De la: daria_pet, la data 2009-10-07 23:34:55..pik, cred ca tu o sa fii cel mai fericit..sa-ti explicitez de ce: duduia blonda de la drept are pregatit un proiect referitor la legea piknicului..... daria, am promis ca nu mai scriu, da' nu pot pentru ca sa ma abtin!! ce m-a mai distrat badea!! e dus cu pluta! am crezut ca n-aud bine!!
|
||
|
zambila Postat pe 7 Octombrie 2009 23:45 |
||
|---|---|---|
|
he-heeeeeeee.........miroase deja...a slavina...si-a fum de gratare... vreti sa ramana topicele...goale? si...mai miroase-a party...sau...doar mi se pare mie?
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 7 Octombrie 2009 23:45 |
||
unde-s lautarii? ovi, toarna bre!
|
||
|
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Octombrie 2009 23:47 |
||
asa, ovi, nu ne lasa singuri, hai tati sa combatem aici. Vezi de ia niste legume sa le grataruim si pe ele, acolo, o vanata, o rosie, un ardei capia..
|
||
|
anakin Postat pe 7 Octombrie 2009 23:48 |
||
de capra????? ioi io vreau de oaie.....!!!!da incerc na asiiia ca s pohticioasa!!!!!!ia de aciiia...muuustu....ca l am tirit pi jos.....am dat cu dimigiana i irinuca...zisa secretoasa.....se ducea la gara ia trenu catre doamne doamne ...da i am schimbat beletu...are halta la iad....o lasa la poarta ii pre rea pentru innauntru!!!!!!scuza ti scrisu ...ii de la vin...adica must....adica io totusi crez ca s o facut vin.....adica ...ia si tu.....
|
||
|
nazirra Postat pe 7 Octombrie 2009 23:49 |
||
..zambilico, din pacate este adevarat...as fi vrut eu sa fie cioaca....blonda chiar o asemenea lege vrea sa ne dea ca sa vedem ca are activitate....eu cred ca, dupa ce ca e blonda mai are si neuronii pe moate
|
||
|
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2009 23:50 |
||
|
neshte...mujdei...de usturoi...o merge? ca...mai am d`ala verde...
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 7 Octombrie 2009 23:50 |
||
..pik, nu te face ca nu percepi....sari la interval cu mancarurile alea delicioase ca sa o iei inaintea madamei cu neuronii pemoate...
|
||
|
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2009 23:51 |
||
despre ce lege vorbiti?? caci nu pot credee!! k e real!
|
||
|
fleur_de_lis Postat pe 7 Octombrie 2009 23:52 |
||
Nazziro, asculta pe nenea anakin, carnea de capra este cea mai buna pentru pastrama, se apropie de carnea de vanat; chestie verificata. ovi, merge si mujdeiul la capra, ca apoi aluneca mai usor molanul. |
||
|
anakin Postat pe 7 Octombrie 2009 23:52 |
||
si cat eram eu de trista azi...na, ca mi-am revenit!
|
||
|
zambila Postat pe 7 Octombrie 2009 23:53 |
||
cu legea mujdeiului?
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Octombrie 2009 23:54 |
||
nu, cu legea picnicului
|
||
|
zambila Postat pe 7 Octombrie 2009 23:55 |
||
| ...face pe niznaiul ca sa nu sara cu ceva la interval.... | ||
|
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2009 23:55 |
||
| pikule, dar niste palinca de bihor nu scoti si tu la interval?... hai, ca uite, plange masa. | ||
|
anakin Postat pe 7 Octombrie 2009 23:56 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-10-07 23:50:40neshte...mujdei...de usturoi...o merge? ioooi da .....da ca l pisez io.....
|
||
|
nazirra Postat pe 7 Octombrie 2009 23:56 |
||
anakin...las` ca...uneori...merge si de berbecutz....asa...sa vezi cum sfaraie...seu` ala...pe jar....
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 7 Octombrie 2009 23:58 |
||
poate k blonda o stat pe garbo...si o vazut ce-o fo' mai in trend si mai trend in vara asta! si ce si-o zis fumeia?? se poarta picnicul?? toata lumea vb despre el, si-i cere parerea?? fie el scris si pe silabe?? okaaay...ia sa dam noi o lege!
|
||
|
fleur_de_lis Postat pe 7 Octombrie 2009 23:58 |
||
palinca face margele prin uiaga si ospataru' se tine de mujdeie acum oviiiiiiiiiiiii!!!
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Octombrie 2009 23:59 |
||
bre, nu am nimica, putem face si o noatina, ca nu-i bai.. dar in nici un caz pastrama, o facem la protap, sa curga seul cand tai fleica.
|
||
|
anakin Postat pe 7 Octombrie 2009 23:59 |
||
|
Un ceai, un pahar de lapte cald, gasesc si eu aici? Sunt moarta de oboseala, dar nu ma ia somnul...
|
||
|
garbo_C Postat pe 8 Octombrie 2009 00:00 |
||
zambilutza, se cuvine sa studiem noi doi legea aia asa pe indelete, in liniste...
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 00:00 |
||
...iote amu ma dumiresc si io de ce si-o umanizat fata pik....ca sa poata da duduia legea..
|
||
|
daria_ Postat pe 8 Octombrie 2009 00:01 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-07 23:54:06cu legea mujdeiului? baga mai tati reteta la caracatita aia cu picioarili multe de o bulbucit in oala mea si ii s o lichit chiciorusili alea multe di oala ...si ,na o luat foc oala si de la oala si perdiaua si...na ca am si interdictie in buvcatarie....acuma asa o zis consortul.....ca cica am vrutt sa dau foc la vila ...ca ieri i am lovit jepuu...ca miine ca o sa i mai fac...si io n am putu ca sa tac si am zis ca ...surpriza ...... |
||
|
nazirra Postat pe 8 Octombrie 2009 00:02 |
||
| ...se gaseste aici si laptic si ceiut chinezesc..da sa stii ca nu am zahar...fa rost de a pik... | ||
|
daria_ Postat pe 8 Octombrie 2009 00:02 |
||
|
asa...anakine....vad ca stii cam cum sta treaba!!! si-apoi...un bulz...cu burduf...asa..
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 8 Octombrie 2009 00:04 |
||
pik, tu de fapt vrei sa te sustragi de la gratar!!las ca stiu eu, vrei sa-l lasi pe anakin sa se chinuie singur
|
||
|
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 00:05 |
||
|
uite ceva mai bun, zambilutz, si o multumesc si pe nazi Ingredientes (4 personas) 2 sepias. 2 dientes de ajo. Unas ramitas de perejil. 1 lim�n. 8 cucharadas de aceite de oliva. Sal. Guarnici�n de puntas de esp�rragos verdes y tomatitos. C�mo se elabora: Limpiamos de v�sceras y de piel las sepia, vaciamos y limpiamos bajo el agua fr�a. Una vez limpias las sepias y si son muy gruesas las cortamos en dos mitades longitudinales, es decir, se divide longitudinalmente en dos filetes empezando por la �ltima. Luego con un cuchillo, marcamos por la parte exterior haciendo unas incisiones superficiales, primero paralelas en un sentido y luego otras paralelas transversales oblicuas en el otro sentido. Estos cortes se hacen para facilitar el cocinado de la sepia y que no se doble por efecto del calor. Una vez tengamos preparada la sepia de esta forma se lleva a la plancha y tostamos por los dos lados empezando por la parte cuadriculada de los cortes. Una vez cocinada ponemos a la sepia a punto de sal. En una sart�n hacemos un sofrito con el ajo cortado en brounoisse (cuadradito muy pequeño) y una vez dorado el ajo sacamos la sart�n del fuego y añadimos el zumo de lim�n y el perejil picado Este refrito de ajo con lim�n y perejil es con el que aliñaremos la sepia en el momento de servir. Podemos acompañar con unas puntas de esp�rragos verdes y tomatitos tipo cocktail ligeramente pasados por la plancha y sazonados con un poco de sal. Comentario diet�tico La sepia es un marisco que apenas tiene grasa pero que es muy rica en prote�nas de alta calidad biol�gica, en hierro, magnesio, sodio, f�sforo y vitaminas -del grupo B, A y E-. La forma de elaboraci�n combina perfectamente con la sepia para realzarle el sabor y darle un toque de acidez muy agradable. Como guarnici�n se proponen hortalizas que no aumentan el valor cal�rico del plato, pero si que lo complementan en nutrientes -vitaminas y minerales- y le aportan un toque de color a la receta. Esta receta est� adecuada para todos los grupos de edad, y en especial para quienes deben llevar a cabo una dieta baja en calor�as y grasas, sin excederse en la cantidad de aceite. |
||
|
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 00:07 |
||
|
Ovi, bulzul e pentru dimineata bre... dupa ce ne dregem cu o ciorba de potroace. Zambilo, avantajul celui care face gratarul este ca gusta din toate, permanent asa, ca sa stiti ce pierdeti...
|
||
|
anakin Postat pe 8 Octombrie 2009 00:08 |
||
mai bine mor de foame sau ma bag la pastrama aia de capra
|
||
|
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 00:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce parere aveti despre pilulele alli | 11 | De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24 |
| Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! | 796 | De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12 |
| Violata si batuta | 105 | De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07 |
|
|
||
| cafea | 147 | De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22 |
| �Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale | 1 | De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43 |
Elevii cer consultare reală în dezbaterea despre uniforma școlară obligatorie
Elevii cer să fie consultați: protest simbolic în negru față de uniforma școlară obligatorie
Analiză FES: decalajul României față de media OCDE la testele PISA arată nevoia unor măsuri educaționale concrete
Gimnastica acrobatică românească, susținută la Campionatul Național de la Galați