Alimentele congelate

Am descoperit acum ceva timp legumele congelate, de care am fost foarte incantata: pe de o parte, sunt f. gustoase, iar pe de alta, se prepara usor si rapid.
Dar oare au aceste legume macar jumatate din calitatile celor crude?Si aici ma refer la vitamine, proteine, minerale, etc.Eu am auzit ca da. Cum ca prin congelare nu se pierd aceste calitati. Voi ce stiti despre asta?
Aceeasi intrebare e valabila si in ceea ce priveste carnea congelata, pestele si alte alimente...
ramo_ptk_2008
Postat pe 26 Februarie 2009 13:47
Eu am inteles ca acele alimente congelate( legume ) sunt ok de nu se lasa la dezghetat si apoi se folosesc la gatit. Trebuie sa se foloseasca asa congelate ca sa aiba vitaminele, proteinele etc..
dafffne
Postat pe 26 Februarie 2009 16:22
Legumele congelate sunt la fel de eficiente si nutritive ca cele proaspete.Nu contin coloranti, aditivi si alte alea ca cele la conserva de pilda.
Chiar si carnea si pestele congelat e foarte buna.Pestele cel putin stii sigur ca e proaspat cind il gatesti spre deosebire de cel de la piata care cine stie cind a fost pescuit si cit a asteptat in galantar pina a fost cumparat.
Aemulus
Postat pe 5 Martie 2009 23:47
vi-i foame?

si mie!!!!!
LILO
Postat pe 25 Noiembrie 2009 14:37

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
dulciuri dietetice?10De la: camping 7 Martie 2010 23:22
Alimentele congelate4De la: LILO 25 Noiembrie 2009 14:37
Setari Cookie-uri