
Draga mea, cnd un brbat , fie i pe cel pe care tu l iubeti se poart n acest fel, nu vd raiunea pt care mai stai cu el.Doar pt c ai un copil, cu el, ..uff nu se merit s-i distrugi viitorul n modul sta ..poate c , te gndeti la prerea celolali despre tine, poate c , vii dintr-un mediu n care ---gura lumii -- conteaz , !!!nu tiu , dar viaa ta, merit trit altfel.Ai dreptul s fii fericit, ca noi toi dealtfel, dar dac te cramponezi de o situaie care nc de la nceputul relaiei voastre a nceput s scrie,...atunci doar tu eti de vin, i dac nu faci un pas important n acest sens , atunci toat viaa vei tri punndu-i ntrebri dureroase, gndindu-te , cu cine e, ce face, de ce i face astfel de mgrii, etc...ASTA I DORETI TU CU ADEVRAT ?i pt ce...doar ca s fii n rndul lumii..cum se zice, sau pt ce!!!SCAP URGENT DIN ACEST MARIAJ ...E TOT CE POI FACE , I ASTA ...PT C , TREBUIE S TE PUI PE TINE N PRIMUL RND PE PRIMUL PLAN .
lilioceanu
Postat pe 22 Aprilie 2010 03:13
Eu stiu cum este sa cresti fara tata ; am vazut de multe ori cum ceilalti parintii veneau acasa dupa o zi de munca si copii lor, prieteni de-ai mei, se duceau sa ii intampine bucurosi si eu pur si simplu stateam si ma uitam si stiam ca eu nu o sa pot face niciodata asa ceva (mentionez ca am crescut la oras);exemplele pot continua, dar gandeste-te daca asa ceva vrei sa i se intample si fiului tau. Parerea mea este ca o astfel de relatie nu mai poate continua, iar tu nu poti ramane cu sotul tau doar "ca sa aiba copilul tata" asa cum au spus parintii tai din 2 motive:
1)atunci cand va creste copilul va avea nevoie de tatal lui, iar tu spui ca el sta putin pe acasa; crezi ca peste cativa ani se va schimba? parerea mea este ca NU si o sa ii faca rau si copilului
2)tu ai nevoie sa stii ca esti iubita de sotul, ai nevoie de el, iar el nu face altceva decat sa te dezamageasca ; i-a luat pana si bratara copilului sau primita cadou pentru ca probabil avea nevoie de bani; tie ti se pare normal ca un parinte care isi iubeste copilul sa faca asa ceva?
A venit vreodata acasa cu ceva pt baietel? (lapte, in caz ca nu il hranesti tu, pampershi). A fost bucuros cand s-a nascut baietelul?
Daca raspunsul tau e nu, eu cred ca ar trebui sa te gandesti foarte bine.
Sfatul meu este ca ar trebui sa divortezi si sa iti gasesti pe altcineva care sa te iubeasca si sa stie sa fie parinte pt copilul tau si baietelui ii poti spune adevarul mai tarziu, cand va creste si va putea sa inteleaga. Intai ar trebui sa ii faci si pe parintii tai sa inteleaga pt ca, daca o sa gasesti pe altcineva, sa eviti situatia ca parintii tai sa nu il agreeze si sa te certi cu ei mai tot timpul.
Desigur, daca tu vrei totusi sa salvezi relatia ai putea sa apelezi la un psiholog, dar mie mi se pare important sa mergeti amandoi si daca nu reusesti nimic asa, ai putea sa incerci sa faci ce ti-am sugerat mai sus. Depinde de tine.
"Relatia dintre noi era super privita de toata lumea, mai putin de mine si o buna prietena de a mea. In afara casei totul era frumos(eram ca doi tineri indragostiti), inauntru totul devenea o enigma(relatia noastra era frateasca)!(...)Apropierea dintre noi, sentimentul de dragoste nu exista!" Din ce spui tu aici, stiai de la bun inceput ca o astfel de relatie nu are un sfarsit fericit si totusi te-ai maritat cu el. Ai gresit foarte mult aici.Prietena ta trebuia sa iti fie alaturi si sa te faca sa intelegi ca nu e bine ceea ce faci..
Intr-un an si jumatate, tu ai facut dragoste cu el doar de 6-7 ori?
Un barbat care te iubeste si e innebunit dupa tine o face de 6-7 ori pe saptamana (cel putin la inceputul relatiei (asta nu inseamna ca mai tarziu devine la 6 luni, dar e putin mai rar) -> vorbesc din experienta).
Din ce ai spus, am inteles ca la voi lipsea comunicarea: "Dormeam impreuna si atat! La inceput am crezut ca este timid, apoi am gandit ca nu o mai facuse niciodata, alteori puneam totul pe seama oboselii lui de la servici." -> trebuia sa vorbesti cu el si poate iti dadeai seama de atunci din ce spunea el ca ar trebui sa pui punct relatiei.
Comunicarea este foarte importanta intr-o relatie!!!
Multa bafta si sa ne tii la curent!
pisicutza10
Postat pe 22 Aprilie 2010 11:55
De tine depinde sa te trezesti din visul asta. Stai intr-o zi si gandeste-te si la avantajele acestei casnicii si la dezavantaje. SI trezeste-te pana nu e prea tarziu. Cand te vei trezi fara bani si fara casa, pe drumuri cu copilul nu cred ca-ti va fi bine. Ai incercat, nu a fost bine, la revedere si-un praz verde. Fiecare cu drumul lui. Dupa cate povestesti tu, omul de langa tine poate fi si un criminal, oricum nu stii nimic de el. Doamne fereste!
Lidiaolteanu
Postat pe 22 Aprilie 2010 11:56
eu zic sa vb cu un detectiv particular si gata se rezolva totul..afli unde pleaca cand nu e acasa ziua si noaptea.. afli daca are o relatie cu o alta femeie sau...cine stie ce...afli adevarul odata pt totdeauna ...eu asta as face cat mai costa dar asta as face..
garbo057755
Postat pe 22 Aprilie 2010 12:38
si la ce ajuta?? daca afli??
lasa-l frate si fara sa afli, daca tot asta vrei! ce tu nu simti???????????
sunt relatii care merg perfect! si tot se simte cand....
fleurdelis
Postat pe 22 Aprilie 2010 18:28
esti tanara , nu are rost sa ti pierzi tineretea langa cineva care nu ti poate oferi nici macar putin din farmecul dragostei, ce daca ai un copil, si nu te lua dupa altii ca copilul trebuie sa aiba un tata , il are , dar tu tebuie sa ai si un sot, un iubit , un OM pe umarul caruia sa plangi sau sa razi.Eu am trecut prin asa ceva demult dar la mine era prob ca avea farmece facute si le am rezolvat,inca o data iti spun PLEACA din aceasta "casnicie "pana nu e prea tarziu
ASIS
Postat pe 23 Aprilie 2010 01:37
Nu stiu ce sa spun e gru cred ca are alta orientare sexuala ,iesi cumva din relatia asta . Cum se comporta ca tata?
erjike60
Postat pe 23 Aprilie 2010 01:43
ok am inteles e tatal copilului tau,e important asta,dar in primul rand gandeste-te la tine si copilul tau,un barbat care lipseste de acasa,lipsesc bani bratari etc e deja de banuit,nu e timpul pierdut sa iti repari greseala si prostia de a te fi maritat cu el cam repede nu crezi?o fi iubirea oarba si totusi hai sa bem mai multe cafele si sa deschidem ochii mai bine.si eu care imi pusesem semne de intrebare ca iubitul meu ma atinge uneori doar o data pe saptamana,cred ca e ok.si tot nu ma marit nu dupa 8 luni mai astept...iti urez mult succes si sfatul meu e sa faci posibilul si imposibilul sa fii tu multumita si fericita.
brunetikct
Postat pe 23 Aprilie 2010 01:46
eu am divotrat cu doi copii si nu am avut nici casa nici parinti care sa ma sustina.mi-am inchiriat un apartament si am inceput o noua viata si credeti-ma nu regret nici o clipa,nici copii nu mi-au reprosat vreodata ca le-ar lipsi tatal lor.Eu sunt mult mai relaxata si am mai mult timp pentru copii.Viata e prea frumoasa,traieste clipa ,bucura-te de copilasul tau
Toate cele bune
garbo_120377
Postat pe 23 Aprilie 2010 14:39
yulyana, nu mai sta nici o secunda. sigur e ceva in neregula cu el. nici nu merita sa stii ce anume. ce povestesti tu nici in filme nu vezi. cum ai rezistat pana acum? e dus cu capul sotul tau. daca ai spijinul mamei,ia-ti copilul si pleaca. nu iti strica viata. ce vede copilul la relatia voastra? nimic. curaj si vezi-ti de viata ta. nu ai dupa ce plange. te pup
MARILENA_25
Postat pe 23 Aprilie 2010 20:40
Da nustiu ce sa zic nu prea e normal dar pina la urma trebue sa ei omul asa cum e poate e o persoana care nu are nevoie de prea mult sex? La aceasta intrebare numai un psholog trebue sa-ti raspunda pe mine chiar ma depaseste.
garbo075056
Postat pe 24 Aprilie 2010 15:32
ia sa "ma bag" si eu un pic aici, "la nebuni" .......... ! Mai fata , (yulyana) esti sado-maso ?!?! I-ai oferit casa, copil, bratara, cont, iar el nu "plateste" nici macar "in natura" ?!?!?! Nu prea cred "povestea" asta, macar daca ar fi fost scrisa cu mai mult talent literar , m-ar fi inspirat spre o caracterizare a personajului principal . Mai plagiati si voi, "pe ici pe colo, prin punctele esentiale", dar macar sa fie ceva "de calitate", sa citim cu batista in mana si apoi sa comentam precum babele de la tara, telenovelele . Succes !
garboazerty
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:31
mai nu stiu ce-i cu mine, dar chiar nu mai am rabdare sa citesc dar pot sa raspund
nelly05
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:33
De la: garbo075056, la data 2010-04-24 15:32:07Da nustiu ce sa zic nu prea e normal dar pina la urma trebue sa ei omul asa cum e poate e o persoana care nu are nevoie de prea mult sex? La aceasta intrebare numai un psholog trebue sa-ti raspunda pe mine chiar ma depaseste.


Si'atunci de ce te bagi ? Lasa-ne pe noi, specialistii !!!
garboazerty
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:34
Eu asta fac de cand sunt pe garbo. N-ati obsevat?
Doara
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:34
fleurdelis
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:36
dor, tu esti specialista
nelly05
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:43
Daca vreti va invat cum se face.
Doara
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:44
pai nu, ca arta asta a ta trebuie furata, ca descantecul, ca altfel nu se prinde
io deaia te urmaresc, sa te fur
nelly05
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:47
Din cate vad esti isteata si te prinzi repede.
Doara
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:48
pai normal
nelly05
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:49
Eu una, stau cu coatele pe birou si astept cu respiratia taiata, "invataturile" . Deci, cum "se face" ......... ?!?!?
garboazerty
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:52
pai prima data, stai asa cu coatele pana se tocesc.

pasul doi, ti-l explica dor, e randul ei.
nelly05
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:54
Apesi pe "raspunde" si spui primele chestii care iti trec prin cap. Fara sa citesti posturile lungi. Doar cele scurte. Scurt si la obiect. Fara sa citesti, fara sa gandesti.
Doara
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:54
ai vazut ce prompte suntem
nelly05
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:55
coorect!
fleurdelis
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:56
Ne-a iesit tura asta.
Doara
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:57
ca intotdeauna
nelly05
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:59
Am citit o ora de "palavre" lungi, si de acolo am tras concluzia ca s-a folosit cam multa ata alba si foarte putin talent literar si inspiratie la "povestea" asta . Sau voi chiar credeti ca aceasta "scriere" este o trista traire a unei triste domnite ?
garboazerty
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sotia nu mai simte atractie fata de mine. 22 De la: garbo_463204 21 Martie 2017 19:14
cuplu 37 De la: _alexandra 9 Iunie 2009 11:08
cum ma incurajez eu.care nr v-a placut? 91 De la: daniilia 26 Iulie 2015 18:53
o ALTFEL de relatie pe internet 44 De la: garbo_384506 8 Noiembrie 2013 21:49
vreau un sfat, am gresit asa mult oare? 52 De la: garbo085927 12 August 2010 23:50
Setari Cookie-uri