cum sa imi seduc sotia dupa 18 ani de casnicie

am apelat la acest forum sa va rog pe voi sa-mi dati niste sfaturi.am sa incep cu faptul ca la inceput nu ne-am prea cunoscut unul pe altul.cam in decurs de o saptamana am ramas impreuna dupa ce ne-am cunoscut.vreau sa va spun ca dupa doi ani ne-am casatorit legitim ,sotia mea fiind insarcinata cu primul copil.eu simteam ca nu am fost pregatit pt a avea o familie la momentul respectiv.ea a fost cea care dupa prima intilnire m-a cautat dinnou.la acel moment practic nu prea stiam ce se intimpla dar,am ramas impreuna.binenteles ca nu ne iubeam dar ne-am obisnuit unul cu celalalt.am trecut prin foarte multe greutati si din cauza mea si din cauza ei si,am juns sa avem 18 ani de casnicie care au trecut facand casa,copii si tot ce tine de o familie normala.acum avem o comunicare destul de deschisa dar,am realizat ca ne lipseste acel "CEVA" adica nu ne mai atragem unul pe altul (sau poate nici nu a fost ce trebuia sa fie intre doua persoane care au pornit pe un drum de o viata).defapt pot spune ca am facut totul ca sa le fie lor bine.(copiilor si sotiei).ei dupa 18 ani de casnicie acum realizez ca defapt sunt un fel de intretinator al casei si al sotiei.nu ma simt ca iubit al sotiei mele.as vrea sa va intreb cum sa-mi seduc sotia ?
avy
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:59
De la: avy, la data 2009-10-04 22:59:11acum realizez ca defapt sunt un fel de intretinator al casei si al sotiei.

Tu detaliind toate acele lucruri, acum, nu as vrea sa-ti spun eu ce zice Freud despre asta...

Revenind la citatul de mai sus: Da, asta esti.

Raspunsuri la cum sa-ti seduci nevasta poti primi de la femeile mai in varsta, dar numai de la alea cochete...
Zet
Postat pe 5 Octombrie 2009 00:36
Apreciez dorinta ta, e un lucru special ceea ce iti doresti. Ai mai incercat vreodata asta? Daca da, cum?
sora_ilsi
Postat pe 5 Octombrie 2009 00:43
cum sa te ajutam noi ?
perluta
Postat pe 5 Octombrie 2009 00:57
ma gandesc ca ar trebui sa stii daca ai stat cu ea 18 ani.
perluta
Postat pe 5 Octombrie 2009 00:59
de cate ori ati avut o cina romantica si sa vada ca e iubita de tine?
yanyacharberet
Postat pe 5 Octombrie 2009 10:37
Eu cred ca chestiile "clasice" nu merg, in cazul lor, de asta a intrebat.
Poate ar trebui sa incerce ceva "neconventional" sau care sa fie o nouate pentru ea sau mai bine pentru amandoi.
Zet
Postat pe 5 Octombrie 2009 13:04
pai si daca nu mai e acel CEVA...cum doamne iarta-ma ati continuat 18 ani??ati continuat doar asa..de dragul copiilor??

avy...cauta si vei gasi...verifica atitudinea ta vis-a-vis de ea, comportamentul, incerca sa te gandesti cu ce ai cucerit-o in tinerete...
tutankhamon
Postat pe 5 Octombrie 2009 13:15
eheee, pai daca din start n-a existat nimic, ce sa-i mai amintesti cum era atunci??
si acum te-ai trezit si tu, dupa 18 ani??
sau ti-ai dat seama ca ea a inceput sa aiba oarece preocupari, si esti deranjat??

oricum, complicat, dar cu putin efort si multa minte, se poate!
zambila
Postat pe 5 Octombrie 2009 13:20
.....cum ai sedus-o si la inceputul relatiei voastre.ce ai uitat?
ia putina "lecitina".........sau deruleaza filmul inapoi...
mult succes!!!.........
sophia1971
Postat pe 5 Octombrie 2009 14:16
io zic asa......faci tu curat in casa....pina vine ea de la serviciu.....cumperi lumanari parfumate din alea mici.....le rasfiri prin casa....pina la baie......in cada dai drumu la apa cu spumant de baie......pui luminarici pe cada...da????o sticla de sampanie....doua pahare.....l pegatsti in baie....cind vezi ca vine te imbraci frumos....curat un trandafir rosu intre buze........ai grija sa ai usa incuiata cid vine ea sa nu poata intra cu cheia ei.......si cind intra ii spui....mami aveam traba azi....dar mi am adus aminte ca trebuie sa ti fac baie.....ca esti obosita!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 5 Octombrie 2009 14:24
io ma gandeam la altceva...
zambila
Postat pe 5 Octombrie 2009 14:27
la inceput cred ca a fost ceva accidental.ea fiind cu psihicul la pamant dintr-o relatie anterioara.iar eu am fost de acord sa raman cu ea pt ca nu credeam ca va fi ceva serios.am mers mai departe implicindu-ma mai mult in treburile casei decat a o seduce pe ea.si asa au trecut multi ani ,am facut 4 copii cu ea ,pe tema casei ne-am inteles destul de bine dar,pur si simplu nu mi-am dat seama ca ceva lipseste intre noi ,adika "ACEL CEVA".In acest moment nu prea mai avem incredere unul in altul;eu nu pot avea incredere ca nu va merge la alt barbat ,iar ea ca nu o satisfac in pat.toate bune si frumoase pana ajungem la pat.acolo ma blochez total.nu stiu cum sa-i fac fata,cum sa o fac sa simta ca o doresc ca sot nu doar ca barbat.nu ma crede ca o iubesc ea spune ca suntem doar obisnuiti unul cu celalal.
avy29
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:22
zambiluto spune te rog la ce te gandeai?poate baiatul nu stie ce inseamna acel semn.....
perluta
Postat pe 5 Octombrie 2009 18:47
Daca timp de 18 ani nu ati descoperit acel "ceva" nu stiu zau cum ati putea acum.
Tiffany
Postat pe 5 Octombrie 2009 19:00
mai avy, cand i-ai dus ultima data flori, intr-o zi fara nici o semnificatie, si sa-i spui ca e ziua femeilor frumoase? cand i-ai multumit pentru ca e mama minunata a copiilor tai? cand ai luat-o in brate, in timp ce ea era la spalat vasele, sa-o invarti prin casa si sa-i spui ca ea e universul tau, lumea ta, gandul tau? cand i-ai cerut sa stea in fotoliu, sa se uite la filmul ei preferat, iar tu sa pregatesti cina, sa calci hainutzele copiilor si sa le pregatesti pachetzelele cu mancare pentru a doua zi, sa schimbi asternuturile si sa-i asezi un trandafir pe perna? cand ai lasat ultima data copiii in grija apropiatilor, sa fugiti la munte, ca doi amanti in cautarea unui coltisor ascuns de vederile cunoscutilor? si in sfarsit, cand ai rugat-o ultima data sa-ti povesteasca gandurile ei, dorintele ei, proiectele ei? si cand i-ai cerut parea in legatura cu proiectele tale, spunandu-i ca sfaturile ei sunt cele mai apreciate de tine, ca e unica persoana in care ai deplina incredere?

scuzati, n-am vrut sa fiu eu ala...
pik_nik
Postat pe 5 Octombrie 2009 19:23
Aoleu! Ma doare maseaua de la atata gargara.
Tiffany
Postat pe 5 Octombrie 2009 19:24
sincer, daca iti pui intrebarea asta, ma intreb cat iti cunosti sotia, ...cateodata oamenii prinsi in virtejul lucrurilor zilnice uita sa se mai priveasca unul pe celalalt, sa acorde o mangaiere pe obraz, ori un sarut in coltul gurii..
incearca s-o cunosti mai bine si vei afla singur raspunsul, fiecare femeie e unica, nu rezonam toate la acelasi lucru, asa ca...
puteti incepe prin a petrece mai mult timp impreuna, restul poate veni de la sine...
melanie
Postat pe 5 Octombrie 2009 19:26
De la: Tiffany, la data 2009-10-05 19:24:48Aoleu! Ma doare maseaua de la atata gargara.



o foarte inspirata combinatie intre facut gargara si trasul la masea!
pik_nik
Postat pe 5 Octombrie 2009 20:46
da-ilsi.am mai incercat.dar din pacate de putine ori.cred ca m-am ocupat mai mult de siguranta familiei.de cum sa le fac un camin si conditi.asta a imsemnat foarte multa munca.si mai putin timp inpreuna.mai pot sa zic ca am simtit ca intimitate noastra a fost de foarte multe ori bruiata de copiii s-au neamurii.
avy29
Postat pe 5 Octombrie 2009 23:42
avy, daca ai mai incercat,e foarte bine...si, cum a fost?
sora_ilsi
Postat pe 5 Octombrie 2009 23:52
fratilor....mie imi miroase a ceva pe aici.....ia ganditi-va...o casnicie lunga, patru copii, el sufera de ejaculare precoce....nu va suna cunoscut????
tutankhamon
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:24
De la: avy, la data 2009-10-04 22:59:11am apelat la acest forum sa va rog pe voi sa-mi dati niste sfaturi.am sa incep cu faptul ca la inceput nu ne-am prea cunoscut unul pe altul.cam in decurs de o saptamana am ramas impreuna dupa ce ne-am cunoscut.vreau sa va spun ca dupa doi ani ne-am casatorit legitim ,sotia mea fiind insarcinata cu primul copil.eu simteam ca nu am fost pregatit pt a avea o familie la momentul respectiv.ea a fost cea care dupa prima intilnire m-a cautat dinnou.la acel moment practic nu prea stiam ce se intimpla dar,am ramas impreuna.binenteles ca nu ne iubeam dar ne-am obisnuit unul cu celalalt.am trecut prin foarte multe greutati si din cauza mea si din cauza ei si,am juns sa avem 18 ani de casnicie care au trecut facand casa,copii si tot ce tine de o familie normala.acum avem o comunicare destul de deschisa dar,am realizat ca ne lipseste acel "CEVA" adica nu ne mai atragem unul pe altul (sau poate nici nu a fost ce trebuia sa fie intre doua persoane care au pornit pe un drum de o viata).defapt pot spune ca am facut totul ca sa le fie lor bine.(copiilor si sotiei).ei dupa 18 ani de casnicie acum realizez ca defapt sunt un fel de intretinator al casei si al sotiei.nu ma simt ca iubit al sotiei mele.as vrea sa va intreb cum sa-mi seduc sotia ?

..sa/ti strici universul actual?stii ca dusmanul binelui e mai binele??zici ca vrei mai bine si..dai peste rau..mai bine lasa lucrurile asa cum sunt...dupa 18 ani de casnicie...indiferent ce a fost la inceput..nu are cum sa fie dragostea de la tinerete...conteaza respectul acum...si daca strici asta..s/ar putea sa nu mai conteze nimic...
garbo055472
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:42
CE de experti aici,domn'le,si cel in cauza,s-a trezit acum sa isi seduca nevasta,dupa atatia ani,cand la inceput nici pomeneala ,de asa ceva,acum s-a gandit sa devina zmeu.
scrichy
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:51
scrich.....mai e un topic pe aici...nu mai stiu cum ii zice...deschis de una care se plange ca dupa ce facura 4 fete, el nu mai vrea sa se culce cu ea....si parca are ejaculare precoce.....e ciudat de similara povestea....oare si topicele pot fi clonate????
tutankhamon
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:53
mie imi place ideea de a dori sa-ti seduci sotia dupa 18 ani de casnicie...e ceva foarte romantic, nu? ce femeie nu si-ar dori sa fie sedusa de sotul ei dupa 18 ani de casnicie? mai bine mai tarziu, decat niciodata...
sora_ilsi
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:56
TUTA,astia s-au logat in familie,zau
scrichy
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:59
..tin sa te contrazic un picut...si aici e ca si acolo..cu imaginea tatalui..ziceam ca depinde din ce familie vii...si ca nu toata lumea si/ar dori asta...ba chiar am dat tot pe forumul asta de un comentariu..pe alt topic care confirma ce am spus...o femeie regreta ca sotul semana la comportament cu tatal ei..
...in fine in legatura cu topicul actual..dupa atatia ani de casnicie...femeia cel putin..s/ar putea sa isi doreasca din partea sotului respect..si o buna convietuire in continuare..nicidecum...nu stiu cum sa explic asta decat prin prisma viziunii propprii asupra vietii mele de la momentul actual...n/as vrea sa fiu recucerita...n/as vrea sa se incerce asta de catre tatal fetei mele...as lua/o ca pe un viol...chiar daca nu a fost viol cand am conceput copilul...acum ar fi..sunt ani...acum conteaza respectul...................
garbo055472
Postat pe 6 Octombrie 2009 01:04
..de ce sa strici tot pentru o partida de sex...aia se poate in alta parte...aici nevasta e nevasta...si de la o varsta..nevasta nu se poate sa mai fie in pat...stiti voi ce...nici macar pentru barbatul ei...dar asta nu o inteleg multi...
garbo055472
Postat pe 6 Octombrie 2009 01:08
eu cred ca si respectul si dragostea sunt la fel de importante intr-o casnicie...nu poti vorbi de respect fara dragoste...aia ce mai e? un contract? o legalizare? atunci...mai bine singur: te iubesti si te respecti de numa-numa
sora_ilsi
Postat pe 6 Octombrie 2009 01:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrusi? 260 De la: quasaria 19 August 2011 18:49
Pentru ce are nevoie de mine .. 20 De la: nuti_vio 20 Iunie 2010 13:24
Lenjerie intima problema 2 De la: garbo_427282 21 August 2018 23:41
aventura 13 De la: michelle_ 12 Iulie 2011 22:39
DE ZIUA FEMEII 1 De la: ysa30 8 Martie 2010 09:00
Setari Cookie-uri