Am descoperit acum ceva timp legumele congelate, de care am fost foarte incantata: pe de o parte, sunt f. gustoase, iar pe de alta, se prepara usor si rapid. Dar oare au aceste legume macar jumatate din calitatile celor crude?Si aici ma refer la vitamine, proteine, minerale, etc.Eu am auzit ca da. Cum ca prin congelare nu se pierd aceste calitati. Voi ce stiti despre asta? Aceeasi intrebare e valabila si in ceea ce priveste carnea congelata, pestele si alte alimente... | ||
ramo_ptk_2008 Postat pe 26 Februarie 2009 13:47 | ||
---|---|---|
Eu am inteles ca acele alimente congelate( legume ) sunt ok de nu se lasa la dezghetat si apoi se folosesc la gatit. Trebuie sa se foloseasca asa congelate ca sa aiba vitaminele, proteinele etc.. | ||
dafffne Postat pe 26 Februarie 2009 16:22 | ||
Legumele congelate sunt la fel de eficiente si nutritive ca cele proaspete.Nu contin coloranti, aditivi si alte alea ca cele la conserva de pilda. Chiar si carnea si pestele congelat e foarte buna.Pestele cel putin stii sigur ca e proaspat cind il gatesti spre deosebire de cel de la piata care cine stie cind a fost pescuit si cit a asteptat in galantar pina a fost cumparat. | ||
Aemulus Postat pe 5 Martie 2009 23:47 | ||
![]() si mie!!!!! ![]() | ||
LILO Postat pe 25 Noiembrie 2009 14:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dulciuri dietetice? | 10 | De la: camping 7 Martie 2010 23:22 |
Alimentele congelate | 4 | De la: LILO 25 Noiembrie 2009 14:37 |
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei