Fibroame

Da, greu cand spun fibroame.
papusika_72
Postat pe 23 Ianuarie 2009 08:25
De ce spun asa ,pentru ca in urma cu 2 ani am descoperit ca am mai multe fibroame ,si cum le-am descoperit: am avut o problema cu coloana nu am mai putut sa ma ridic din pat ,am fost la spital mi-au facut mai multe analize si aici mi-au descoperit ca am fibroame .Acum ce urma ... operatie ,greu greu de spus prin ce am trecut ,in fine am refuzat operatia pentru fibrom uterin .Am plecat din spital sa ma interesez ce asi mai putea face in afara de operatie ,si iata am gasit raspunsul Embolizare Uterina ,am facut Embolizarea Uterina in 2006 in APRILIE,ce sa va spun fibroamele erau de 7.8 mm acum au ajuns la 2.3 mm ,si acum nu stiu ce sa fac ,de fapt ce ma sfatuiti sa fac Embolizare din nou sau sa fac operatie.Va multumesc .. Poate a mai trecut cineva prin aceasta problema si ma poate sfatui.
papusika_72
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:29
dragele mele,
mergeti la biorezonanta scio.(aparatele au fost concepute de specialisti de la NASA_cititi pe net).se face diagnosticarea extrem de exact si fara suferinta, durere, iradiere, timp pierdut la zeci de medici si zeci de milioane de lei ....conectarea sigur se poate face doar la cdei care cred ,este o depistare pe baza energetica, naturala,acolo nu ti se da o reteta ca pe banda, esti identificat exact ca si organism si individ-prin ce stil de viata ai,cum gandesti, cum esti integrat social...
Se poate vedea si trecutul bolii dar si tendinta ei de evolutie in viitor...
Se face si terapie , tratament cu acest aparat.Eu merg la sedinte de terapie lunar(in functie de gravitate, si multe ..)Medicii acestia lucreaza cu retele de ,,medicamente,, naturale! (da , la ei se recomanda si ,,evening primrose oil,, indeosebi cu reteaua CALIVITA INTERNATIONAL)
pt. orice boala se poate face terapie , si cancer...se regleaza centrii energetici-ceacrele, si alte sisteme....
pt. orice boala -o dezintoxicare a organismului este primul pas necesar,
ti se dau recomandari de viata care sa inlature CAUZA care a determinat aparitia bolii(degeaba tratam boala daca cauza ramane ,organismul va recidiva prin aceeasi boala sau alta dupa un timp)
Se vorbeste tot mai mult chiar si la TV(Condurateanu la Etno TV-Antena
2 si alte..)desi aparatele scio sunt un mare dusman pt. medicina clasica !!! Dar acestea reprezinta viitorul, cu toata oponenta intereselor..
Stiu atatea cazuri in jurul meu pe care le-am ajutat....
Cautati pe internet,, biorezonata (-in orasul vostru)...
Dumnezeu a creat in noi resurse de activare si regenerare celulara pt. toate organele!! fara sa fie nevoie de compusi de sinteza(mai ales cei hormonali care au atatea efecte negative!!!!incercati orice naturist inainte sa luati hormoni!!!!stiu exact de la cazul surorii mele -care e cadru medical, nu a crezut decat in chimicale si nu am putut-o ajuta!!
Ma grabesc, limbajul nu este elevat si... dar cautati pe net!!! informati-va!!!!
O singura mare greseala nu avem voie sa facem in ziua de azi : sa actionam fara informatie in prealabil-este secolul informatiei!!!internetul nu este doar forum, este o susa de informare pe care parintii nostrii nu au avut-o!


deceflor
Postat pe 18 Mai 2009 12:50
operatie nustiu cat de sigura e cunosc o peroana care a facut aceasta operatie dar acum are mari dureri dupa un an de zile de la operatie urmeaza tratament medicamentos si tot degeaba.
claudia_mami
Postat pe 30 Iulie 2009 11:10
Eu am aflat ca am fibrom in urma cu 9 ani cind am nascut cu cezariana. Speriata, l-am intrebat pe ginecolog de ce nu mi l-a scos iar raspunsul lui a fost, citez" daca el nu te deranjeaza tu de ce vrei sa-l deranjezi pe el?". Motivele aparitiei fibroamelor sunt multiple, vestea buna e ca nu sunt maligne, prin urmare cred ca cel mai bine e sa fie lasate in pace dar tinute sub control. Eu periodic fac sedinte de reflexoterapie care ma ajuta si fizic si psihic.
Cel mai bine dupa mine este sa incercam sa ne cunoastem organismul si sa gindim pozitiv.
danielaelena
Postat pe 26 August 2009 18:18
eu am avut un fibrom de 7/5 si am facut tratament, tratamentul a fost urmatorul: am facut cate-o injectie pe luna, timp de 4 luni (injectiile au fost facute de doctorul ginecolog) injectia se numeste DIPHERELINE, e produs din Franta, o fiola a costat 7,5 milioane lei vechi, ma simt bine acum, fibromul exista, dar e de 1/1, acest tratament l-am facut in 2003.
tin sa va mai spun ca am avut probleme mari, cu hemoragii, dar acum sunt bine!
va doresc sanatate multa!
garbo002091
Postat pe 29 Octombrie 2009 09:23
e din ce in ce mai rau tot mai multe cazuri de fibroame apar si la mult tineret in general dar trebe de urgenta operat nu lasat pe ultimul moment,eu acuma am fost operata si pe zi ce trece ma simnt tot mai bine......
BABYBOGDY78
Postat pe 29 Noiembrie 2009 07:06
eu am fost operata de fibrom in 2004 si ma simt foarte bine, decat ca de 3 ani am intrat la menopauza si ma simt si mai bine.
garbo077528
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:29
buna ziua ,
-si eu am o astfel de problema 2 fibroane;probabil ca mai demult;le-am depistat acum 1 an destul de mari 6.8 si 4,6 unul din ele incepe sa se usuce singur fara sa tratez cu ceva.Cum aveam si alte probleme de sanatate am lasat un pic problema problema asta in neglijenta.Va trebui sa merg iar sa controlez.Anul trecut ginecologul mi-a sugerat ca trebuie sa le scot .M_am informat putin sint persoane care le lasa ;sau in timp dispar ;dar cum este un risc ar fi mai prudent sa le scoti cred ca asa voi face si eu.Am o prietena care are uterul plin....a aflat acum 7 ani ;si nu vrea sa i scoata uterul ;a vazut medici din toata europa nu exista alta solutie ori scos ori lasat.Afacut tot felul de tratamente dar tot nu au disparut .Toate organismele sint diferite deci reactioneaza diferit .Iti doresc mult curaj si fa exact ceia ce crezi tu bun ptr tine .
scarlett
Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:13
dragele mele! problema fibroamelor este decand lumea ,dar depinde la cine apare , de cat de mari sunt ,ce probleme iti creeaza si cati ani are persoana respectiva ! in primul rand fibroamele care sunt de dimensiuni micute ma refer pana in 4-5 cm acelea dau inapoi . dar cum odata cu intrarea la menopauza .deci cu cat varsta menopauzei este mai aproape cu atat mai bine dar daca aveti ani mai putin nu-i problema decat cu nasterea ma refer la cele ce isi vor dori copii si nu vor mai putea avea in situatia extirparii uterului nu numai a fibroamelor acum depinde cate sunt si cum sunt medicul decide dar sa stiti ca operatia este o solutie ca, toata lumea zice asa si pe dincolo dar nu se stie cu timpul in ce va degenera acest fibrom or fi ele tumori benigne dar....eu am operatie de fibrom adica am scos uterul cu totul dar cu pastrarea anexelor la varsta de 39 ani probleme au fost in principiu dureri de cap ,lipsa ciclului atrage dupa sine modificari ale metabolismului a intreg organismului dar intrarea la menopauza casa zisa chirurgical nu este chiar de bau bau cine poate trece peste toate aceste necazuri adica dureri de cap de oase dupa < dar pe cine nu doare capul>este f. bine tratamentul de substitutie n cu hormoni nu este intotdeauna o solutie totul este cum sa faci sa treci peste toate simtomele asa zisei menopauze instalate mai devreme adica chirurgical nu stiu de ce toata lumea fuge de operatie ma rog decat sa te chinui cu hemoragi care iti vor da organismul peste cap mai bine.... v-am spus si o repet depinde de anii pe care ii aveti unele vor dori sa aiba copii si in situatia extirparii uterului .....acest lucru nu mai este posibil dar numai medicul poate decide si dvs . daca aveti bani sa apelati la noile metode de tratament dar eu am avut o prietena care tot a tarait-o ani buni cu tratamente naturiste cu fel si fel de alte tratamente ca intr-un final sa ajunga tot la operatie asa ca decizia va apartine! eu nu am mai avut probleme dupa operatie si iaca-te au trecut 15 ani de atunci cu mici probleme dar in rest bine . sa auzim de bine!
moise_florik
Postat pe 7 Decembrie 2009 17:49
stiu un tratament de succes in cazul fibroanelor, gasiti pe profilul meu informatii cum ma puteti contacta!
FMeg
Postat pe 10 Decembrie 2009 08:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Minciunile barbatilor... 71 De la: tutankhamon 16 Octombrie 2009 21:41
Spondiloza cervicala 5 De la: garbo177602 26 Ianuarie 2016 05:42
Metode contraceptive combinate 100 De la: cricat 30 Martie 2011 01:39
Fibroame 11 De la: FMeg 10 Decembrie 2009 08:43
Anticonceptionalele Chloe 5 De la: mandruta 16 Septembrie 2009 12:55
Setari Cookie-uri