Este GRAV !! Dar parca nu putem sa ne batem cu prostia ,smecheria,hotia ,necinstea si..lenea!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 11 Septembrie 2012 23:12 |
||
|---|---|---|
De la: jeanette40, la data 2012-09-11 22:13:31 Dar ce nu este grav in Romania ? http://www.youtube.com/watch?v=y-iUw1xeNeo&feature=related Eu am terminat cu sistemul de prin 1991 si nu ma pling ! |
||
|
VOIAJOR Postat pe 12 Septembrie 2012 06:55 |
||
Si aici faceti politica ? Soare...zambete...zi buna
|
||
|
|
||
|
Rotty Postat pe 12 Septembrie 2012 09:20 |
||
|
S/M/D/S/A: Superba! Salut Miha! ...ai grija cum conduci!...mai! nu te juca,ti rog fr.!:) pt. soaRe & pt. Stare!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 12 Septembrie 2012 09:55 |
||
Am luat un pt S/M...
|
||
|
Axl_R Postat pe 12 Septembrie 2012 10:06 |
||
|
Toamna - Tudor Arghezii Str�batem iar� parcul, la pas, ca mai nainte. C�r�rile-nvelite-s cu palide-oseminte. Aceea� banc�-n frunze ne-a�teapt� la f�nt�ni. Doi �ngeri duc beteala f�nt�nilor pe m�ini. Ne-am a�ezat al�turi �i bra�u-i m-a cuprins. Un lumini� �n mine p�rea c� s-ar fi stins. M�-ndrept �ncet spre mine �i sufletul mi-l caut Ca orbul, ca s� c�nte, sparturile pe flaut. Vreau s�-mi ridic privirea �i vreau s�-i m�ng�i ochii... Privirea �nt�rzie pe panglicile rochii. Vreau degetui u�ure �i-l iau s� i-l dezmierd... Orice vroiesc r�m�ne indeplinit pe sfert. Dar ce nu pot pricepe ea pricepu, de pl�nge? Apusul i�i �ntoarce cirezile prin s�nge. O! m� ridic, pe suflet s-o str�ng �i s-o s�rut -- Dar bra�ele, din umeri, le simt c� mi-au c�zut. �i de-am venit ca-n timpuri, a fost ca, inc-o dat� S-aplec la s�rutare o frunte vinovat� S�-nvingem iar� vremea dintr-o-nt�rire nou� �i s�-nviem ad�ncul izvoarelor de rou�. �i cum scoboar� noaptea, al'dat� a�teptat�, �mi pare veche luna -- �i steaua ce se-arat�, Ca un parete de-arme, cu care-a� fi v�nat. �i f�r� glas, cu luna, �i noi ne-am ridicat. |
||
|
cri_cat Postat pe 12 Septembrie 2012 21:37 |
||
|
Trec vremile - V Voiculescu Trec vremile... ca ni�te ape �i fa�a lumilor o spal�... Se lupt� sufletul s� scape Din furtunoasa-nv�lm�eal� �i din �uvoaiele de ap�. Ca-n �ncle�tarea agoniei S-afund� iar �i iar se suie. Izbe�te-n por�ile veciei, Dar taina nimeni nu-i s�-i spuie, �i iar s-afund�... �i se suie! |
||
|
cri_cat Postat pe 12 Septembrie 2012 21:50 |
||
|
http://youtu.be/1eNFkzXEHUE poate daca ploaia s-ar opri si din cer n-au sa mai cada lacrimi |
||
|
jeanette40 Postat pe 12 Septembrie 2012 22:43 |
||
totul devine ca o stea http://www.youtube.com/watch?v=E3o4UCLcmKs&feature=fvwrel tot Cargo - Ca o stea jeny
|
||
|
cri_cat Postat pe 12 Septembrie 2012 22:48 |
||
Ce stare de ....romantism !!! Da asa se incheie o zi plina de activitati..cu ..Cargo!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 12 Septembrie 2012 22:57 |
||
|
Afund�-te c�prui �n ochii mei și gust�-mi de pe buze �ntomnarea, nu desena pe g�nduri �ntristarea, doar f�-m� s� te simt, așa cum vrei. Cuprinde-mi trupul, c�t mai str�ns și nu �ng�dui s� creasc�-n mine p�duri de �ntreb�ri virgine, s�rut�-mi ochii și, de poți, oprește-m� din pl�ns. |
||
|
jeanette40 Postat pe 12 Septembrie 2012 23:42 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Super vremea asta de toamna!Ma simt excelent,dar am si o groaza de treaba ! La inviorare.... http://www.youtube.com/watch?v=EkzscyvXiwY&feature=related |
||
|
VOIAJOR Postat pe 13 Septembrie 2012 08:25 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Frumos mai este toamna,pregatesc jamboanele la afumatoare,mustul a inceput sa intepe ,tuiculita are 52 grade ,muraturile au inceput sa prinda gust ,doar varza mai trebuie [pusa in saramura http://www.youtube.com/watch?v=IWPxoZff59w |
||
|
VOIAJOR Postat pe 14 Septembrie 2012 10:16 |
||
|
seara buna !!!!! http://youtu.be/ABn4JSlr7Yo mie-mi place orice zi care mi-ar putea zambi dimineata ...... |
||
|
jeanette40 Postat pe 14 Septembrie 2012 21:44 |
||
|
astazi m-am indragostit......... http://www.trilulilu.ro/video-diverse/luminita-puscas-inima-si-sufletul-si-au-pus-gand-r |
||
|
VOIAJOR Postat pe 15 Septembrie 2012 10:37 |
||
|
o zi inourata,am dormit in rate cu multe vise dar cind ma trezeam eram in realitate.... http://www.youtube.com/watch?v=tjX4xp5N4OE&feature=related |
||
|
VOIAJOR Postat pe 16 Septembrie 2012 08:51 |
||
|
Stateam pe ganduri la masa Iar timpul in picuri cadea Cu stele si luna pe casa Cu cant de craciun si de stea Cuvinte-asteptate se lasa Cuprinse de spaime si jind Ma-ntreb din ce scriu ce-o sa iasa Caci dorul se-ntinde jelind Apoi ma cuprinde-adanc somnul Si vorba devine un vis Asa se intampla cand omul O ia pe un sens interzis Mi-e frica de vis si trezie De versuri rostite-poem De ce scriu acum pe hartie De tine si mine ma tem Mi-e frica de dragostea noastra Sa n-aiba in vreme sfarsit Si luna sa moara-n fereastra In zori intr-un alb asfintit Cuprinsa-i iubirea de spaima Colinde acum ma strabat Si pierd a cuvintelor faima Eu cel ce nu sunt prea bogat Sarutul ti-l dau pe sprancene Pe pleoape cu gura alerg Invalmasiti printre perne Din flori eu pe tine te-aleg Si sangera-n lacrime macul Noi doi curgem iarasi pe jos De sus peste noi cade veacul Iubiri sfasaind furtunos Te plimb printre ingeri si har O pasare alba si sfanta Te-ascult si te beau- un pahar De sunet ce-n mine cuvanta. |
||
|
garbo_1713 Postat pe 16 Septembrie 2012 15:32 |
||
|
Trece-un inger afumat A cazut a ploaie seara Eu din gura n-am lasat Vorbele si cu tigara Si la masa mea uscata Cu tablia ei de lemn Imi las vorbele sa zaca Peste dorul tau drept semn Galbenus de soare zorii Il arunca-ncet in sus Eu culeg din vrajba florii Tot ce-aveam si am de spus Tu nu vii iata mi-ai zis Du-te tu unde te-i duce Lumea nu-i un paradis Leii vor pe deal sa urce Si din botul lor flamand Chipul tau va curge iara Peste lume sangerand Fumul dulce de tigara. |
||
|
garbo_1713 Postat pe 16 Septembrie 2012 15:35 |
||
|
Tu esti regina inca refuzata Din gene-ti cad acuma fulgi de nea In palma mainii mele asezata Eu am cules o lacrima de stea A putrezit sub pasii nostri timpul Uitatii martori inca n-au venit Si am sapat in toamna asta chipul Iubirii noastre pentru nesfarsit Vom fi mereu doi gemeni-amintiri De adevaruri care se repeta In cer intr-un amurg cu trandafiri Prin nouri vantul cant-a opereta Eu soapta tainei in taceri cuprind Spre-adolescenta veche cum se urca Senine noptile in mine mint Si nu stiu dorul ce o sa aduca Chiar daca viata se strecoara orb Si nuantele nu-s pretutindeni roze Iar noptile au straluciri de corb Si intre stele dantuie psihoze Ma bucur virtual de-a ta prezenta O Atlantida ce-a urcat superb Dupa o lunga aspra penitenta Si-n versul meu s-a prefacut in verb. |
||
|
garbo_1713 Postat pe 16 Septembrie 2012 15:36 |
||
|
In fiecare zi te port in gand Si te cuprind in versuri interzise Pe umeri muza sade lacrimand Si ma inseala-n visele promise Trec frunzele in lungul lor convoi Cu fosnete de tandra despartire A mai ramas doar un fior in noi Si-o noapte de pacate si iubire Vom adormi pe clipe masacrate In vastul tau si-al meu imaginar Acolo unde-s dragoste furate Si dorurile scrise la ziar Cadea-vor stele de rubine toate Si frunze brune scuturate-n vii Iar buzele de struguri sangerate Le-oi saruta in zorii cenusii Pe cal calare toamna-ncet se duce Iluziile cresc la orizant Si iarna printre case o sa urce Cu giulgiul ei cel alb si-atat de mort Stele de sticla noptile vor sparge Copacii garbovi scoarta vor trosni Cand iarna cu puscociul ei va trage Si doru-adanc in inimi va lovi� |
||
|
garbo_1713 Postat pe 16 Septembrie 2012 15:37 |
||
|
seara buna !!!!!!! bine ai revenit cu frumoasele tale poezii mi-era dor de tine
|
||
|
jeanette40 Postat pe 16 Septembrie 2012 18:04 |
||
Stare de bine,m-am relaxat la munte si acum....emotii ptr ..prima zi de scoala..maine!!Emotii si ptr mine,si ptr copii,si ptr parinti..si in toti acesti...38 de ani..inca mai am emotiii in prima zi.. Dar gandul ca 22 de sufletele ma vor privi si ,poate, chiar iubi..ma linisteste!! Apoi..florile..care sunt simbolul iubirii lor..E cea mai frumoasa zi din anul scolar!! Doresc tuturor celor care maine au emotia primei zi de scoala,fie ca copii-elevi,fie ca parinti sau bunici:Succes!!! Emotia sa va fie acoperita de Zambetul copiilor!! Priviti ochii umezi ai copiilor si totul v-a fii fff bine,ff OK!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 16 Septembrie 2012 21:26 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Astazi sunt bine dispus ,chiar fericit ,o persoana draga ma face fericit cu un videoclip.... http://www.youtube.com/watch?v=L3VW_gpv8r0&feature=fvwrel |
||
|
VOIAJOR Postat pe 17 Septembrie 2012 08:55 |
||
|
/S/m/D/s/A: Relaxanta.:) Zi fr / cu soaRe! pt. stare
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 18 Septembrie 2012 12:41 |
||
Vreme buna si concediu.... Zi frumoasa la toti Supi...
|
||
|
Rotty Postat pe 18 Septembrie 2012 12:54 |
||
|
Trage zavorul, liniste deplina Lumina numai palid se strecoara E intuneric colo pe colina Si frunzele din ceruri se coboara Prelungi litanii noaptea infioara Trec corbii umbre ca un sir de popi Sperantele inca se desfasoara In clipele pe care le ingropi Matasea marii luna o sfasie Te pierd printre iubiri paranormal Si ploua cu averse pe campie Ca intr-un fapt divers plin de banal. De-atata apa, noaptea-i descompusa Se scutura si stelele din crengi Ne-om rataci pe calea ta propusa Atatea nopti, atatea zile-ntregi Si toamna iti inoata la picioare Mormantul tinei urca pan�la sold Cu frunze parca-s stelele de mare In ratacirea lor pe mapamond Sunt eu si tu si cu vioara sparta Cu pietre-n luna inca aruncam Si folosind cuvantul ca o arca In panica din somn, inca visam |
||
|
garbo_1713 Postat pe 18 Septembrie 2012 15:09 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=zH6T3OguOGg S/M... | ||
|
Axl_R Postat pe 18 Septembrie 2012 19:15 |
||
|
Viata este ca o calatorie si ziua de nastere ne aminteste de lucrurile bune pe care le-am adunat in zilele lasate in urma noastra � O zi de nastere este un moment special pentru a face planuri noi, pentru a merge pe cararile luminate de sperantele noastre si de visele ce devin realitate. Iti urez sa ai o zi de nastere minunata! La multi ani, NUTI! si o dedicatie http://www.youtube.com/watch?v=GuULeKP_DC0&feature=related |
||
|
cri_cat Postat pe 19 Septembrie 2012 07:06 |
||
Daca tot am aflat despre evenimet,permite-mi sa ma alatur si eu celor ce iti ureaza din tot sufletul un calduros : " La multi ani ! " .Sa ne traiesti Nuti.
|
||
|
Rotty Postat pe 19 Septembrie 2012 07:14 |
||
LMA!
|
||
|
Axl_R Postat pe 19 Septembrie 2012 08:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce facem cu postamentul din fata sediilor Adevarul,Jurnalul National,Gandul,Realitatea,... | 17 | De la: pantera_neagra 22 Mai 2011 14:08 |
| Job Operatoare sondaj opinie | 1 | De la: ioanatodi 7 Iunie 2012 09:35 |
| Iisus Hristos zice ca pt a intra in imparatia lui Dumnezeu trebuie sa ai nevinovatia unuii copil... | 18 | De la: xenaprintesarazboinica 16 Noiembrie 2012 22:57 |
|
|
||
| DESPRE RELATIA DE CUPLU,CAND UNUL DIN SOTI,ESTE PLECAT DIN TARA | 15 | De la: valentina_16 23 Septembrie 2009 19:36 |
| De ce oare barbatii nu se pricep nici macar la sex apai la celelalte lucruri...Din cauza ca nevestele gasesc pretexte ca sa nu mai faca sex cu sotii lor | 27 | De la: ingerasulluptator 13 Iulie 2012 20:35 |
Trei sportivi români, o performanță de excepție la Mondialele de Para Judo
Programul FLEX continuă: 70 de burse pentru elevi români care vor studia un an în Statele Unite
Tinerii români de 18 ani pot aplica pentru peste 1.700 de permise gratuite DiscoverEU
Doi frați din Brădeni nu au lipsit nicio zi de la școală, deși locuiesc într-o colibă