Nori pe cer , senin in suflet......planuri pentru o zi reusita... http://www.youtube.com/watch?v=dI-lJWIq2Fs Zi frumoasa sa avem.... |
||
|
Rotty Postat pe 9 August 2012 08:08 |
||
|---|---|---|
|
seara buna fetele , seara buna !!!!! seara buna Clar de Luna !!! http://youtu.be/_6UtHGeGGvY |
||
|
jeanette40 Postat pe 9 August 2012 21:41 |
||
|
pusesem pentru tine z�voare de g�nduri la uși- m-ascundeam, tu nu credeai c� �nc�, m� joc cu p�puși� pl�ngeam c�nd te-am l�sat atunci de m�n� mi se p�rea ciudat s� fim mereu �mpreun� apoi am ales drumul pavat cu str�ini �n suflet adunam gheme de spini și alți m�r�cini m� opream s� te caut la fiecare r�scruce și pod scriam cu t�cere �n viața mea alt și, alt episod nu știu de ce te-am așteptat mereu pe malul acela p�zit de-un fals curcubeu printre iluzii reci dansau vise desperecheate timpul �și trasa calea spre alt mai departe cu trupul mistuit de jale, ca de foc c�utam aiurea urme albe de dor și noroc Ica Matei
|
||
|
|
||
|
jeanette40 Postat pe 9 August 2012 22:03 |
||
Buna seara!! Azi o zi plina de activitate,de reusite si acum ..spre seara-o S.D.S plina de ..poezie!! Poezie ce am primit-o acum o ora... poezie ce m-a facut sa ma cred..speciala{macar pt ..o persoana..},poezie ce m-a facut sa-mi iert toti dusmanii si toti invidiosii.. Inca o mai recitesc,si o mai recitesc..poate am sa v-o dau spre citire si voua..maine..poimaine...sau..niciodata Dar ce ..stare de spirit fericit mi-a facut,puup pe cel care mi-a dedicat-o!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 9 August 2012 22:55 |
||
|
/S/M/D/S/A: :):):):) Pt. SoaRe!...oriunde s-ar afla! :) :X & %%- |
||
|
Fss_ssu Postat pe 10 August 2012 10:03 |
||
De la: jeanette40, la data 2012-08-09 22:03:16pusesem pentru tine |
||
|
Fss_ssu Postat pe 10 August 2012 14:14 |
||
|
http://youtu.be/Iiu7-BGBV2A |
||
|
jeanette40 Postat pe 10 August 2012 23:19 |
||
| Nu-i SoaRe! :O | ||
|
Axl_R Postat pe 10 August 2012 23:22 |
||
|
:) :O |
||
|
Fss_ssu Postat pe 10 August 2012 23:36 |
||
|
/S/M/D/S/A: .... voi??? zi fr. SoaRe! :(:(:(:( |
||
|
Fss_ssu Postat pe 11 August 2012 08:51 |
||
| http://youtu.be/Ux1LVyhs6Pg | ||
|
jeanette40 Postat pe 11 August 2012 23:06 |
||
Am fost la cununia religioasa a unei prietene-la biserica romano-catolica ,a fost ca-n filme,de vis.emotionant pana la lacrimi si totusi atat de frumos si de fericit! O stare de spirit cum numai la nuntile cu printi si printese mai poti trai!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 12 August 2012 01:21 |
||
racoare, racoare, racoare
|
||
|
Eugenia_ Postat pe 12 August 2012 09:10 |
||
|
/S/M/D/S/A: Superba! ...vine ploaia....! Zi fr.! pt.Raza,oriunde s-ar afla! :) |
||
|
Fss_ssu Postat pe 12 August 2012 09:44 |
||
| :) | ||
|
Axl_R Postat pe 12 August 2012 23:17 |
||
|
/S/M/D/S/A: Supperbaaaaaaaaaaaa! ...vine CO..... Zi fr. si mult SoaRe! ....zambiti si voi, din intamplare??
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 14 August 2012 10:21 |
||
Tot timpul ...aproape Zi frumoasa si tie
|
||
|
Rotty Postat pe 14 August 2012 10:38 |
||
|
Nu-i o �nt�mplare, azi �mpletesc cuvinte pentru tine, m� mai iube�ti? N-ai s�-mi r�spunzi, �tiu... E soare �i eu z�mbesc... Stare :) |
||
|
Axl_R Postat pe 14 August 2012 13:13 |
||
Buona sera am intrat sa va salut si sa va las ceva frumos sa ascultati va pt prietenii mei dragi http://www.youtube.com/watch?v=CzynY8kg1o4&feature=related cu mult drag |
||
|
tusi_Oli Postat pe 14 August 2012 22:06 |
||
|
/S/M/D/S/A: nu mai am rabdare...as ma doare picioru':(as:-w tre s-o iau la ....da laaaasa, trec toate pi rand...~~~~~~~ pt. SoaRe!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 15 August 2012 10:05 |
||
Bine ca numa` la SoaRe -i urezi ...io am si soare si stare
|
||
|
Rotty Postat pe 15 August 2012 11:19 |
||
:) http://www.youtube.com/watch?v=IwacsU0Ul8Q |
||
|
Axl_R Postat pe 15 August 2012 12:47 |
||
Uite pt. tati fetili.... si pt. tine Miha!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 15 August 2012 14:26 |
||
Acum ma simt mai bine ...
|
||
|
Rotty Postat pe 15 August 2012 15:07 |
||
Sunt tare ..agitata cu pregatirile astea de plecare... Am pus,am scos..bagaje..sigur voi lua prea multe si totusi voi uita..ceva.. Am facut si..lista..dar.si doar merg pt 8 zile doar.. Dar am si emotia drumului,a cazarii,a ..intalnirii cu MAREA..!! Cam asta-i S.M.D.S. azi...
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 16 August 2012 23:48 |
||
|
/S/M/D/S/A: ...mi-o venit inima la loc :) Radiez .....:X ....de multa :X sa aveti paRte si voi toti! Betty, CO. placut si....nu-ti face griji :) Marea primeste pe oricine chiar si-n pielea goala!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 17 August 2012 12:13 |
||
Buna sa va fie ziua! pe cei cu stare de spirit!va doresc un weekend plin de zambete, stropit cu fericire si presarat cu momente de neuitat! Dialoguri de inimi "Inima mea e cea mai frumoas�"-strig� un cocor cerului �nalt �i soarele z�mbi auriu m�ng�ind cald aripile p�s�rii! "Inima mea e plin� de iubire"-rosti timid, �nro�indu-se tot, firul de mac din c�mpul �ntins pe p�m�nt �i soarele str�luci intens ating�nd protector petalele florii! "Inima mea arde de iubire"-�uier� cu limbi ro�ietice focul aprins, ce preface �n fum usc�turile, buruienile, �epii �i soarele vibr� arz�tor alung�nd to�i norii! "Inima mea e toat� iubire"-frem�t� marea �i ��rmul atins de valurile ei se l�s� cucerit imediat, iar soarele se oglindi �ndr�gostit �n apele ei ad�nci! "Inima mea nu mai e, e doar iubire tot ce sunt!"- �opti femeia str�ng�ndu-�i copilul la piept, murmur� femeia printre gemetele dragostei, suspin� femeia �n genunchi, printre icoane �i soarele p�li pe albastrul de cer, ru�inat c� se m�ndrea cu iubirea lui mare! Femeia �ndr�gostit� de soare, de flori, de p�s�ri, de ap� �i foc, de via�� �i de dincolo de via�� �i ridic� cu umilin�� privirea spre Inima lui Dumnezeu �i se abandon� Iubirii! Simina Rentea
|
||
|
nuti_vio Postat pe 17 August 2012 12:51 |
||
Bre! Voi tot cu flocirele și dulceg�rii ați r�mas p-aciulea? M� b�gați, dreaq, �n diabete!
|
||
|
Thor_again Postat pe 17 August 2012 14:46 |
||
|
Vrei matali un pahar de p�linc�? :) Sau un ceai cu l�m�ie? |
||
|
Axl_R Postat pe 17 August 2012 14:51 |
||
Ceai s� bei matale, io nu m� spurc!
|
||
|
Thor_again Postat pe 17 August 2012 15:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vizitati Bucovina:tinutul manastirilor | 1 | De la: rox_rbz 29 Aprilie 2012 19:20 |
| femeia la volan si barbatul in dreapta | 209 | De la: vb_violeta2YAHOO_COM 8 Ianuarie 2010 18:25 |
| feng shui | 19 | De la: Micass 8 Iunie 2009 19:49 |
|
|
||
| Amintiri din copilarie... | 854 | De la: zambila 28 Iunie 2012 21:23 |
| Veggie la Targul Raw Generation | 1 | De la: ralucaveggie 21 Martie 2012 15:41 |
Trei sportivi români, o performanță de excepție la Mondialele de Para Judo
Programul FLEX continuă: 70 de burse pentru elevi români care vor studia un an în Statele Unite
Tinerii români de 18 ani pot aplica pentru peste 1.700 de permise gratuite DiscoverEU
Doi frați din Brădeni nu au lipsit nicio zi de la școală, deși locuiesc într-o colibă