|
Ruptura... ai de vieatza mea! ...nu de alta,da avui asea un sentiment de deja-vu d'ala... |
||
|
preciouss Postat pe 4 August 2009 21:04 |
||
|---|---|---|
|
mda... studentii de la medicina din timisoara marturisesc ca prostitutia se practica la greu la camin... he,he,he... saru'mana doamna doctor... |
||
|
zambil Postat pe 5 August 2009 09:07 |
||
|
vazui ceva cinefili p-acilea... ia sa va zic ce vazui eu aseara... code apocalypse... sau mai pe ruseste, kod apokalipsisa... da nene, un film rusesc, despre cum salveaza fsb-u' lumea de la dezastru' nuclear... dac-ar fi sa parafrazez un banc cu bula, as zice c-a convins-o... o rusoaica meseriasa la fizic joaca rolu' unui agent fsb tarsait in toate cele... rade tot, fata... acuma ce sa zic, mie mi-a lasat impresia c-a ratat selectia la hostesse pentru seici arabi, asa ca a fost nevoita sa se faca actrita... da' cine credeti ca apare in film in rolu' diabolicului loui (he,he,he asa se scrie, asa citim!)... vincent perez, nene... cu o freza ca a lu' baselu' de dinainte sa se faca presedinte... actiunea?... am adormit inainte de sfarsit, in zgomot de boambe si mitraliette... |
||
|
|
||
|
zambil Postat pe 5 August 2009 09:21 |
||
|
back to news... astia de la cnn cazura pe spate la cazu' unui pustiulica de cativa anisori, care, plictisit de slujba duminicala (normal, saracu'!) a taiat-o acasa conducand masina parintilor... pai asta-i stire de senzatie, nene?... ia sa vina cnn-u' pe la jilava, unde o gramada de tiganusi d-astia fac raliuri pe strazi cu mertzanele bulibaselor... |
||
|
zambil Postat pe 5 August 2009 09:30 |
||
| buna dimineata,a ti vazut stirea cu femeia ce si tiriia copilul prin supermarket in america binenteles?????? | ||
|
nazirra Postat pe 5 August 2009 09:37 |
||
|
tot la cnn.. a americanca filmata in timp ce-si taraia copilu' pe jos...acesta fiind legat cu un ham... daca se intampla la noi.... medicina? s-a ales-bules.... |
||
|
iasomia Postat pe 5 August 2009 09:38 |
||
|
mda..849 se pare ca au vazut si altii... |
||
|
iasomia Postat pe 5 August 2009 09:41 |
||
|
bai... acu' vazui... presedintele organismului care l-a condamnat definitiv pe mutu' sa plateasca 17 milioane lu' chelsea e un macaronar... nush' de ce, da' tare imi miroase mie a manareala de mafiosi italieni, toata tarasenia asta... cred ca vor aia sa-i reduca salariu' lu briliantu', eventual sa-l faca sa joace pe degeaba la ei, cat i-a mai ramas vana... |
||
|
zambil Postat pe 5 August 2009 09:48 |
||
|
antena,rubrica sport: "lucescu,ori la bal ori la spital" da??? sa va dau nitel la bot atunci... "timisoreni nu-l iarta pe lucescu,va fi huiduit" da??? mai luati... sunt din ce in ce mai isterici antenistii astia,crez ca le-au umblat la salarii... |
||
|
iasomia Postat pe 5 August 2009 09:52 |
||
|
cutremur la bucale!!! ehe,he,he....ce ma balangan eu la 8 acilea... |
||
|
iasomia Postat pe 5 August 2009 10:53 |
||
|
da maii!! si iar nu merge vodafone!!!! cum cobor io de la 9 acuuu??
|
||
|
fleur_de_lis Postat pe 5 August 2009 10:54 |
||
| innebuneeeeeeeeeeeeeeesc!!!!! | ||
|
fleur_de_lis Postat pe 5 August 2009 10:56 |
||
| deci nu mi s-a parut! inseamna ca inca sunt simtitoare........ | ||
|
ana02 Postat pe 5 August 2009 10:57 |
||
neneaca, ce m-a zgaltait, a facut vitrina intr-un fel ...
|
||
|
kyra Postat pe 5 August 2009 10:57 |
||
| stim... e nasol... | ||
|
zambil Postat pe 5 August 2009 10:58 |
||
| he,he,he... cutremuru' asta v-a facut sa sariti la postari pe garbo... ai dracu' admini, au relatii... | ||
|
zambil Postat pe 5 August 2009 10:59 |
||
| daa...dar oare mai urmeaza?? | ||
|
fleur_de_lis Postat pe 5 August 2009 10:59 |
||
|
la mine la et 8...ehe,he,he...nu se mai oprea al draq! 5,8, marea neagra,10 km adancime... |
||
|
iasomia Postat pe 5 August 2009 10:59 |
||
|
pfuuuuuuuuuuuuu!!! da cu ce coboram acuuuum?? k eu nu ma duk cu liftuu'nici sa mor! |
||
|
fleur_de_lis Postat pe 5 August 2009 11:00 |
||
la sibiu n a fost nu s a simtit........MUTATI VA
|
||
|
nazirra Postat pe 5 August 2009 11:01 |
||
da, da, relatii , neneaca, cica 5,8..d-aia s-a simtit asa...iasomico, eu la 3 si l-am simtit, nu vreau sa stiu cum a fost la 8, ca barca pe valuri... |
||
|
kyra Postat pe 5 August 2009 11:02 |
||
|
daaa dar nu mai merge telefonia m,obila acum! la voi mergee?? sau..poate la sibiu?
|
||
|
fleur_de_lis Postat pe 5 August 2009 11:03 |
||
NU A CAZUT RETEAUA PE ORANJE MERGE ....
|
||
|
nazirra Postat pe 5 August 2009 11:06 |
||
|
Azi noapte n-aveam somn...si ma uitam pe travel&living la emisiunea ceea cu tatuaje care vazuta din avion - cu coada ochiului- imi parea o prostie. Venise un nene sa-si faca un tatuaj cu o balanta. l-au intrebat oamenii de ce aceasta alegere... si spunea ca fetita lui de 9 ani a fost rapita din casa de un vecin fost arestat pt molestare si violata si in final omorata . tragic ! Omul s-a luptat cu autoritatile pana a reusit sa schimbe in statul in care era legea, adica a reusit sa obtina ca acuzatii pt molestarea unui copil mai mic de 12 ani sa fie inchisi 25 ani la primul incident iar la al doilea pe viata. Spunea ca dupa ce-a obtinut chestia asta si-a dat seama ca mai are de lucru pt ac. cauza si-a dat demisia si in acel moment reusise deja sa obtina in 26 de state votarea legii cu pricina. Am fost impresionata cum un om care nu parea deloc bogat a inteles sa faca dintr-o tragedie ceva folositor altora .
|
||
|
blanca Postat pe 5 August 2009 11:06 |
||
|
La Constanta s-a simtit binisor... M-am speriat putin, mai ales ca am apucat sa citesc articolul ala stupid, cu previziunile marelui cutremur de sta sa vina pana la sfarsitul lui 2010...
|
||
|
Ella34 Postat pe 5 August 2009 11:07 |
||
|
a fost cutremurrr a fost slab 5.8 pe scara richter si scurt dar eram la pc si l-am simtit ma sufoc am facut iar criza ma duc sa ma intind ca nu mai vad nimc m-a luat ameteala spune la Antena3 ca a fost la 10 km adancime in marea neagra si s-a simtit pe raza bucuresti constant |
||
|
cinezee Postat pe 5 August 2009 11:07 |
||
|
love si scarile sunt o optiune proasta, alea cica pica primele.. ma intreb daca o sa fie replici..poate nu.. |
||
|
kyra Postat pe 5 August 2009 11:08 |
||
|
china, hai fata stai cuminte! ia o tarie ceva... |
||
|
iasomia Postat pe 5 August 2009 11:08 |
||
|
eu de la cutremurul din 77 am ramas cu o fobie , mi se pune ghiara in gat si mi se incetioseaza privirea , nu ca imi e frica mie in corp se declaseaza o alarma ma duc sa imi fac o cafea ca e de najpaa
|
||
|
cinezee Postat pe 5 August 2009 11:11 |
||
De la: kyra, la data 2009-08-05 11:08:02love da mamii! scarile sunt optiunea cea mai proastaa!!! stiu asta din an I de facultatee deci pe alea stiu sigur ca nu ma duc!dar cu liftuu??? |
||
|
fleur_de_lis Postat pe 5 August 2009 11:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am indragostit de cel mai bun prieten .... | 26 | De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49 |
| El ma place eu nu?! | 17 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52 |
| Incertitudini!help | 73 | De la: deea_all 6 August 2009 18:15 |
|
|
||
| surse de re_surse, | 12 | De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55 |
| 8 Martie | 7 | De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41 |
Deficitul de profesori la discipline tehnice și reale, explicat de Ministerul Educației
32 de sportivi români, la start la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de juniori
Jocurile Parasport 2026 au debutat printr-o ceremonie plină de emoție la București
VIDEO: Polițiștii din Timiș au deschis anul școlar cu ghiozdane pline pentru copiii care au nevoie