Povestea mea cutremuratoare

Offf....multumesc mult. Va tin la curent. complicata situatie. si imi imaginez ca urmeaza o perioada si mai urata. Dar apoi sper sa scap...si sa ma linistesc si eu...ca mi-au "obosit nervii" sunt stresata mereu, ca daca vine, daca iar e scandal, daca imi face cine stie ce...pana si aici imi e teama sa mai scriu sau sa vb la telefon..pt ca il cred in stare de orice.
garbo099581
Postat pe 20 Februarie 2010 00:02
In ceea ce priveste neplata pensiei alimentare, ti-am spus se face poprire pe salariu ,calea civila sau actiune penala introdusa in instanta.Daca isi baga firma in faliment tocmai pt a nu-ti plati ppensia alimentara , va trebui sa face dovada cu adeverinte de la finante ca veniturile sant zero. In caz ca face bani dar nu declara la stat , atunci e evaziune fiscala.
reyya
Postat pe 20 Februarie 2010 00:07

(Poprirea pensiei de intretinere pe venitul parintelui obligat)
La calcularea cuantumului pensiei de intretinere se iau in considerare veniturile obtinute si nu veniturile intamplatoare sau ocazionale
In cazul in care doresti sa mergi pe cale penala si nu pe cale civila , el intra sub incidenta art 305 /cod penal, respectiv abandonul de familie-,, este fapta persoanei care, avnd obligaia legal de ntreinere fa de o alt persoan o prsete, o alung sau o las fr ajutor, expunnd-o unor suferine materiale sau morale, sau care, cu rea-credin, nu-i ndeplinete obligaia legal de ntreinere ori nu pltete timp de dou luni pensia de ntreinere stabilit pe cale judectoreasc." Deci modalitati sunt multiple , nu esti singura...ai parintii de partea ta, prietenii, si legea..asa ca nu te lasa speriata de comportamentul marlanesc al celui care a crezut ca daca are inima ta isi poate si bate joc de ea. SO ..succes! Sper ca te-a ajutat postarea mea, citeste cu atentie si vei gasi aici raspunsurile dorite.
reyya
Postat pe 20 Februarie 2010 00:10
MUltumesc mult. Acum sincera sa fiu, nu imi doresc decat liniste....numai in momente din astea iti dai seama ca ai da oricati bani pentru lucrurile cu adevarat importante: pentru sanatate, pentru copil , pentru LINISTE....daca voi avea liniste si intelegere voi face eu bani pt mine si copil...insa in conditiile astea.. mai greu. Astazi am fost la un interviu cu copilul dupa mine.. Eu ma chinui atata cu el zi de zi si el e bine merci distrandu-se din banii copilului... sa fie sanatos..si sa ne lase in pace
garbo099581
Postat pe 20 Februarie 2010 00:14
nu, scumpa..orice rau pe care ti-l face se plateste..si in Viata asta..nu sunt ranchiunoaa dar asta chiar si-o merita , trebuie sa scapi de asemenea specimen dar nu in detrimentul copilului ,e infiorator cum poti ca tata sa-i iei copilului alocatia..sa o folosesti in interes personal.
reyya
Postat pe 20 Februarie 2010 00:18
Iti va spune avocatul ce ai de facut , in mare cam ce ti-am spus si eu aici , cu cat iti redactteaza actiunea de divort si o depune in instanta cat mai repede ..cu atat mai bine! nu e timp de pierdut sau de ramas langa un astfel de om! succes!
reyya
Postat pe 20 Februarie 2010 00:19
si ai incredere in tine!!!
reyya
Postat pe 20 Februarie 2010 00:32
atunci cand ai probleme si esti pus in situatii din astea iti dai seama cu adevarat ce potential ai. Eu uneori ma uimesc pe mine si nu stiu de unde mai am atata energie. Cred ca puiutul meu imi da puterea de a lupta si de a nu ma lasa...Si uite ca Dumnezeu chiar imi scoate diferiti "ingerasi" in cale..cum sunteti si voi cce de aici, care ati raspuns cererii mele de ajutor desi nu ma cunoasteti.
Va multumesc din suflet. Mi-am facut mie o promisiune...ca voi ajuta femeile aflate in situatii asemanatoare mie, le voi ambitina si la voi da incredre sa nu se complaca in situatii asemanatoare.
garbo099581
Postat pe 20 Februarie 2010 00:50
multumesc pt apreciere,m-a impresionat povestea ta si in cazuri de gen nu trec pasiva pe langa un astfel de topic.
reyya
Postat pe 20 Februarie 2010 00:53
Eu sunt convinsa ca daca ii spui ca ii lasi copilul se va speria si va da inapoi. Cata vreme nu i-a pasat de copil, sigur nu-l vrea ca-l incurca. Vrea doar sa te sicaneze. Ia spune-i ca vrei sa-ti refaci viata si sa fii libera, sa ia el copilul, sa vezi ca-i trece pe loc dorinta de a fi parinte.
Doara
Postat pe 20 Februarie 2010 08:28
In primul rand invata sa nu te mai temi de el, puiule cere ajutor, exista parintii tai, sora ta cere-le sprijinul si apoi exista legi, politie, trebuie sa inteleaga ca nu e stapanul tau, ca, daca nu vrea sa isi faca datoria de sot si parinte, e problema lui, dar macar sa iti dea voie sa iti continui viata. Ca sa te incurajez, iti spun ca inteleg foarte bine cum te simti si prin ce treci, deoarece am trait si eu o relatie izbitor de asemanatoare. Primul pas pe care l-am facut a fost sa nu ma mai tem de el, dupa care am anuntat politia pentru ca ma hartuia si astfel pentru ca nu isi permitea sa plateasca amenzi, m-a lasat o perioada in pace, intre timp eu incercand sa fac tot posibilul sa ii asigur copilului tot ceea ce ii era necesar. Dupa o perioada chiar mi-a smuls copilul din brate si datorita situatiei lui ,, sus-pusa" mi-am vazut copilul timp de aproape doi ani pe ascuns, dupa care puiul nemaiputand trai fara mine l-a rugat sa il lase sa stea cu mine o perioada. De atunci puiul a ramas la mine, dar merge si la tatal lui la sfarsit de saptamana, au trecut cinci ani, si intre timp chiar daca am trecut prin alte multe incercari, astazi am o viata linistita, o cariera, iar viata o traiesc cu fruntea sus inconjurata de prieteni, de familie si nu uita, e foarte important socializeaza din nou, te va ajuta foarte mult, nu cauta sa te izolezi datorita problemelor tale asteptand mai intai sa le rezolvi. Stii ce este cel mai important, faptul ca astazi chiar daca nu mi-o spune fatis recunoaste prin atitudinea lui faptul ca sunt puternica, si ca regreta ca m-a pierdut, dar pentru mine nu mai conteaza, chiar i-am multumit pentru ,,experientele'' traite, deoarece, daca nu le-as fi trait nu mi-as fi insusit aceste lectii de viata si nu as fi fost acum ceea ce sunt. Nu uita: in viata ta totul incepe cu tine si se termina cu tine!
garbo042534
Postat pe 20 Februarie 2010 10:49
De la: Dor_marunt, la data 2010-02-20 08:28:57Eu sunt convinsa ca daca ii spui ca ii lasi copilul se va speria si va da inapoi. Cata vreme nu i-a pasat de copil, sigur nu-l vrea ca-l incurca. Vrea doar sa te sicaneze. Ia spune-i ca vrei sa-ti refaci viata si sa fii libera, sa ia el copilul, sa vezi ca-i trece pe loc dorinta de a fi parinte.


cata siguranta...
roby_cado
Postat pe 21 Februarie 2010 04:11
De la: Dor_marunt, la data 2010-02-20 08:28:57Eu sunt convinsa ca daca ii spui ca ii lasi copilul se va speria si va da inapoi. Cata vreme nu i-a pasat de copil, sigur nu-l vrea ca-l incurca. Vrea doar sa te sicaneze. Ia spune-i ca vrei sa-ti refaci viata si sa fii libera, sa ia el copilul, sa vezi ca-i trece pe loc dorinta de a fi parinte.


cata siguranta...
roby_cado
Postat pe 21 Februarie 2010 04:11
bluelight
Postat pe 21 Februarie 2010 08:29
581.exista legi care te protejeaza.in primul rand,vb cu parintii tai ,ca pana iti gasesti serviciu,sa te ajute sa divortezi.cauta un avocat bun,ca stie el ce trebuie sa faca.cere si protectia ta si a copilului,de scandaluri,prin tribunal.sa nu se mai apropie de domiciliul tau,altfel va suporta riguorile legii.desparte-te de el si recapata-ti drepturile tale de femeie si mama.nu mai astepta.si deschide okii mari ,a doua oara.succes in tot ce intreprinzi.o poti face si la urgenta datorita copilului.te va invata avocatul.
alexxandra
Postat pe 11 Martie 2010 12:33
De la: omulsincer, la data 2010-02-16 22:48:45
De la: omulsincer, la data 2010-02-16 22:46:08
De la: Reflex, la data 2010-02-16 22:43:21si fostu lui soru`mea nu voia sa divorteze! si dupa doua "convorbiri" tete-a-tete, s-a razgandit!
asa sunt barbatii astia fac pe periculosii numai cu femeile,pt ca stiu ca sunt slabe..Exact cum as profita eu de un om slab,,ca sa aiba el de castigat de pe urma ei...majoritatea barbatilor sunt asa....
Eu cred ca de la inceputul relatiei trebuie facute niste reguli....Si femeia sa fie mai hotarata.Ca nu s-ar mai ajunge la batai si divorturi.Daca femeia ar pune piciorul in prag de la inceput..Mai ales ca stiu cum sunt barbatii astia,periculosii fara limita si bun simt,Le dai un deget si iti iau toata mana


Regulile le faci cand ai cu cine....tu tot aberezi acolo ...ba ca dragostea numai la D-zeu gasesti ,dar intelege pt numele lui D-zeu ca fata asta este tanara si are o problema reala ...a gresit din prea multa dragoste ce vtrei sa faci?
sa-i dai in cap?
Dar tu o dai cu ale tale ...da lasa fata in pace.
Parerea mea legat de ceea ce ti se intampla ar fi asta ...du-te baga divort si nu te lasa impresionata ,fa sa-ti fie tie bine si copilului tau si sa nu crezi ca se va schimba ,asta never ever....sa stii ca nu poti schimba un om cu nimic caracterul urat si meschin nu se schimba
Eu iti doresc sa ai noroc
lumi007
Postat pe 13 Martie 2010 10:00
Buna fetelor,

Sunt autoarea acestei povesti si am intrat sa va spun cum au evoluat treburile de cand nu am mai vorbit. Motivul pentru care am intrat este pentru a ajuta si pe altele sa invete din povestea mea. Sa nu trbuiasca sa treceti si voi prin aceleasi situatii prin care am trecut eu, Si daca se intampla sa ajungeti intr-o situatie asemnatoare va rog din suflet sa nu va complaceti si sa spuneti STOP inainte sa va irositi prea mult timp. O relatie bolnavicioasa nu va face nimic mai mult decat sa va traga in jos, sa va dea un sentiment de neimplinire, frustrare si tristete. Noi, femeile sunt niste fiinte minunate si chiar meritam mai mult de atat.

Tot din dorinta de a ajuta cat mai multe femei si de a face cunoscuta povestea mea am creat acest site: http://www.femeiadesucces.ro. Va astept pe toate sa parcurgem impreuna drumul spre o viata mai buna si spre independenta.

Va pup si va doresc tot binele din lume.

femeiadesucces
Postat pe 24 Martie 2010 17:54
Ai gresit ca teai casatorit cu el toti mai gresim in viata.Dar acum trebuie indreptata gresala ,pentru ast trebuie sa faci rost de probe precum ca te bate ca vine tarziu acsa ca umbla cu alte femei, etc. si cad esti pregatita bagi divort de el.
bibicu
Postat pe 31 Martie 2010 16:46
deci, cioaca...
zambil
Postat pe 31 Martie 2010 18:19
atat de increzatoare in tine insuti la asa scurt timp?

felicitari

dragut site,
persidadamian
Postat pe 1 Aprilie 2010 12:28
E ff dificil prin ceia ce ai trecut, eu te susutin si va doresc mult noroc in viata si numai bine!
garbo051401
Postat pe 8 Aprilie 2010 13:01
si eu am parte de un barbat tot asa gelos numai ca eu nu am ajuns prea departe, avem 2 ani impreuna, dar sunt constienta ca dc as mai continua poate as ajunge in situatia ta, sau mai rau...trebuie sa fii tare, lupa pt copilul care il ai, nu il lasa sa vada ca iti e frica de el, apeleaza la un avocat bun, familia cu siguranta e alaturi de tine...ai grija de tine si multa bafta..cu siguranta vei iesi cu bn din aceasta casatorie.
garbo111638
Postat pe 9 Aprilie 2010 12:12
Esti o femeie extraordinara! Felicitarile mele. vei reusi. Fruntea sus.
garbo101781
Postat pe 11 Aprilie 2010 03:59
e greu sa treci peste clipe atat de grele si urate in acelasi timp dar jos palaria ptr femeile ce reusesc sa/si puna in ordinea dorita viata
gmpa
Postat pe 17 Aprilie 2010 02:01
am fost impresionata de ce am citit , probabil ptr. ca am trecut si eu prin ceva asemanator , sau poate chiar mai rau; dupa 20 de ani de calvar , si cred ca e putin spus , am reusit sa divortez , sa-l dau afara din casa , cu toate santajele si amenintarile lui ; gaseste o avocata buna si eu cred ca ai sorti de izbanda ; nu te lasa imtimidata , ia viata in piept , fii hotarata ; e singura ta sansa de a scapa ...iti doresc multa putere si rabdare
louise66
Postat pe 21 Aprilie 2010 13:45
De la: femeiadesucces, la data 2010-03-24 17:54:09Buna fetelor,

Sunt autoarea acestei povesti si am intrat sa va spun cum au evoluat treburile de cand nu am mai vorbit. Motivul pentru care am intrat este pentru a ajuta si pe altele sa invete din povestea mea. Sa nu trbuiasca sa treceti si voi prin aceleasi situatii prin care am trecut eu, Si daca se intampla sa ajungeti intr-o situatie asemnatoare va rog din suflet sa nu va complaceti si sa spuneti STOP inainte sa va irositi prea mult timp. O relatie bolnavicioasa nu va face nimic mai mult decat sa va traga in jos, sa va dea un sentiment de neimplinire, frustrare si tristete. Noi, femeile sunt niste fiinte minunate si chiar meritam mai mult de atat.

Tot din dorinta de a ajuta cat mai multe femei si de a face cunoscuta povestea mea am creat acest site: http://www.femeiadesucces.ro. Va astept pe toate sa parcurgem impreuna drumul spre o viata mai buna si spre independenta.

Va pup si va doresc tot binele din lume.







foarte bine faci,ca pui asemenea subiecte pe site.indiferent ca e vb de barbati sau de femei,trebuie sa invatam din intamplarile altora,daca nu stim ce sa facem singuri pt a iesi din intamplari neplacute..viata ne rezerva multe "surprize".este bine sa ai macar o idee,este un prim pas inainte.
alexxandra
Postat pe 23 Aprilie 2010 06:56
Divorteaza! Esti tanara, copilul e mic, e mai bine acum decat sa inceapa sa inteleaga ce se intampla. Relatia asta ii afecteaza foarte mult. Ma vad pe mine, acum cativa ani, aceeasi situatie. Cand m-am trezit, baietelul nostru era marisor, toate calitatile, doar foarte sensibil. De ce sa sufere si ei? Si pe mine m-a amenintat..ohohoho si stii ce s-a intamplat? La divort a fost ca un mielusel, si nici macar nu a cerut tutela copilului . Drept e ca nu plateste nici azi pensia alimentara, il suna pe baietel o data la an, poate, dar chiar nu-mi pasa. Suntem fericiti si linistiti. Si nu sunt asa de tanara ca tine..am 38. Am divortat la 35. Deci...AAAAA!!! Sa nu uit! Am intalnit pe cineva care il iubeste ca pe copuilul lui. Si chiar suntem fericiti. Vezi ca se poate? Nu mai astepta. Viata e scurta...fa tu ceva sa fie si frumoasa.
Sa ai noroc!
elena36
Postat pe 2 Mai 2010 18:59
pacat k nu ai deschis si tu ochii la momentul potrivit.si cate or mai fi ca tine...eu nu cred in fericire d asta rapida asa si sa ne cunoastem de putin timp...nuj stiu ce sa zic..sper sa scapi de acest om nebun
ktytza89
Postat pe 4 Mai 2010 21:40
Actualul sau fostul tau sot are o amanta sau mai multe care il storc de bani si tu ai gresit la faza cu asteptatu acasa cu mancare si aranjata si etc eu sunt o diavolita pe mine cand vrea sa il astept atunci plec cand vrea sa ii fac pe plac atunci iau masina si sunt in club cu fetele am transformat un don huan intr-un catelus cum ? simplu imi e indiferent daca sunt cu el sau fara si daca trece la amenintari in 24 de ore e ca si cand nu ar fi existat niciodata sunt rea si egoista la 21 de ani intradevar nu eram asa dar tot directa eram adika privind in urma il faceam praf si il loveam direct unde ii era mai drag spre exemplu e galant in societate aduc societatea acasa la mine cand vine el obosit si la ore sexy de la munca Are nevoi ii pun in cafea un inhibitor ar erectiei si o saptamana poate vedea orice ca nu sta sus nici cu viagra si se mai face si de ras. Vrea credite no problem cu drag pe firma ca firma nu are responsabilitate decat juridica deci administrtorul nu pateste nik in caz de neplata atata tot ca ii se deduc activele .............da anticipez sau gandesc pe moment la faza cu bataia spray paralizant in oki lovitura de genunchi subabdominal vrea razboi io am armata
_blondyna
Postat pe 7 Mai 2011 23:41
cata rautate si premeditare .. darling _blondyna ... :) succesuri depline si garantate ...
el pare ca e un gonflabil ... sau absent ... deh ... se mai intampla ...
sau nu mai are baterii ... :)
alfheim
Postat pe 8 Mai 2011 00:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o parere pt mine, sau mai bn un sfat 20 De la: Rha 1 Octombrie 2010 22:48
Oare pot castiga o lupta cu Sefu mare???? 82 De la: Printza_lui_G 16 Octombrie 2009 23:58
despre banci , credite , rate 2 De la: pandora 25 Martie 2012 22:39
Compatibilitate 93 De la: ciresica21 12 Septembrie 2009 17:38
Cadou! :) [ Criza de timp.si inspiratie] 8 De la: Doara 29 Noiembrie 2010 19:27
Setari Cookie-uri