Ajutati-ma sa inteleg...

-Dragul meu,-i-a zis Suzuka lui Suzuki,-m-am legat atat de tare de tine, de casa si de masina noastra, incat nu stiu la care dintre ele sa renunt.Ia spune, tu te descurci si singur, nu-i asa?
Ioana007
Postat pe 6 Iulie 2009 15:54
este mai bine sa lasi timpul sa decida daca va decide sa revina va reveni singura daca nu sigur nu .de pinde de ce relatie sa facut intre timp.oricum actele nu tin pe nimeni. multa bafta si rabdare
dany69
Postat pe 9 August 2009 17:15
Nu am incredere in persoanele care te parasesc la greu. In general, noi femeile punem mai mult suflet intr-o relatie si suntem mai grijulii cu sotul suferind.
Am o prietena al carei barbat a ramas in carucior in urma unui accident. Se iubesc foarte mult, dar ea si-a gasit pe cineva doar pentru sex (s-a intalnit intamplator dupa accidentul sotului cu un fost coleg de scoala care este casatorit, isi inseala sotia, dar zice ca o iubeste si nu vrea sa divorteze). Relatia aceasta dureaza de 5-6 ani, dar nici prin gand nu-i trece sa-si paraseasca sotul infirm. Nu au avut copii si nici nu au dorit sa infieze.
daria_
Postat pe 10 August 2009 22:02
Daca s-a intors nu inseamna ca te si iubeste si mai trist ca te respecta.
Alegerea insa iti apartine.
Este o vorba 'mai bine mai tarziu decat niciodata'.. dar reciproca este si mai sigura...'mai bine nicodata decat prea tarziu.
anca_53
Postat pe 23 Octombrie 2009 12:03
Daca te iubeste va reveni la tine , lasa timpul sa-ti confirme asta , daca nu va reveni e posibil sa nu te fi iubit cu adevarat niciodata.
Un om care iubeste o face cu toata fiinta lui, in iubire nu exista gri ..exista doar alb sau negru. Succes in a fi din nou langa pers.iubita!
reyya
Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:53
Ce ai spus despre relatia dvs. este prea putin pentru a intelege fondul problemei. Care era relatia intre voi inainte de a face operatia? In raport de aceasta, pot fi mai multe variante: 1) Relatia era destramata inainte de a te imbolnavi tu, dar nu ti-ai dat seama si acest lucru poate fi legat de problemele care au existat intre voi. 2) A ramas langa tine deoarece erai bolnav si pentru a nu iti face si mai rau pe perioada convalescentei, dar oricum avea de gand sa se desparta. 3) Pur si simplu a obosit stand langa un om bolnav si este cam egoista. 4) Nu stie de fapt ce vrea. In toate aceste variante cert este un lucru: tu te-ai comportat ca un domn, iar ea nu te mai iubeste. Motivul pentru care nu te mai iubeste poate fi foarte variat pornind de la comportamentul tau vis-a-vis de ea anterior imbolnavirii tale, mergand pana la a avea pe altcineva, sau pur si simplu este prea egoista si ii este greu sa traiasca langa un barbat care are probleme de sanatate (si pentru aceasta va plati cu propria suferinta fara ca tu sa influentezi cu ceva).
Priveste in urma la relatia voastra si vezi daca ai contribuit si tu cu ceva la aceasta situatie. Daca comportamentul tau vis-a-vis de ea a fost OK - anterior bolii tale - nu ai ce sa iti reprosezi, decat ca ai fost prea iluzoriu.Sincera sa fiu - in cazul acesta - imi pare foarte rau pentru tine. Nu meritai acest lucru, mai ales ca acum aveai nevoie mai mult ca oricand de afectiune. Si apoi : dragoste cu sila nu se poate. Sper sa ai puterea sa depasesti cu bine acest impas existential. Daca te iubeste va veni singura inapoi.... dar depinde cum....
rodica_stefane
Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:19
Buna Sorin
Ce pot sa iti spun este ca ar trebui sa mergi mai deprte sa nu mai speri sa se intorca eu am trecut prin asa ceva cu fostul meu sot ma lasat cu 2 copii am luptat 2 ani sa il aduc inapoi pt ca l-am iubit enorm dar se pare ca m-am luptat cu morile de vant asa ca am luat viata in piept si am mers mai departe asa cum ti sa mai scris cand se va da cu capul de pragul de sus va fi prea tarziu pt ca atunci tu vei fi fericit vei gasi pe cineva care te va iubi si respecta asa cum meriti si o sa vezi ca nu a meritat sa suferi ti-o spun din proprie experienta.La momentul respectiv chiar daca am avut o casnicie de 16 ani care sa soldat cu un divort sa stii ca dumnezeu ne-a scos in cale un om care ne iubeste si ne respecta mi-as dori tare mult sa imi spui intr-o zi acelasi lucru din suflet iti doresc sa iti gasesti jumatatea care sa te faca fericit asa cum meriti.
Iti doresc multa bafta si ne mai auzim
cu mult respect Lena Sb
pissy79
Postat pe 22 Noiembrie 2009 11:02
buna
cand a luat decizia sa te paraseasca,a facut-o cu un anumit scop si s-a gandit foarte bine inainte sa faca asta,mai ales stiind ca ai trecut printr-o operatie.Dupa mine asta este o decizie majora.
Eu sunt ceva de genul,in situatia fostei tale sotii.Si eu am cerut divortul dupa 12 ani de casnicie,numai ca in casnicia pe care am avut-o,din partea lui nu a existat respect si nici........nimic.Nici nu stiu cum am rezistat atatea ani.
elvira79
Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:32
Dragul meu,poate asa a fost sa fie dupa atitia ani viata merge inainte tu spui ca o iubesti si acum, dar poate ea nu altfel era cu tine,daca si-a gasit pe altcineva dragostea ei sa indreptat catre acel om, de ce nu incerci si tu sa-ti gasesti pe cineva, acum depinde ce te leaga atit de mult ai copii?eu zic sa o uiti nu stiu ce varsta ai dar nu se merita si asa avem putin de trait asa ca tot inainte, multa sanatate iti doresc.
garbo003981
Postat pe 28 Noiembrie 2009 07:50
Suzuki era foarte suparat.Il vede un om si il intreaba:
-Ce-ai patit, omule.
-Am pierdut trenul.
-Asta-i baiul?Lasa ca vine dupa o ora altul.Iar daca ai picioarele tinere si distanta nu este chiar asa de mare, poti sa mergi si pe jos.
Ioana007
Postat pe 28 Noiembrie 2009 08:22
Din pacate incep cu o fraza care duce la dezamagire"cine isi ia zborul de la nga tine inseamna ca nu a f ost pentru tine".acum ce pot sa spun daca sotia ta a spus ca aveti alt drum inseamna ca are pe cineva si a facut diferenta intre acel cineva si tine:(imi pare rau sa ti spun asta,darmai e o speranta ,femeile sunt foarte instabile emotional asa ca , zic sa insisti putin pe impacarea asta, sa vi cu ceva nou ,sa o surprinzi ,sa incerci macar de dragul anilor petrecuti impreuna.iti dai tie in primul rand o sansa si pe urma ei si relatiei . succes!
eth
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:55
In definitiv poti sa tratezi ursuletul de plus cu pudra si sa-i faci buzele rosii.Cu ocazia asta iti va face o declaratie publica de iubire clandestina.
Ioana007
Postat pe 28 Noiembrie 2009 18:02
Da dovada ca esti barbat in adevaratul sens al cuvantului.Gandeste la un nou iceput cu o alta persoana .Vrei ca fosta sa revina si periodic sa-ti aminteasca,ca afacut-o din mila?
garbo078049
Postat pe 13 Ianuarie 2010 12:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutati-ma sa inteleg... 43 De la: garbo078049 13 Ianuarie 2010 12:46
am nevoie urgent d un sfat,va rog 95 De la: dennysutza 2 Septembrie 2009 22:07
tema de casa 14 De la: nathalie 3 Decembrie 2011 23:41
Concubinaj si partaj 30 De la: garbo_409768 10 Ianuarie 2016 18:36
Sfat 9 De la: picaturaderoua 10 Ianuarie 2016 18:31
Setari Cookie-uri