Nuti visatoare surioara? |
||
|
cricat Postat pe 2 Noiembrie 2011 11:26 |
||
|---|---|---|
Bun a dimineata!!E deja JOI..cea mai frumoasa zi din saptamana! Cafea? NU! V-am pregatit un suc natural de fructe!!Stropit cu-n pic de alcool..dar nu se simte..fructele l-au absorbit! si inca e Toamna!! Si inca e frumos la munte! Si Iarna-i departe..desi nici nu realizam...ce aproape este! O zi buna va doresc ,nu lasati nimic in pahare? v-a placut! |
||
|
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 00:19 |
||
|
buna dimineata! daca e joi, maine e vineri, ce bine ca urmeaza sambata! :P multumesc, am baut sucul, cafeaua la fel! a lasat ovidiu! :) o zi frumoasa, elisabeta! |
||
|
|
||
|
Ktine Postat pe 3 Noiembrie 2011 09:16 |
||
|
Mihai Eminescu -------------------------------------------------------------------------------- Afar�-i toamn� Afar�-i toamn�, frunza 'mpr�tiat�, Iar v�ntul sv�rl� 'n geamuri grele picuri; �i tu cite�ti scrisori din roase plicuri �i �ntr'un ceas g�nde�ti la via�a toat�. Pierz�ndu-�i timpul t�u cu dulci nimicuri, N'ai vrea ca nimeni 'n u�a ta s� bat�; Dar �i mai bine-i, c�nd afar�-i sloat�, S� stai vis�nd la foc, de somn s� picuri. �i eu astfel m� uit din jet de g�nduri, Visez la basmul vechiu al z�nei Dochii, �n juru-mi cea�a cre�te r�nduri-r�nduri; De odat'aud fo�nirea unei rochii, Un moale pas abia atins de sc�nduri... Iar m�ni sub�iri �i reci mi-acoper ochii. stare nostalgica...si sunt aceeasi... http://youtu.be/LggsOM5nT00 |
||
|
nobody Postat pe 3 Noiembrie 2011 09:40 |
||
O zi placuta sa aveti! http://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs |
||
|
SAL Postat pe 3 Noiembrie 2011 09:52 |
||
buna dimineata soare !!!!!!!! buna dimineata fetele !!!!!
|
||
|
jeanette40 Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:27 |
||
Buna sa va fie ziua! Cri, asa mi-s eu....mortal de practica si divin de romantica Eli, multumim pt buna dispozitie pe care o emani Ktine, o zi frumoasa ca tine Nobody, multumesc dulce melancolie Sal_a_toi, o zi asa cum iti doresti
|
||
|
nuti_vio Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:29 |
||
Jeanette...neatza Merg pe p�m�nt �i sun ca vioara. Toate �mi par c� sunt Prima oar�. Ca un copil A�tept diminea�a, P�n� la lacrimi Mi-e drag� via�a. Orice splendoare M� doare, M� doare-aceast� floare �i frumuse�ea ta, �i frumuse�ea ta! �i-aceast� zi Ce m�ine nu va mai fi, Nu va mai fi! �nfiorat spun mam� �i tat� De parc� �mi v�d p�rin�ii Prima dat�. Ca un copil A�tept diminea�a, P�n� la lacrimi Mi-e drag� via�a. C�nd m� cuprinzi Tremur, ah, toat�, De parc�-a� iubi, iubi Prima dat�. Ca un copil A�tept diminea�a, P�n� la lacrimi Mi-e drag� via�a. Nicolae Vieru |
||
|
nuti_vio Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:33 |
||
Nuti ....... da , pana la lacrimi mi-e draga viata
|
||
|
jeanette40 Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:39 |
||
http://youtu.be/cWBsqPbL6To |
||
|
nuti_vio Postat pe 3 Noiembrie 2011 11:03 |
||
|
http://youtu.be/c5yeeLinPZw
|
||
|
nobody Postat pe 3 Noiembrie 2011 11:09 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=agDFzjHZVqY O zi buna !
|
||
|
Axl_22 Postat pe 3 Noiembrie 2011 11:17 |
||
buna dimineata la toata lumea
|
||
|
tusi_Oli Postat pe 3 Noiembrie 2011 11:45 |
||
|
Zburam catre "acasa" Catre acolo inde-i pamantul pe care l-ai cunoscut odata. Catre pacea sufleteasca cea adevarata,ptr o fata ca tine. Dintr-o lume inraita. In lumea in care inima-ti va fi usoara,asa cum ar fi trebuit Soarele diminetii te pot umple de intelepciune!! Pasarea Paradisului |
||
|
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 19:17 |
||
buna dimineata soare !!!!!!! fetele , buna dimineata am facut cafeluta ..........va astept |
||
|
jeanette40 Postat pe 4 Noiembrie 2011 08:44 |
||
|
Buna dimineata !!! stare .... am o nepotica mica, mica .. dar frumoasa tare
|
||
|
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 08:54 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=qonYkacj3E0&feature=related | ||
|
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:06 |
||
Fetele Sal .. o zi frumoasa si tie !
|
||
|
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:07 |
||
| sa traiasca si sa fie sanatoasa , Cri .........si norocoasa | ||
|
jeanette40 Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:18 |
||
Multam Jeni Sa fie sanatoasa si norocoasa , restul se face
|
||
|
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:20 |
||
`neata tuturor Cri, sa-ti traiasca nepotica, sa creasca mare, sanatoasa si fericita si sa va bucurati alaturi de ea.
|
||
|
SAL Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:22 |
||
| http://youtu.be/C70WGw_qvvk | ||
|
jeanette40 Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:28 |
||
Sal, multam
|
||
|
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:28 |
||
|
Buna dimineatza tuturor! Cricat...sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! stare....iubesc!!!... Nichita St�nescu -------------------------------------------------------------------------------- C�ntec de dor M� culcasem l�ng� glasul t�u. Era tare bine acolo �i s�nii t�i calzi �mi p�strau t�mplele. Nici nu-mi mai amintesc ce c�ntai. Poate ceva despre crengile �i apele care �i-au cutreierat nop�ile. Sau poate copil�ria ta care a murit undeva, sub cuvinte. Nici nu-mi mai amintesc ce c�ntai. M� jucam cu palmile �n zulufii t�i. Erau tare �nd�r�tnici �i tu nu m� mai b�gai de seam�. Nici nu-mi mai amintesc de ce pl�ngeai. Poate doar a�a, de triste�ea amurgurilor. Ori poate de drag �i de bl�nde�e. Nu-mi mai amintesc de ce pl�ngeai. M� culcasem l�ng� glasul t�u �i te iubeam. O zi frumoasa si plina de iubire! |
||
|
nobody Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:41 |
||
Bineee, ca am mancat, cornul si iaurtul! Mazareee!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 4 Noiembrie 2011 12:57 |
||
nobody... "M� culcasem l�ng� glasul t�u �i te iubeam. O zi frumoasa si plina de iubire !" deci somebody.... are o zi plina de iubire.... cea pe care io daruiesti tu....... !!!!!
|
||
|
barboneli Postat pe 4 Noiembrie 2011 12:59 |
||
vai Babo .. ce de pupici !! o sa-i trimit Evei (peste 20 ani ) acum e prea mica. Bem bere, vin, suc ... ce doresti nobody, axl
|
||
|
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 13:04 |
||
Sa-ti traiasca nepotica! Nu-i bai ca-i mica! Io m-am nascut cu 1kg 200, da' iote ce mare m-am facut!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 4 Noiembrie 2011 13:34 |
||
ei .. nu/i chiar mica .. apropie trei kilograme
|
||
|
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 13:36 |
||
De la: barboneli, la data 2011-11-04 12:59:43nobody... somebody are o zi...plina de munca ...iar iubire ii dau tot timpul in avans...ca sa aiba pana vine acasa mercic pentru si pentru !pentru tine, barbo...
|
||
|
nobody Postat pe 4 Noiembrie 2011 13:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Relatie ciudata | 28 | De la: garbo229279 29 Decembrie 2012 10:24 |
| cum va faceti intelesi? | 4 | De la: cricat 28 Februarie 2011 20:32 |
| cuvinte | 8 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 22:59 |
|
|
||
| Ce inseamna ''luptatoareacurajoasa''.... | 106 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 12:32 |
| Adultul dislexic | 1 | De la: sorryDanae 16 August 2011 14:01 |
Tinerii români de 18 ani pot aplica pentru peste 1.700 de permise gratuite DiscoverEU
Doi frați din Brădeni nu au lipsit nicio zi de la școală, deși locuiesc într-o colibă
Alex Bologa a devenit campion mondial la para judo pentru a treia oară
Studenții au reducere de 90% la tren între domiciliu și facultate în anul universitar 2026-2027