Anti Sfantul Valentin + chin de 1-8 Martie

Nu ma mai lasa sa postez la "loc de dat cu capul" De ce oare? Giani? Tu ai facut vraji? Mai postati ceva, poate dupa altcineva imi va da voie. Stiu ca nimeni nu poate sa-i urmeze wifei, dar chiar asa?
Micass
Postat pe 16 Februarie 2009 20:03
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Februarie 2009 20:10
Mergi femeie si mai scrie ceva acolo. Nu vezi ca-s proscrisa?
Micass
Postat pe 16 Februarie 2009 20:11
asta ptr ca intri rar, neah...
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Februarie 2009 20:14
Rar, dar bine.
Micass
Postat pe 16 Februarie 2009 20:23
fetelor, s-a dus valentinu si noi tot filozofam...ca e bun, ca nu e bun...ce mai conteaza?!

totusico, mi-ai amintit de profesoara mea de muzica, era singura care purta in piept toate martisoarele...era o femeie de nota 10(si nu din cauza martisoarelor)

mie nu mi se pare ca ar fi vreo sarbatoare, dar daca iubesti si esti iubit, nu vad care e problema sa daruiesti o floare? sau o inimioara de plus?! ce sa faci, nu toti barbatii isi permit ferrari sau diamante!!

si daca tot sunteti asa draguti, astept martisoarele de 1 martie!! ca poate iubitul meu uita iar de mine! vedeti, asa se intampla, cand esti obisnuit sa nu primesti nimic, si un martisor de tabla reprezinta un simbol!!

zambila
Postat pe 17 Februarie 2009 15:28
zambilico...bine ca se duse valantainul...

mie chiar imi place martisorul...imi amintesc ca anul trecut mi-a cumparat pro un martisor asa dragut...o pantera neagra...mititica...nu era scumpa..era o chestie comuna...dar inca o port...ca pe o brosa...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Februarie 2009 15:33
Politistii romani nu au reusit sa-l identifice pe inventatorul acestei sarbatori (Valantainul), insa se presupune ca este vorba despre un dement care, dupa ce s-a insurat, a aruncat intreaga vina asupra omenirii si a jurat sa se razbune.
anakin
Postat pe 18 Februarie 2009 09:49
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Februarie 2009 10:37
Nici pe aici nu mai e nimeni?
Armyvero_38
Postat pe 18 Februarie 2009 17:30
Sint de acord cu tine Verona380 atunci cind iubesti si esti iubit cu adevarat,fiecare zi este o sarbatoare a iubiri.Un simplu TE IUBESC spus din suflet face mai mult decit orce cadou.
seasons_in_my_life
Postat pe 23 Februarie 2009 15:52
Ce ati facut voi dragilor de Dragobete?
Aemulus
Postat pe 25 Februarie 2009 06:13
eee,dragobete! ce dragobete,micabis?! slaba miscare de dragobete..pai daca si noi ne vaitam si facem fitze ca nu ne plac inimioarele de plus si si alte chestii...saracii barbatii abia asteapta sa renunte si sa scape de calvar! de ce nu va plac fetelor martisoarele?! de ce nu va place sa primiti cadouri (indiferent cat costa si cu ce ocazie)...o sa realizati ce prostii spuneti in momentul cand n-o sa mai aiba cine va oferi " nimicuri" cum spuneti voi ,iar atunci o sa vedeti ce o sa simtiti lipsa "prostioarelor" oferite cu orice ocazie...nu vreau sa intru cu nimeni in polemici,asa ca nu va obositi sa-mi raspundeti va spun doar ca vorbesc in cunostinta de cauza si regret ca nu mai are cine-mi oferi macar un flecustet cat de mic,in afara de prietena mea( se stie ea care e ! ) si de baietelul meu drag! pe care,apropo, l-am educat sa ofere de cate ori are ocazia o atentie ,cat de mica si ,de asemeni sa ofere martisoare tuturor colegelor de clasa si oricui inseamna ceva pentru el!
yyoana_62
Postat pe 25 Februarie 2009 09:56
pai daca nu astepti raspuns, de ce mai postezi, draga ? doar asa...de-un "capritz, de-un pamplezir" ?

tu cam confunzi inimioarele de plus cu dragostea profunda...aia care nu are nevoie de gesturi demonstrative, si cadouri kichioase...

si nu ne duce grija la ce prostii spunem noi aici...mai bine cauta-ti pe cineva sa iti ofere flecustete de prost gust, daca tot tanjesti dupa ele...noi ne multumim sa fim iubite in fiecare zi...

si...nu te obosi sa-mi raspunzi, sau fa-o daca ai ceva inteligent de spus.
wife_de_zmeu
Postat pe 25 Februarie 2009 12:50
Adevarul e ca nici eu nu primesc martisoare de citiva ani, nici macar un ghiocel mic si delicat si sincer tare imi pare rau.
Dar probabil ca trebuie sa fii in situatia de a nu primi pentru a incepe sa apreciezi primitul.
Deh, fiecare cu povestea lui.
Martisorul nu e numai un gest de dragoste ci si unul de generozitate, e un simbol de primavara tinara in inima cui il ofera, de continuu visator si zburator in stele.
Oferirea unui martisor face parte din nebuniile iubirii infantile in mintea si inima unui adult acrit de problemele vietii in tiparele cotidiene.
Yyoana_62, da-mi voie sa-ti ofer un martisor virtual
Aemulus
Postat pe 25 Februarie 2009 17:09
Dragostea
Fulger,zambet,juraminte,
Noapte,luna,trandafiri;
Visuri...rataciri...cuvinte...
Ani...regrete...amintiri.
E destul de inteligent pentru tine,nevasta lu' prometeu?!
Am scris ca nu vreau raspunsuri pentru ca nu imi plac tzatzismele, eu doar mi-am exprimat parerea, nu trebuie sa te inflamezi asa ca faci riduri si la varsta noastra ne paste pericolul!
Si din cate vad si sotul tau ti-a cumparat un martisor nu prea scump,iar tu ai apreciat!Despre asta era vorba,chiar nu te inteleg ce ai vrut sa faci cu postarea asta a ta!
Probabil ca tu esti genul de femeie "born to be a bitch",asa cum te-ai caracterizat singurica la profil si de aceea iti place sa intri in polemici...eu nu sunt asa!
Si iti doresc sa fii in continuare iubita in fiecare zi,asa cum zici!
yyoana_62
Postat pe 26 Februarie 2009 10:58
chiar nu ai inteles nimic...ce naiba yyona...ca pari femeie matura...valantainul e o sarbatoare kichioasa...in viziunea mea, inimioarele de plus sunt kichioase...

mi se pare stupid ca femeile sa astepte declaratii de dragoste si cadouri fitzoase...sau ieftine, dupa caz...doar ca sa intre in tiparul acelei zile. dragostea inseamna altceva...poti sa rupi o papadie de pe drum si sa o oferi, si sa fie minunat....

si ca sa iti raspund textual...dragoastea am intalnit-o si o traiesc intens,fara sa astept gesturi demonstrative...fulgerul ne-a lovit si pe mine si pe pro...juramintele le-am rostit acum doi ani in biserica, la casatorie, buchetul de mireasa a fost din trandafiri rosii...ca asa sunt eu...mai excentrica...visuri avem, ne dorim o fetita...de ratacit, nu ne ratacim, ca suntem o singura fiinta...regrete...hmmm...doar ca nu ne-am intalnit mai devreme...amintirile...asteptam sa le depanam cand oi fi cu un picior in groapa...

multumita?

si, yyoana...sa stii ca fiecare isi face alegerile...din cate am inteles eu, si se poate sa fi inteles gresit, ca nu am pretentia ca sunt atotstiutoare...tu ai ales sa fi singura...sa stii ca fericirea ne-o mai si facem...ne-o dorim...o cautam...sunt sigura ca exista si pentru tine, asa cum exista pentru fiecare...

ma rog...sa nu intelegi acum ca viata ar fi numai dulceata pe paine...si tot intr-o fericire o ducem toti...

si eu iti doresc sa iesi din conul de umbra in care ai intrat, si sa iti gasesti iubirea...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 12:10
Eu cred ca nimeni nu alege sa fie singur in lumea asta.Ci doar acceptam o situatie pe care dintr-un motiv sau altul nu o putem schimba.
Aemulus
Postat pe 26 Februarie 2009 17:36
micabis...sorry...nu sunt de acord...noi alegem ce facem cu viata noastra...si singuratatea nu e o solutie...

de multe ori alegem asta din teama, de frica unei noi dezamagiri, gandindu-ne la copiii pe care ii aveam...motive diverse...

dar nimeni nu ar trebui sa aleaga constient sa traiasca singur...parerea mea...nu e musai sa fie si buna...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 17:42
wife...

crez ca nici daca va intalneati prea devreme nu era bine.... dragostea isi are timingu' ei. bat-o vina...
zambil
Postat pe 26 Februarie 2009 17:52


ar fi fost prea mic...he...he...

las' ca acum e tocmai bun...si pro si momentul...

wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 17:54
draga micabis,multumesc mult pentru martisorul virtual,esti o adevarata doamna si o femeie adevarata care a inteles exact ce am vrut eu sa zic cu postarea mea!nevasta lu' prometeu a inteles decat ca eu as sta intr-un con de umbra si ca mi-as dori sa ies din el!GRESIT,draga mea! prefer sa stau in umbra decat sa ma bata soarele in cap si sa fac sau sa spun tampenii!
yyoana_62
Postat pe 26 Februarie 2009 18:36
yyoana, iar ai inteles gresit...poate nu m-am exprimat eu tocmai coerent, ceea ce nu ar fi de mirare...

cand m-am referit la conul de umbra, nu m-am gandit la forumul asta...ma refeream la tine, ca persoana...la alegerile pe care toti le facem in viata.

si in viata mai facem si tampenii...le mai si spunem...ca nu suntem perfecti

in fine...deja chestia se transforma intr-o polemica si chiar nu mai stiu care era ideea de la care s-a plecat...parca inimioarele de plush, nu?

daca te-am ofensat cu ceva, imi cer scuze...

micabis, eu mi-am primit in avans martisorul de la pro...o bratara de argint si o carte...

partea interesanta e ca nu stiu daca pot sa ma ornez cu cartea aia...

wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 18:53
PW, dar nu ornatul e esenta si generozitatea.Felicitari pentru simbolul de primavara primit, ma bucur pentru tine.Acuma vezi si tu, nu umbla cu cartea pe cap prin casa cu motiv ca-ti corectezi mersul....

Martisoare, floricele, daruri mai mici sau mai mari, de valentainsdei, de martisor, 8 martie, paste, craciun, zi de nastere....ce conteaza ocazia? Un zimbet cald cu ocazia zilei de Luni, o imbratisare pentru ziua de Marti, un sarut pentru Miercuri....Noi oamenii cautam ocazii sa oferim, motive sa spunem :"imi esti draga"

Cred ca important este sa stim sa ne bucuram de raza de Soare si roua din flori in fiecare clipa pentru simplu motiv ca existam.

Asta a fost lacrima mea de intelepciune pe ziua de azi.Acum ma doare ochiul care a varsat-o asa ca... saptamina viitoare mai vin cu intelepciuni.
Aemulus
Postat pe 26 Februarie 2009 20:17
Stiti ceva? eu unul prefer sa stau la soare... e destul loc, mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra... imi iau o palarie din aceea alba, o undita, si merg pe canal pe Cociovata, sa prind Monstrul.
anakin
Postat pe 27 Februarie 2009 00:06
Foarte bine spus Anakin, total de acord cu tine Wife!
De la ce a plecat acest topic Yyoana: din dezgustul provocat de atata comercialism pentru o insiruire de sarbatoari!! In ceea ce ma priveste urasc sa mi se spuna prin mici obiecte kichioase daruite de sarbatori multimediatizate ca sunt iubita! Prefer sa mi se spuna in fiecare zi cand pleaca si vine de la serviciu ca ma iubeste decat sa-mi spuna de maxim 3 ori pe an aceleasi cuvinte!
Ai spus ca ti-ai educat baietelul sa ofere cu orice ocazie cadouri, flori, etc., dar l-ai invatat sa ofere si fara ocazie? Sa vina pur si simplu cateodata cu flori, sau cu un flecustet si sa-ti spuna, fara nicio ocazie: mama, esti cea mai importanta femeie pentru mine si te iubesc! Asta ar trebui mediatizat, nu oferirea de mici kichuri cu ocazia valentainului sau a martzagusului!!
Verarmy_38
Postat pe 27 Februarie 2009 10:27
micabis...bunica mea, care era o doamna in adevaratul sens al cuvantului, m-a chinuit toata copilaria cu cartea pusa in cap, ca sa am un mers frumos...

plus doua carti puse sub brate, cand stau la masa, ca sa mananc cu coatele lipite de corp...asa invatase ea la pension la Ursuline

wife_de_zmeu
Postat pe 27 Februarie 2009 12:15
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-27 12:15:00 micabis...bunica mea, care era o doamna in adevaratul sens al cuvantului, m-a chinuit toata copilaria cu cartea pusa in cap, ca sa am un mers frumos...

plus doua carti puse sub brate, cand stau la masa, ca sa mananc cu coatele lipite de corp...asa invatase ea la pension la Ursuline



Te-am mirosit eu....
Aemulus
Postat pe 27 Februarie 2009 18:15
stiu ca m-ai mirosit...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Februarie 2009 18:18
Si nu mirosi rau deloc.
Micass
Postat pe 27 Februarie 2009 20:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Copiii intr-o relatie 3 De la: anima 8 Decembrie 2008 09:49
Fosta lui sotie nu apartine tocmai trecutului 28 De la: garbo_413281 12 Septembrie 2015 14:55
Sexul Fara Probleme 58 De la: lysa77 24 Februarie 2009 04:55
Nu mai stiu ce inseamna dragostea 11 De la: scrichy 10 Mai 2009 14:17
Femeia care face sex fara sa iubeasca 69 De la: pantera_neagra 10 Septembrie 2009 05:19
Setari Cookie-uri