cancer de plamani

buna, am si eu o rugaminte .. tatal meu este bolnav de cancer la plamini in faza a doua... a facut mai multe feluri de tratament pana chear si tratamente naturiste prescrise de un medic de biorezonanta , acum a facut si o serie de citostatice la cluj dar se pare ca in loc sa se simta ma bine e din ce in ce mai rau.... va rog daca stie cineva cum asi putea sa il ajut daca mai exista vreun tratament care i-ar putea fi de folos... pe internet am dat de o apa asa numita apa vie sau scazuta in deuteriu..despre care se spune ca trateaza cancerul ...stie cineva sa imi spuna ceva de aceasta apa poate intradevar apa asta sa ajute... Va multumesc.
garbo001222
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:43
eu zic ca sa-i faci ultimele zile cat mai usoare... nu mai chinui omu' cu toate prostiile, nimic nu functioneaza in cazul cancerului la plamani...

mai bine-i dai in fiecare zi un spritz - doua si-o friptura de porc cu muraturi, si-i zici ca e un tratament nou, naturist...
zambil
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:17
inteleg ceea ce vrei sa spui doar ca mie nu imi e usor sa renunt pentru ca e tatal meu si acum cand consider ca se afla in cea mai critica perioada de cand este bolnav si daca numai 1% ar exista sansa sa ii fac ceva care sa il ajute sa se simta mai bine eu nu ma las cred ca merita tot efortul....nu am de gand sa il indop cu medicamente dar poate gasesc ceva din medicina naturala. ceva tot trebuie sa il ajute macar unpic am gasit pe internet si de aceea apa scazuta in deuteriu sau cum ii zice apa vie sau asa ceva despre care se zice ca ajuta la vindecarea cancerului... asi vrea mai multe detali dar nu am gasit foarte multe lucruri pe internet.... oricum iti multumesc pentru sfaturi..
garbo001222
Postat pe 22 Aprilie 2009 00:00
buna... in prim rand imi pare rau pentru tatal tau e intradevar o boala grea si trebuie sa ai putere si multa vointza sa treci prin ceea ce va urma.. nu vreau sa te speri dar vreu intrun fel sa te pregatesc .Am si eu un verisor care la doar 21 de ani suferea de cancer la stomac. acum se simte ceva mai bine dar inca e sub tratament.. printi lui au fost cu el in Ungaria unde a stat internat vreo 2 luni si acolo a facut o cura de tratament cu aceea apa de care spuneai se numeste Apa scazuta in deuteriu sau apa vie,eu nu stiu prea multe detali dar uite aici o adresa de web unde poti afla mai multe www.preventa.go.ro
insanatosire tatalui tau...
si tie mult curaj si fruntea sus orice s-ar intampla
garbo001306
Postat pe 27 Aprilie 2009 01:03
Apa vie am luat si eu pentru socrul meu!!dar nu afolosit la nimic!!e apa .... cu strabism!!Nu te imbata...cu apa vie nu ajuta!!medicamentele sint alea care mai pot face ceva in aceste stadii1!dupa chimioterapice in general reactia adversa e ca te simti mai rau ..dar apoi exista o perioada de confort!!parere autorizata!!
luc70
Postat pe 11 Mai 2009 11:26
scumpa mea....da, intr-adevar, cancerul de plamani e cel mai nasol....dar nu dispera....incerca sa lupti si mai ales taticul tau.....e doar stadiul doi....intradevar, cu citostatice apare o perioada de rau general, pana sunt invinse celulele tumorale...se mai poate obtine o ameliorare, o amanare a momentului final, ceva....nu va dati batuti.....chiar daca vi se recomanda o operatie radicala(se taie o bucata de plaman sau chiar se scoate tot plamanul....) nu renuntati la ideea interventiei...ajuta foarte mult si usureaza mult repiratia....medicina a evoluat fantastic, cea naturista a luat avant si la noi in tara...cauta pe internet planta numita marul lupului....eventual terapia cu planta asta, daca exista un doctor.....NU FA TU SINGURA DE CAPUL TAU TRATAMENTUL PENTRU TATA!!!! PLANTA E TOXICA FOLOSITA AIUREA!!!!incearca sa intri pe teranat, pe yahoo, pe clubul de medicina naturista al domnului prof. firicel ciarnau(si acolo aflii mai multe detalii...multa sanatate si putere!

revin....uite...aici...http://www.terapiinaturiste.ro te inscrii in forum si poti cere ajutor naturist....numai bine iti doresc.....e un site afiliat celui mai sus mentionat

si uite ce te intereseaza strict pe tine......
http://www.terapiinaturiste.ro/cancer-index.php
tutankhamon
Postat pe 13 Mai 2009 00:27
dragele mele,
mergeti la biorezonanta scio.(aparatele au fost concepute de specialisti de la NASA_cititi pe net).se face diagnosticarea extrem de exact si fara suferinta, durere, iradiere, timp pierdut la zeci de medici si zeci de milioane de lei ....conectarea sigur se poate face doar la cdei care cred ,este o depistare pe baza energetica, naturala,acolo nu ti se da o reteta ca pe banda, esti identificat exact ca si organism si individ-prin ce stil de viata ai,cum gandesti, cum esti integrat social...
Se poate vedea si trecutul bolii dar si tendinta ei de evolutie in viitor...
Se face si terapie , tratament cu acest aparat.Eu merg la sedinte de terapie lunar(in functie de gravitate, si multe ..)Medicii acestia lucreaza cu retele de ,,medicamente,, naturale! (da , la ei se recomanda si ,,evening primrose oil,, indeosebi cu reteaua CALIVITA INTERNATIONAL)
pt. orice boala se poate face terapie , si cancer...se regleaza centrii energetici-ceacrele, si alte sisteme....
pt. orice boala -o dezintoxicare a organismului este primul pas necesar,
ti se dau recomandari de viata care sa inlature CAUZA care a determinat aparitia bolii(degeaba tratam boala daca cauza ramane ,organismul va recidiva prin aceeasi boala sau alta dupa un timp)
Se vorbeste tot mai mult chiar si la TV(Condurateanu la Etno TV-Antena
2 si alte..)desi aparatele scio sunt un mare dusman pt. medicina clasica !!! Dar acestea reprezinta viitorul, cu toata oponenta intereselor..
Stiu atatea cazuri in jurul meu pe care le-am ajutat....
Cautati pe internet,, biorezonata (-in orasul vostru)...
Dumnezeu a creat in noi resurse de activare si regenerare celulara pt. toate organele!! fara sa fie nevoie de compusi de sinteza(mai ales cei hormonali care au atatea efecte negative!!!!incercati orice naturist inainte sa luati hormoni!!!!stiu exact de la cazul surorii mele -care e cadru medical, nu a crezut decat in chimicale si nu am putut-o ajuta!!
Ma grabesc, limbajul nu este elevat si... dar cautati pe net!!! informati-va!!!!
O singura mare greseala nu avem voie sa facem in ziua de azi : sa actionam fara informatie in prealabil-este secolul informatiei!!!internetul nu este doar forum, este o susa de informare pe care parintii nostrii nu au avut-o!


deceflor
Postat pe 18 Mai 2009 12:52
De la: garbo001222, la data 2009-04-21 11:43:40buna, am si eu o rugaminte .. tatal meu este bolnav de cancer la plamini in faza a doua... a facut mai multe feluri de tratament pana chear si tratamente naturiste prescrise de un medic de biorezonanta , acum a facut si o serie de citostatice la cluj dar se pare ca in loc sa se simta ma bine e din ce in ce mai rau.... va rog daca stie cineva cum asi putea sa il ajut daca mai exista vreun tratament care i-ar putea fi de folos... pe internet am dat de o apa asa numita apa vie sau scazuta in deuteriu..despre care se spune ca trateaza cancerul ...stie cineva sa imi spuna ceva de aceasta apa poate intradevar apa asta sa ajute... Va multumesc.


iti inteleg durerea, pentru ca eu am trecut prin asemenea clipe de 2 ori...cu mama, un cancer de plaman descoperit tarziu, dar tratat cat de cat a prelungit viata mamei cu aproape 3 ani si sora mea cu un cancer de san gradul IV, dus cu mult curaj 9 ani si jumatate, din care 5 cu metastaze ososase si jumatate de an cu metastaze la plamani...este o boala crunta. am incercat tot felul de tratamente, iar doctorii de la noi nu prea isi dau interesul...sunt tratamente si tehnici de care au cunostinta dar nu le aplica si ma intreb oare de ce? sora mea a avut norocul sa faca parte dintr-un organism international neguvernamental, unde a cunoscut medici din europa si asa a reusit sa supravietuasca...dand ea solutii la problemele aparute pe parcurs. n privinta plamanului si a pancreasului nu se mai poate face nimic..in general sunt organe care odata afectate distrug tot.
imi pare rau, daca tatal tau mai este in viata cauta sa-i faci zilele cat mai usoare, sa alini durerea si sa zambesti, chiar daca lacrimile te ineaca...va fi mai linistit si va suporta mai usor neputiinta.
nebuna
Postat pe 15 Iunie 2009 18:13
Apa vie este apa ionizata si alcalinizata si poate ajuta in mod eficient in tratatamentul c.Avaancerului. Este produsa de un dispozitiv complex numit Aquarion, care se monteaza la domiciliu direct la sursa de apa potabila. Dispozitivul trateaza apa: o purifica, o ionizeaza, o satureaza in oxigen si o clusterizeaza (hidratare celulara de 6 ori mai mare decat orice alt tip de apa). Studii facute in Japonia arata ca aceasta apa a dat rezultate in tratarea unor boli grave ca si cancerul, diabetul etc.
Insa va trebui sa urmati toate tratamentele cunoscute pana in prezent. Avand in vedere ca mecanismul declansarii cancerului nu este elucidat nimeni nu va poate da garantii ca daca efectuati un tratament sau altul veti reusi 100%. In aceasta situatie trebuie luptat cu boala prin toate mijloacele cunoscute. In caz ca doriti sa achizitionati un dispozitiv Aquarion contactati-ma la email: vasile.joanta@gmail.com ,pentru a va trimite studii medicale facute in urma consumului de apa ionizata precum si detalii despre dispozitiv. Tel meu este 0722126983 sau 0766350187
Doresc tatalui dumneavoastra sa reuseasca sa invinga aceasta boala grea.
Vasile Joanta
garbo026372
Postat pe 7 August 2009 07:50
Dragele mele,
Nu vand nimic.Nu am nici un avantaj!Vreau sa ajut!
Trebuie diagnosticata boala (eu va sfatuiesc la biorezonanta , unde scapi cel mai rapid(intre 1 ora si 2), cel mai ieftin(intre 100 si 300 lei) si se analizeaza tot corpul,inclusiv tipul de radiatii,alergia exact identificata, intoxicatii cu metale grele s.a.)
Dar la capitolul terapii,tratamente cititi, informati-va, cautati pe net,cautati in site-ul la revista www.formula-as.ro, cautare in site:scrieti diagnosticul si va apar articolele cu marturii despre terapii de toate felurile dar mai ales naturale, care nu agreseaza organismul !!!Sau terapie tot prin biorezonanta(o sedinta de tratament este unde fac eu=30 lei)Eu am facut diagnosticare la copilul meu de 7 ani la biorezonanta si voi lua sirop NONI!!
Cititi www.nonitv.net !!!!Acest suc NONI este o minune !De la forme avansate de cancer pana la, daca vreau o simpla intarire de sistem imunitar la copil inainte de inceperea anului scolar....
deceflor
Postat pe 8 August 2009 18:11
Draga mea e cumplit prin ce treci, eu am o prietena care a facut citostatice iar medici nu-i dadeau sanse, acum e f bine, a urmat o cura cu produse naturale , produse ce lucreaza direc pe celula noastra si o hranesc, daca vrei sa incerci sa-i mai dai o sansa te rog sa ma contactezi pe id stefania_dareli si vb, multa sanatate.
garbo003981
Postat pe 15 Septembrie 2009 16:22
contacteaz-o pe garbo 3981... si da-i banii. cancerul la plamani nu are leac, dar aduna in jurul tau tot felul de ciocli profitori, care iti vand iluzii "naturiste" si medicamente minune.
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 15 Septembrie 2009 16:37
haide bre... nu-l salvara aia pe bietu' swayze in america, cu toata tehnica lor, si se gasira leacurile minune in romanica... ma lasati?...

citirati prea multa literatura cu bubuli d-aia ascunsi in cabana la babele...
zambil
Postat pe 15 Septembrie 2009 16:57
Zambil, putina compasiune si ceva mai putin acid se poate? E o rugaminte!
after
Postat pe 16 Septembrie 2009 09:36
Dragul meu, imi pare sincer rau pentru tatal tau. Al meu, Dumnezeu Sa-l ierte, a murit de acelasi lucru. Ulterior, am aflat ca exista in Bucuresti un oarecare inginer Dinca (parca Andu Dinca il cheama) care ar fi inventat niste magneti de rezonanta (sau cam asa ceva) care pot vindeca ORICE (inclusiv cancerul). Metoda lui se bazeaza, in fapt, pe restabilirea circuitului energetic al organismului prin fluxuri magnetice induse de acei mici magnetei pozitionati in anumite zone ale corpului pacientului. Nu am referinte sigure, in afara de ceea ce am citit si/sau vazut pe la TV (din pacate prea tarziu poentru a-l mai putea ajuta pe tata). Am inteles ca face si tratamente in tara. Pleaca, periodic, si organizeaza sesiuni in diferite orase. Pentru mai m ulte informatii, eventual o programare (daca te intereseaza) poti incerca numarul de la cabinet: 0788234425.
Sper sa-ti fie de ajutor! Mult noroc.
Lucianca
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:18
Terminati cu prostiile si cu datul banilor aiurea. Omul ca sa traiasca e dispus sa plateasca oricat. Pe asta se si bazeaza sharlatanii. Credeti voi ca daca se descoperea leacul impotriva cancerului ramanea la stadiul de facut reclama pe forum? Ce naiba sunteti asa naivi? Sunt multi care profita de boala omului. Imi pare rau.
Tiffany
Postat pe 8 Octombrie 2009 06:20
Apa saracita in deuteriu doar mai atenueaza efectul toxic al citostaticelor. Nu vindeca cancerul. Cancerul nu se vindeca. Depinde uneori de stadiu si de localizare. Oricum, chiar si asa, tot cu sabia lui Damocles deasupra capului stai. Important este sa faci ce-ti spune medicul nu orice vindecator dupa strada no name. Cine s-a vindecat cu plante, ceaiuri sau alte minuni n-a avut cancer. Citeste carti de specialitate pentru lamuriri.
generalli
Postat pe 16 Octombrie 2009 08:53
De la: garbo001222, la data 2009-04-21 11:43:40buna, am si eu o rugaminte .. tatal meu este bolnav de cancer la plamini in faza a doua... a facut mai multe feluri de tratament pana chear si tratamente naturiste prescrise de un medic de biorezonanta , acum a facut si o serie de citostatice la cluj dar se pare ca in loc sa se simta ma bine e din ce in ce mai rau.... va rog daca stie cineva cum asi putea sa il ajut daca mai exista vreun tratament care i-ar putea fi de folos... pe internet am dat de o apa asa numita apa vie sau scazuta in deuteriu..despre care se spune ca trateaza cancerul ...stie cineva sa imi spuna ceva de aceasta apa poate intradevar apa asta sa ajute... Va multumesc.

Cu ajutorul Olimpiq StemXCell veţi putea avea cu 75% mai multe celule stem !
Sporirea numărului propriu de celule stem sănătoase şi active este ceai mai bună terapie cu celule stem! Aceste celule sunt cunoscute organismului nostru şi stau la baza procesului de autoregenerare. Pe baza cercetărilor efectuate n anii precedenţi putem declara cu certitudine că celulele stem sunt celulele omnipotente ale organismului nostru. Celulele stem reprezintă obiectul terapiei viitorului. Ştiinţa medicală a intrat ntr-o nouă eră, cea a valorificării celulelor stem. Unul dintre cele mai importante aspecte ale cercetărilor ntreprinse n prezent constă n posibilitatea multiplicării celulelor stem adulte. Determinnd organismul să producă o cantitate mai mare de celule stem pe cale naturală ar duce la posibilitatea autocorectării erorilor care apar n cazul bolilor, accidentelor, respectiv sunt responsabile de procesul de mbătrnire. Cu ct numărul de celule stem prezente n fluxul sanguin este mai mare, cu att starea de sănătate este mai bună. Celulele stem de la nivelul măduvei osoase reprezintă sistemul natural de autorennoire a organismului.
Nivelul celulelor stem este cel mai bun indicator al stării de sănătate, mai fidel dect nivelul colesterolului, tensiunii arteriale, glicemiei, etc. Acurateţea acestuia depăşeşte cea a oricărui parametru cunoscut sub denumirea de risc cardio-vascular, fiind aplicabil tuturor componentelor organismului nostru. Un volum de 5 l snge conţine un număr ntre 5 şi 25 milioane de celule stem. O dată cu naintarea n vrstă, nsă numărul celulelor stem nou-sintetizate nregistrează o scădere semnificativă.
n decursul unei singure ore putem avea cu peste 75% mai multe celule stem!
Un nou concept: hrănirea celulelor stem, protecţia celulelor stem. Olimpiq StemXCell este primul şi unicul produs cu efect de multiplicare a celulelor stem adulte, cu proprietăţi remarcabile. Hrănirea celulelor stem atrage după sine o producţie crescută de celule stem adulte la nivel medular, contribuind astfel la controlul procesului de mbătrnire. Facilitează migrarea celulelor stem la nivelul fluxului sanguin şi procesul de identificare a ţintelor acestora. nlesneşte nglobarea celulelor stem n ţesuturi, multiplicarea acestora la nivelul ţesuturilor ţintă şi transformarea lor n celule specifice respectivului ţesut. Principiile active ale produsului Olimpiq StemXCell au fost atent selecţionate dintr-un număr de peste 100 de substanţe testate şi adunate din diferite locaţii de pe glob. Putem deosebi două categorii de celule stem: embrionare şi adulte. Cele două tipuri de celule stem prezintă proprietăţi asemănătoare, diferenţa constnd n dificultatea izolării celulelor stem adulte de la nivel medular.
Organismul adult conţine celule stem la nivelul a numeroase ţesuturi diferite. Celulele stem tisulare se pot afla n stare latentă sau activă, caracterizată prin numeroase diviziuni succesive. Dacă aceste celule sunt izolate apoi plasate ntr-un mediu tisular diferit, sunt capabile de a se diferenţia n celule adulte, specifice ţesutului respectiv. Cea mai mare proporţie se astfel de celule se găseşte la nivelul măduvei osoase.
n situaţia n care un anume organ nu funcţionează corespunzător, sau a suferit anumite leziuni şi prin urmare are nevoie de un surplus de celule, acesta va transmite un semnal care va fi recepţionat la nivelul măduvei osoase, determinnd eliberarea unui flux de celule stem şi direcţionarea lor către organul ţintă. Celulele stem, părăsind măduva osoasă, ajung n fluxul sanguin, apoi cu ajutorul unui mesager specific sunt transportate la nivelul organului afectat. Ajunse la nivelul organului ţintă, celulele stem datorită capacităţii lor de multiplicare se autoreproduc n timp ce se implantează la nivelul ţesutului respectiv şi devin celule specifice acestuia. Datorită acestui proces, organul afectat va fi rennoit, recăpătndu-şi starea de sănătate şi păstrndu-şi n acelaşi timp funcţiile specifice.
Compoziţia StemX: Alga AFA, germeni din sămnţă de cnepă, fucoidan, ganoderma lucidum, seminţe de cnepă, clorofilă, matase de porumb, lycium barbarum, Black cohosh (Cimicifuda racemosa). Compoziţia SL XCell: seminţe de: struguri-roşii, sorg, mur, coacăze negru, cireşe-negre, soc, prune, mere, urzică-vie, coada calului, flori de soc, frunză de mesteacăn.
Mod de administrare:
Cte 1 capsulă din fiecare produs la 1-2 zile, iar la nevoie şi la recomandarea specialistului, cte 2 capsule pe zi. Compozitia XCell se administrează cu 30-60 de minute nainte de StemX. Mai recomand siropul Flavin 7,care atenueaza sau chiar previne aparitia efectelor secundare al chemoterapiei.Multa sanatate,aludmann@yahoo.com.
elli29
Postat pe 17 Octombrie 2009 19:27
Aici in gracia este cunoscut uncaz ciudat,un om bolnav de cancer cu metastaze,care a acceptat un experiment,un medicament nou,sub forma de injectie.Era cel mai entuziasmat,si cel mai bucuros dintoti,ca se va face bine.
in numai 10 zile s-a facut bine,intr-adevar.De tot.
Apoi,dupa ce s-au terminat sirul de experiente,medicii au descoperit,concluzionat,ca efectul e ca si inexistent,atat de slab -s-a dovedit,la ceilalti pacienti din experiment.
iar cand pacientul nostru a aflat asta,s-a imbolnavit din nou.medicul a inteles ca trebuie sa ilminta,l-a mintit ca injectiile trebuie sa fie proaspete,numai asa au efect,si i-a mai facut unrand,cu ...apa,ser fiziologic.Nu veti crede,dar s-a facut bine din nou.
Voi cauta cazul in biblioteca mea,si voi rescrie data exacte,nu e o poveste.
daca si eu as fi avut convingerea,credinta asta,si sora mea ar fi fost bine acum....
daniilia
Postat pe 19 Februarie 2010 17:47
...omul are un cancer avansat..nu miza pe credinta si efectul placebo in astfel de situatii !
reyya
Postat pe 19 Februarie 2010 17:55
ori ce fel de cancer este vindecabil,daca doriti eu va pot ajuta,fara bani si fara plata
garbo111077
Postat pe 3 Aprilie 2010 22:05
Pai daca e fara bani si fara plata (nu e una si aceeasi?) scrie aici sa afle toata lumea.
Doara
Postat pe 4 Aprilie 2010 08:06
tata a murit de cancer la plamani.nu exista tratament.impaca-te cu gandul si fii alaturi de el.deja dak face citostatice,,,,,a facut si metastaze.e greu,dar indiferent ce ar spune altii nu exista nimic care sa impiedice evolutia bolii,doar sa fii tare.
estela
Postat pe 22 Aprilie 2010 04:46
Ce se poate face in cazul cancer la plamani metastaze g 4.datimi un sfat va rog.
dansorin76
Postat pe 29 Mai 2010 17:19
Am auzit ca este ultima faza ,dar chiar nu se poate face nimic ?????????
dansorin76
Postat pe 29 Mai 2010 17:21
imi pare rau estela......
dansorin76
Postat pe 29 Mai 2010 17:35
mda
dansorin76
Postat pe 29 Mai 2010 17:36
Salut ! Si tatal meu are cancer la plamani metastazat cerebral gradul 4 ( medici mi'au spus acum 1 an ca mai are cam 2-3 saptamani maxim de trait ) totusi a trecut un an si inca traieste... am incercat fel de fel de tratamente ... sincer nu prea as recomanda citostaticele dar nu vreau sa spun nimic ( citostaticele pe langa faptul ca prelungesc viata cu putin in multe cazuri distrug alte organe precum ficatul ... ) ...


P.S. Am cunoscut un tip de meserie tehnician si programator era foarte destept si mi'a aratat unele documente sa zic furate de pe site'uri secrete si multe alte baze de date de pe net.. poate credeti ca aberez sau ca de ce spun asta dar ce este cel mai surprinzator este faptul ca tratament exista dovada ( un fost presedinte american diagnosticat cu cancer ultima faza sa vinedcat in 3 saptamani - terapia folosita in cazul sau ( ceea ce au scris medici despre asta " inducerea temperaturei prin aparate speciale " ciudat asta ar fi o modalitate am auzit ca in germania se face acest lucru .. mai ascuns un pic de ochi lumi ) inafara de asta mi'a mai aratat o intreaga arhiva scrisa in latina si o mica parte tradusa in indiana din care reiesa ca sunt baze secrete unde se fac foarte multe experimente pe oameni exp. modificari de ADN ... incrucisari de ADN si multe altele substante care reproduc organele foarte rapid si foarte bine si culmea cercetari care dovedeau ca exista leac prin adaugarea unor celule in corpul uman , acel om devine imun la aproape toate bolile iar cancerul si multe altele nu au nici o sansa . Vreau sa spun ca nu la'm crezut si credeam ca abereaza pana in ziua in care tipu ala a fost ridicat de politie si nu am mai auzit de el pana intr'o zi cand am primit un mesaj pe calculator nu eram in fata pc'ului atunci... imaginea era neagra si scria sus in colt cine este si de ce ma conacteaza... era el mi'a spus ca lucreaza la o baza secreta in america unde se creaza organe artificiale de 10 ori mai eficiente de cat cele ale noastre . Ceea ce am scris aici este posibil sa faca parte din informatiile secrete ... si risc foarte mult prin ceea ce'am scris acum dar uite ca o fac.. toti trebuie sa stim ce se intampla cu adevarat ( oameni ajung sa creeze oameni nu sa ii nasca )
no_nam
Postat pe 12 August 2010 23:10
Buna,

Imi pare rau sa pentru tatl tau. Si eu am aceeasi problema. Tatal meu de 5 ani se lupta cu acest cancer la plamani. La inceput a fost descoperit la plamanul staang faza avansata. A fost operat extirpat plamanul. Dupa 1 an de la operati a recidivat in acelasi loc. La 2 Ani a recidivat la cap. A fost operat. Acum este in metastaza la plamanul drept, la esofag. Ceea ce vreau sa spun este ca in cazul cancerului nu prea mai ai ce face. Am inceract cu toate: chimioterapie, tratamente naturiste, am fost in ungaria pentru tratament, terapie cu cobalt si in final rezultatul este acelasi. Nu dati pastile dupa capul vostru. Noi si pentru o aspirina sau sirop de tuse intrbam medicul oncolog. Nu stii ce efecte adverse are. Poate contine o vitamina sau un compus care favorizeaza aparatia celuleor canceroase. Multa sanatate
garbo172053
Postat pe 14 Octombrie 2010 13:51
no name, a dat teoria conspiratiei peste mata? ori te-ai uitat la prea multe filme americane?

bre, da' ce scenarii ai in cap...
michelle_
Postat pe 14 Octombrie 2010 20:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor in alegerea meseriei... 1 De la: aime 10 Octombrie 2009 17:20
Spondiloza cervicala 5 De la: garbo177602 26 Ianuarie 2016 05:42
:) 31 De la: nazirra 11 Octombrie 2009 08:21
cancer de plamani 83 De la: garbo001222 10 Noiembrie 2014 15:37
pentru prieteni 8 De la: blanca 5 Octombrie 2009 10:54
Setari Cookie-uri