De ce femeile isi schimba parerea despre barbatul lor, dupa un timp ?

Ati observat ca nu mai aveti aceeasi parere despre sotul sau iubitul dumneavoastra ? Dupa un timp mai scurt sau mai indelungat vedeti cu alti ochi persoana care va este "la bine si la rau" alaturi? Multe divorturi s'ar evita daca nu ar avea loc acest fenomen.

taur_atipic
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:22
Cred ca e valabila si viceversa.
Micass
Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:11
de isi schimba femeile parerea? poate pt ca si barbatii se schimba? si nu in bine?
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 15:00
Era previzibil sa nu se faca prea multe comentarii la un subiect comun femeilor nemultumite. E mult mai simplu sa transformi barbatul cu care traiesti intr'un sac de box, in spatiu virtual evident.
taur_atipic
Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:09
Tu de fapt ai o problema cu partenera ta si ti se pare ca ar fi vina ei totala. Ei bine ai dreptate. Tu esti un ingeras care are aceeasi parere desprea ea si doar ea se schimba. Felicitari ca reusesti sa nu te schimbi. Tine-o tot asa.

Cam ce ai vrea sa se discute pe acest topic? E clar ca indiferent daca ai sau nu hartia aia, relatia in multi ani de convetuire evolueaza. Unele in bine, altele in rau. De regula acele gesturi care ti se pareau dragute odata acum ti se par enervante. Cum ziceam relatia evolueaza si evolueaza si cei doi odata cu relatia. Unii dintre noi evolueaza mai mult, altii mai putin. Ei, de aici apar neintelegerile. Unul isi doreste ceva ce celalalt nu-si doreste. Dar oricat ai vrea sa spui ca barbatii raman vesnic aceeasi, inclusiv dupa casatorie si doar femeia se schimba in scorpie gresesti amarnic.
Micass
Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:08
De la: taur_atipic, la data 2009-01-20 16:22:16 Ati observat ca nu mai aveti aceeasi parere despre sotul sau iubitul dumneavoastra ? Dupa un timp mai scurt sau mai indelungat vedeti cu alti ochi persoana care va este "la bine si la rau" alaturi? Multe divorturi s'ar evita daca nu ar avea loc acest fenomen.


Sa incerc un exemplu:
Ai langa tine un partener minunat: te iubeste, te respecta, te completeaza, esti totul pentru el... ce noroc mai mare, ce viata mai frumoasa iti poti dori? Insa, uneori, se rataceste intr-un pahar cu vin si atunci devine cu totul alt om... te uiti la el si te intrebi unde este cel pe care-l iubesti si cine este el cu adevarat? Nici scuzele de dupa, nici juramintele nu-ti pot sterge imaginea de groaza care-ti ramane intiparita in minte. Si treptat, treptat, respectul dispare, sentimentele se sting... istoria se repeta... over and over... Te trezesti intr-o zi ca te uiti la cel de langa tine cu ochi straini si goi si nu-ti poti aminti pentru care motiv mai sunteti impreuna.
Si nu e vorba de orgoliu stupid, de intoleranta, ci, pur si simplu, ceva moare in tine de fiecare data, cu fiecare pahar... pana ajungi sa simti un gol imens care te-nghite.
Iar el... el nu pricepe nimic... el te iubeste la fel, dar la fel iubeste si paharul. Cum sa traiesti o viata langa un... strain? Cum sa inveti sa traiesti fara sentimente? Si are cineva dreptul sa-ti pretinda asta?
misstiqque
Postat pe 7 Februarie 2009 12:38
Pentru ca omul care parea ca vrea sa mearga in acelasi timp cu tine in aceeasi directie, brusc nu mai vrea ... vrea doar avantajele pe care le ofera acel "impreuna"?
blanca
Postat pe 7 Februarie 2009 15:58
Daca te grabesti sa te mariti vezi partea plina a paharului....dupa ce inchei actele iti dai seama ca ai fost oarba si ai vazut doar veninul din el...oamenii se schimba,o pot lua in directii diferite din cauza unor neimpliniri;unii se despart frumos si isi vad de viata separat,altii se refugiaza in alcool,altii inseala,altii isi iau zilele...si uite asa e viata,niciodata nu poti stii ce anume il determina pe un om sa se schimbe radical...sau poate...sau poate ai fost oarba de la inceput si nu ai vrut sa-i vezi adevaratul caracter.Cazi,te ridici si mergi mai departe fara sa mai cauti explicatii.Uneori "impreuna" si "la bine si la rau" nu inseamna pentru toata viata...zicea cineva ca viata e o curva...

"Multe divorturi s'ar evita daca nu ar avea loc acest fenomen."Care fenomen? trezirea la realitate?
Roxxynela
Postat pe 17 Aprilie 2009 01:54
De la: taur_atipic, la data 2009-01-20 16:22:16 Ati observat ca nu mai aveti aceeasi parere despre sotul sau iubitul dumneavoastra ? Dupa un timp mai scurt sau mai indelungat vedeti cu alti ochi persoana care va este "la bine si la rau" alaturi? Multe divorturi s'ar evita daca nu ar avea loc acest fenomen.Avem acum,mai mult ca oricind,posibilitatea si,cred,si capacitatea,de a dialoga inainte de oficierea vreo unui act al relatiei in curs.Daca in aceasta perioada prematrimoniala,interesele interesatilor sint de a-si ascunde cit mai bine defectele,vor culege negresit fructele...Mai este si un alt motiv in afara acestuia: intervine obisnuinta,intarea(coborirea)in cotidian...Acesta trebuie supravegheat in fiecare zi.Cu cit mai putin timp se acorda relatiei intime a celor doi(si nu e vorba doar de sex),cu atit sansele de a privi cu alti oki partenerul,sint mai mari. Si nu in ultimul rind,lipsa comunicarii,sincere,profunde,este inceputul sfirsitului...
valentino
Postat pe 29 Aprilie 2009 14:31
Iti schimbi impresia, pentru ca evoluezi ca om, ca partener. Ai alte nazuinte.... Si de multe ori se intampla ca unul din parteneri sa evolueze mult mai repede decat celalalt. Si de aici incepe totul. Ai alte asteptari. Incerci sa iti "tragi" partenerul dupa tine. Asta daca esti dedicat relatiei in care te afli. In cele mai fericite cazuri, reusesti. Dar se prea poate sa dai peste "incapatanarea" acestuia. Incapatanare care poate veni din interiorul partenerului, sau poate... exact, din neintelegearea lui a situatiei in sine. Si atunci? Ce e de facut?
Cum faci sa treci de asta? Poate treci. Dar te simti neinteles. Si impresia e cu totul alta.
Asta ar fi unul din aspecte.
Filosofii se pot face pe tema asta "n".
picaturaderoua
Postat pe 29 Aprilie 2009 15:26
E un interesant aspect al problemei...noi putem vorbi in general,dar fiecare caz are specificitatea lui...In general,cel mai greu e de lucrat cu omul,dar cu cit ti-e mai aproape de suflet,cu atit observatiile sint mai delicat de facut si de primit...
valentino
Postat pe 29 Aprilie 2009 15:31
De la: picaturaderoua, la data 2009-04-29 15:26:46Iti schimbi impresia, pentru ca evoluezi ca om, ca partener. Ai alte nazuinte.... Si de multe ori se intampla ca unul din parteneri sa evolueze mult mai repede decat celalalt. Si de aici incepe totul. Ai alte asteptari. Incerci sa iti "tragi" partenerul dupa tine. Asta daca esti dedicat relatiei in care te afli. In cele mai fericite cazuri, reusesti. Dar se prea poate sa dai peste "incapatanarea" acestuia. Incapatanare care poate veni din interiorul partenerului, sau poate... exact, din neintelegearea lui a situatiei in sine. Si atunci? Ce e de facut?
Cum faci sa treci de asta? Poate treci. Dar te simti neinteles. Si impresia e cu totul alta.
Asta ar fi unul din aspecte.
Filosofii se pot face pe tema asta "n".


Si eu cred tot cam asa . Dar mai cred ca e o problema cand incepi sa simti ca-l tragi pe celalat dupa tine . Fiindca "a trage " presupune un efort care n-ar exista daca cei doi ar avea aceeasi directie . Deci o nepotrivire si inca una importanta fiindca directiile sunt diferite nu detalii peste care se poate trece cu usurinta .
Cum treci peste ? Poate discutand si constatand cat de diferite sau nu sunt directiile . Si ajungand la un compromis atunci cand e posibil.
Iar copmromisul dupa mine nu e posibil decat daca cei doi se iubesc foarte mult si relatia e relativ "tanara"- dar e ceva efemer, sau daca au multe alte puncte comune ( importante pt ei ) .
blanca
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:00
Ca sa treci poeste, nu trebuie decat sa ridici piciorul.
Ioana007
Postat pe 1 Mai 2009 14:37
De la: Ioana007, la data 2009-05-01 14:37:11Ca sa treci poeste, nu trebuie decat sa ridici piciorul.

Doar atit???
valentino
Postat pe 15 Mai 2009 22:12
De la: taur_atipic, la data 2009-01-20 16:22:16 Ati observat ca nu mai aveti aceeasi parere despre sotul sau iubitul dumneavoastra ? Dupa un timp mai scurt sau mai indelungat vedeti cu alti ochi persoana care va este "la bine si la rau" alaturi? Multe divorturi s'ar evita daca nu ar avea loc acest fenomen.Da, am observat!
Azi il apreciez si iubesc mai mult decit la inceput.
Aemulus
Postat pe 15 Mai 2009 22:18
Ai tot timpul sa revii la sentimente mai bune.
Ioana007
Postat pe 16 Mai 2009 19:46
Cine, eu? Pai Il cunosc de vreo ....25 de ani...
Aemulus
Postat pe 17 Mai 2009 18:50
De la: micabis, la data 2009-05-17 18:50:37Cine, eu? Pai Il cunosc de vreo ....25 de ani...

Deci tu nu esti din tabara celor ,,tineri si nelinistiti"...
valentino
Postat pe 17 Mai 2009 18:54
lume...nu cred ca e cazu` sa-ti schimbi parerea despre partener!!!
ci doar...sa-l mai impulsionezi...daca e cazu`...sa nu iasa din realitate!!!
eu...asa vad lucrurile...
sau...ma rog...poate n-am inteles eu esentza!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Mai 2009 18:55
pentru ca...totul se schimba...femeia, barbatul, viata...asta nu inseamna ca ar trebui sa duca, stiu eu...la despartire...sau ca neaparat se schimba-n rau, nu?e logic sa se schimbe...dar la fel de logic e sa ne si conformam si sa facem ceva pozitiv in directia asta...
hm, daca vorbesti de latura negativa a schimbarii...atunci cei doi au ramas victime ale acelei schimbari...or, nu au mai vrut sa coopereze...or, nu au stiut/putut depasi un hop...cel al schimbarii
iti schimbi o parere...o atitudine...pentru ca concret o intampalre, o situatie de viata se schimba...iar reactia unuia dintre parteneri poate duce chiar la schimbarea unui sentiment...totul se leaga...totul are o logica
mia79x
Postat pe 14 Iunie 2009 10:19
pt ca nu-l mai iubesti si atunci "vezi" tot

Postat pe 14 Iunie 2009 10:23
Primul pas...il cuceresti , te cucereste
Al doilea pas...ii cuceresti familia,..iti cucereste familia.
A treilea pas...ii ascunzi partile negative,..iti ascunde partile negative.
Al cincilea pas...ajung la ...DA...
Al saselea pas ...iti scoti orgoliul la suprafata,..isi scoate orgoliul la suprafata..
Al saptelea pas,..realizezi ca nu a fost cine trebuie,.. realizeaza ca nu ai fost cine trebuie... dar apare si o a treia persoana,.. copilul nedorit...
Aventura nu poate duce decat ...in timp...la schimbari de opinii, ..la divort[in caz de casatorie]
anca_53
Postat pe 2 August 2009 15:54
NU ESTE O TEORIE VALABILA IN TOATE CAZURILE.SE INTAMPLA SI CA DUPA 13 ANI DE CASNICIE,SA-TI IUBESTI SI SA-TI RESPECTI BARBATUL MULT MAI MULT CA IN PRIMII ANI.ASA A EVOLUAT CASNICIA MEA,DIN AN IN AN TOT MAI FRUMOS.FEMEILE CARE ISI SCHIMBA PAREREA DESPRE BARBATUL LOR,NU SUNT DISPUSE SA FACA CEVA,COMPROMISURI,ASTEAPTA NUMAI DIN PARTEA BARBATULUI.
sexy_lady
Postat pe 10 August 2009 20:55
da' biensiur ca nu mai ai aceeasi parere!
si cum sa nu-mi observ io parerile mele care este,ai? as fi de-a dreptu-n stangu' de prost crescuta sa nu le observ,sa nu le salut : "vai,ce mai faceti,cum va simteti azi,blabla.."
cat priveste schimbatu' lor...io cred ca e ca pemparsii:daca e plini de rahati,tre schimbati...ca altfel popou' meu se irita..
preciouss
Postat pe 10 August 2009 21:11
De la: preciouss, la data 2009-08-10 21:11:34da' biensiur ca nu mai ai aceeasi parere!
si cum sa nu-mi observ io parerile mele care este,ai? as fi de-a dreptu-n stangu' de prost crescuta sa nu le observ,sa nu le salut : "vai,ce mai faceti,cum va simteti azi,blabla.."
cat priveste schimbatu' lor...io cred ca e ca pemparsii:daca e plini de rahati,tre schimbati...ca altfel popou' meu se irita..
ei.., iaca...,una care recunoaste cum isi trateaza barbatul.relax pretioaso,nu esti singura..
roby_cado
Postat pe 11 August 2009 19:19
robytza...era vorba de pareri,nu de barbati!
secundo:in cazul in care n-ai bagat de seama,iti spun io acuma:comentariile mele agramate,ironice,acide,usturacioase,(ia-le cum vrei)sunt menite sa imbrace in umor niste probleme care,alminteri,ar deveni prea datatoare de dureri de cap...cum ar veni,un fel de tehnica de distragere a atentiei,ca sa nu vedem necazurile atat de mari cum - dealtfel - sunt.
preciouss
Postat pe 12 August 2009 18:38
eu crez ca asa functiomneaza umoarea lu' roby
blanca
Postat pe 12 August 2009 18:49
mielu'...sa vezi ca i se strange umoarea aia la genunchi toata!
s-apoi sa vezi tu tzircus,cand n-a mai putea ingenunchea sa ne-o traga pe la spate!
preciouss
Postat pe 12 August 2009 18:56
tsz, tsz, tsz, Pretioasa mica ti-am spus ca pozitia aia e vulgara si degradanta!
Omu' tre' sa-l ai in fatza ochilor, ca sa vezi ce simte cum simte ca sa-ti dai seama daca ii place sau nu sau o face doar din datorie de familist.
Ochii - sunt oglinda sufletului cind e la o adica. Ca doar atunci sunt sinceri!
Aemulus
Postat pe 12 August 2009 19:01
ce sa ma fac ???
is de acord cu amandoua...

va complilez informatiile cum am inteles eu ??
blanca
Postat pe 12 August 2009 19:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa divortez fara sa ma prezint la divort 63 De la: yram 8 August 2013 15:46
azi s-a pronuntat divortul,simt ca nu mai am putere 22 De la: tutankhamon 20 Iunie 2009 01:02
am nevoie de pareri/sfaturi 11 De la: garbo_2702 11 Iunie 2012 16:08
Cine ne apara in trenuri,de vagabonzi,golani si tigani ????? 14 De la: garbo226933 27 Decembrie 2013 18:45
De ce bărbații sunt unii doar la răutăți, cum ar fii sa domine femeile sa le învețe sa se urască ca femeile sunt rele sa nu tina unele cu altele 3 De la: ingerasulluptor1 19 Aprilie 2016 20:50
Setari Cookie-uri