Dieta lui Catalin Crisan

Eu am tinut dieta lui Catalin si am slabit mai bine de 16 kg in cele 66 de zile si parca nu mi s-a parut asa de greu.Poate daca as fi facut mai multa miscare ar fi fost mai multe kg pierdute.Nu stiu insa ce s-ar intampla daca as relua-o!Oricum va puteti baza pe ea! Succes!!!!!1
miutes
Postat pe 10 Mai 2009 22:40
Buna fetelor,vad ca au aparut discutii contradictorii la aceasta dieta,sincer,eu am fost multumita de ea,am slabit in total 12kg fara sa fac sport(stiu ca ajuta mai mult cind faci sport dar timpul nu prea ne permite aici)la 38 de ani,eu cred ca aceasta dieta ma ajutat sa slabesc si sincer NU imi atirna pieile asa cum am mai mentionat am suferit o operatie in ianuarie si am asteptat sa vad cum merg treburile cu mine,dar sint hotarita sa o repet din 18 mai celor care se hotarasc sa o repete si celor care deja o tin multa bafta in continuare si nu renuntati,mai vorbim va pup pe toti si spor la slabit
sorina17
Postat pe 11 Mai 2009 00:53
De la: violeta_iosif2005, la data 2009-05-10 13:37:16buna
cine este interesat de dieta montigniac poate sa-mi dea un maill pe adresa violeta_iosif20005@yahoo.ca.
am aceasta dieta si o pot trimitr.
este foarte buna te invata cum sa maninci corect si sanatos
nu este grea trebuiew sa o intelegi mai exact sa fie explicata.
o tin si eu am energie toata ziua si nu ma simt obosita
succes



Buna Violeta,
Am incercat sa-ti trimit mail pe adresa pe care ai lasat-o, dar nu am reusit. Te-as ruga daca poti sa-mi trimiti si mie dieta pe adresa: cekarm66@yahoo.com. Iti multumes din suflet.
Numai bine si multa sanatate!
cekarm
Postat pe 11 Mai 2009 02:51
Buna Shonina. Ma bucur ca am un tovaras de suferinta. Voi incepe asa cum am spus de azi si eu. Ma reduc la a scrie atat acum, deoarece ma grabesc sa plec la examene. In momentul in care voi reveni am sa va dau amanunte despre mine. Sincer...nu ma asteptam sa-mi gasesc tov. de suferinta, dar acum ca am gasit chiar ma bucur. Mult succes, tuturor!
anamiciana
Postat pe 11 Mai 2009 10:02
buna all!Azi am inceput si eu dieta CC dar vroiam sa va intreb daca ai voie sa mananci paine :sml-ashamed0001 !!Va urez multa bafta!!
Luana24
Postat pe 11 Mai 2009 14:14
Eu am slabit fara efeort (alergare sau gimnastica) 10 kg si de o luna mananc normal si nu am luat in greutate deloc.
gabibrezeanu
Postat pe 11 Mai 2009 14:57
De la: Luana24, la data 2009-05-11 14:14:03buna all!Azi am inceput si eu dieta CC dar vroiam sa va intreb daca ai voie sa mananci paine :sml-ashamed0001 !!Va urez multa bafta!!

Buna tuturor! Buna Luana! Bine ai venit printre noi! Sincer nu cred k avem voie paine (si tot ceea ce implica pastele fainoase) pe tot parcursul dietei.Oricum spor la "treaba" tuturor si sa dati cat mai multe kg jos. va pup!
laura1786
Postat pe 11 Mai 2009 16:14
Buna tuturor,Luana daca vrei sa urmezi aceasta dieta,si nu ai idee ce ai voie si ce nu ai voie,poti sa intri la prima pagina si acolo ai totul scris Multa bafta tuturor in continuare,la pierderea kilogramelor va pup pe toti
sorina17
Postat pe 11 Mai 2009 19:42
alina-tarta
Ciao.....nu ma pot abtine sa te intreb daca stii care este singurul suport de sustinere al rinichilor......probabil ca nu stii, este un strat de grasime care sustine rinichii si in lipsa acestuia, prin slabire rapida si pierderea multor kilograme, rinichiul cade afectand in timp functia excretoare aorganimsului favorizand infectiile urinare si insuficienta renala....dar daca stii mai bine ...oricum nu este nevoie sa fii ironica....eu am spus ca functioneaza dar trebuie tinuta cu cap.

Si nu uita ca sotia lui Catalin este medic si sunt sigura ca starea lui de sanatate a fost monitorizata in permanenta.

Si mai cred ca orice relatare a unei experiente cu scopul de a ajuta pe altii din pataniile tale este un lucru bun.

Poate ca pe forum nu vor citi numai silfide de 20 de ani despre dieta poate vor citi si femei trecute de 40 de ani.
Nu uita ca de multe ori obezitatea este o expresie a unor stari de boala nu a lacomiei la mancare.Si dupa 40 de ani , crede-ma incep problemele de tot felul care duc la ingrasare.

Oricum imi dau seama ca am facut o greseala incercand sa ajut cu povestea experienteio mele, mai bine o tinem pentru mine, mai ales ca incep sa se vada rezultatele eforturilor de tonifiere.
Toate cele bune va doresc.
capsuna24
Postat pe 11 Mai 2009 19:52
Ciao,tuturor
Capsuna 24 pot sa te asigur ca medicul meu ma tine sub control cu analize periodice si care pana acum au iesit perfecte.Aici nu trebuie sa astepti sa treci de 40 de ani ca sa suferi o dereglare hormonala ci exista posibilitatea ca dupa 6 luni de alimentatie cu produse pline de hormoni si substante chimice (caci nici ceea ce se cheama "bio" nu este bio) sa te umfli si nu stii de ce.Fiecare e stapan pe viata lui si are posibilitatea sa aleaga,dar nu trebuie sa generalizam.Tie iti doresc spor la tonifiere ,noua spor la dieta si sa traim sanatosi!

Postat pe 12 Mai 2009 00:56
Ms frumos!!!Eu am trecut cu bn de prima zi pt mine inceputul e greu!!! !!!pupici tuturor si bafta la lupta cu kg!!!
Luana24
Postat pe 12 Mai 2009 13:32
App...eu nu cred in creme si in pastile....ca am incercat si nici un rezultat ...a ba da...a fost unul...m-am ingrasat mai rau !!!Asa ca mai bn tii o dieta si faci gimnastica decat sa te umflii de pastile!!!Va pup!!!
Luana24
Postat pe 12 Mai 2009 13:40
Buna Luana! Si eu am trecut cu bine peste ziua de ieri. Insa azi ma simt cam slabita, un usor tremur, si ieri si azi mi-a fost f. sete.
Fainoase n-avem voie...! Eu insa as vrea sa stiu daca putem sa bem lapte degresat, pentru ca am vazut ca avem totusi voie, branzeturi, cascaval, telemea. Azi mi-am cumparat branza de vaci dar am luat si lapte. Concluzia este ca daca telemea am voie, ar trebui sa am voie si lapte degresat.
Succes in continuare!
anamiciana
Postat pe 12 Mai 2009 15:36
Buna dyada!nush daca avem voie lapte dar eu am baut o cana azi dimineatza! Bafta in continuare si daca stie cineva daca avem voie lapte sa ne zica si noua!Mai e putin si trecem si de ziua de azi dyada! Sper sa dau cele 10-13 kg jos!!!Bafta tuturor!! Va pupacesc!!
Luana24
Postat pe 12 Mai 2009 16:58
Ciao,tuturor!
Pt. Luana si Dyada in primele 2 saptamani aveti voie DOAR branzeturi fermentate.Laptele o sa-l beti dupa aceea cand vedeti scris lactate proaspete.Oul eu il mananc dimineata,branza la una dintre mese,in rest carne si apa.Nimic dulce (sau extrem de putin indulcitor sau fructoza),infuzii de plante, apa, cafea.Intrebati ca va raspundem ,eu mai mananc carne pana joi si am terminat primele 2 saptamani de dieta,reluata a 2-a oara . Haideti,primele 5 zile sunt mai grele apoi va obisnuiti.
Va !Pe maine.

Postat pe 12 Mai 2009 23:08
Buna tuturor!!Mersi Alina!!Dulciuri nu mananc deloc!!!Cate kg ai slabit Alina prima data?Bafta tuturor!! Va !!
Luana24
Postat pe 13 Mai 2009 11:43
Multumesc pentru raspuns. Nu pot sa spun ca mi-e greu. Deja nu mai simt tentatii, beau mult ceai de coada calului care spala bine rinichii si asigura eliminarea toxinelor rezultate in urma atator proteine. La apa plata voi adauga de maine o lingurita mica de otet de mere la un pahar de apa plata, deoarece simt putina greata de la carne si mezeluri. Eu am mancat dimineata o pulpa mai micuta facuta uscat la cuptor, mai tarziu cu cubulet de branza topita si acum o jumatate de cutie de branza dulce degresata si pot spune ca nu mi-e foame deloc, am baut o cafea si o cana de ceai.
anamiciana
Postat pe 13 Mai 2009 13:05
buna ziua, tuturor! eu maine ma apuc de dieta...am un pariu(cu seful meu) de cstigat. eu sunt chelnerita aici si merg in jur de 6 ore pe zi. credeti ca este suficient? muncesc de la 6 dimineata pana la 4 dupaamiaza...nu prea mai am timp de alt sport. am o mare problema cu ambitia asa ca am mare nevoie de sustinere....adica am nevoie de voi...acum beau ultima cutie de pepsi si mananc ultima ciocolata...de mine o noua anca....
ancadimache
Postat pe 13 Mai 2009 17:48
sal all!!! Multa bafta Anca!!! Mai e putin si trece si a 3 zi!!! Dyada cate kg vrei sa dai jos?Pupici
Luana24
Postat pe 13 Mai 2009 18:06
Buna fetelor,bravo voua eu una o sa va sustin.Alina vreau sa te intreb daca ai reusit sa mai dai jos ceva acum,stiu ca a trecut putin timp,dar trebuie sa se simta ceva la haine,................ cum e spune-mi va pup pe toti si mai vorbim.
sorina17
Postat pe 13 Mai 2009 19:45
De la: Luana24, la data 2009-05-13 18:06:45sal all!!! Multa bafta Anca!!! Mai e putin si trece si a 3 zi!!! Dyada cate kg vrei sa dai jos?Pupici

Buna Luana si voua tuturor!

Daca ar fi dupa mine, dorinta mea este sa dau jos 30 de kg, nu cred insa ca o voi face in doua luni. Daca in doua luni, voi reusi 15 m-as bucura, dupa care sa urmeze o pauza scurta de vitaminizare si reluarea dietei, pentru celelalte 15 kg. Vom vedea insa cum raspunde organismul, de ce spun asta? Pai dragelor am 40 de ani si la inceputul regimului 80 de kg, tumoare pe hipofiza, si hernie de disc. Ce implica toate astea? Sport mai lejer, iar daca glanda mea permite si eu sper chiar daca o sa fie mai greu, trebuie sa permita desprinderea acestor kilograme.

Bun...acum sa vorbim despre meniul meu de maine. Eu am in vedere urmatoarele: dimineata - un crenvusti si o cafea, la 10 - doua felii de cascaval cu o cana de ceai de coada calului si urzica (pt. dezintoxicare si curatarea sangelui de toxine si pentru combaterea anemiei- urzica)la pranz - o pulpa de pui la cuptor (uscata), la 2 - putina branza, iar la 5 - ton bucati din conserva cu apa nu cu ulei la care voi adauga putina zeama de lamaie. Cam atat.

Probleme? Constipatia si mai am pb. cu zaharul deoarece indulcitorii nu-mi fac bine si am tensiunea mica, deci nu pot sari peste cafea si cum o beau f. tare fara zahar e cumplittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.
Alte pb. in ultimul timp,nu.
Daca se cunoste ceva de cand am inceput regimul? O daaaaa! Si Doamne ajuta in continuare. In seara asta la ora 6, aveam un kilogram si jumatate L I P S A! Adica 78.500. Nu mi s-a parut greu pana aici. E o batalie cu mine insami, luna viitoare am festivitatea de absolvire a facultatii si vreau sa ma prezint onorabil :)) Nu e numai asta, dar...trebuie sa-mi demonstrez ca pot sa-mi depasesc limitele. daca reusesc asta atunci inseamna ca am un caracter puternic, iar in al doilea rand in joc e sanatatea mea. Cand mi s-a adus la cunostinta in 2001 ca am o tumoare pe creier deja consideram ca pentru mine nu mai exista viitor. Si uite ca exista.Si VIATA e frumoasa si NOI trebuie sa fim frumoase. Atunci de ce nu? Totul e sa vrei! Noi ce vrem fetelor? VREM sau NU VREM?

Va doresc mult succes tuturor. Nu lasati nimic sa stea in calea fericirii voastre! Niciun norisor pe fruntea voastra! ;)
anamiciana
Postat pe 14 Mai 2009 00:55
De la: garbo001704, la data 2009-05-13 17:48:16buna ziua, tuturor! eu maine ma apuc de dieta...am un pariu(cu seful meu) de cstigat. eu sunt chelnerita aici si merg in jur de 6 ore pe zi. credeti ca este suficient? muncesc de la 6 dimineata pana la 4 dupaamiaza...nu prea mai am timp de alt sport. am o mare problema cu ambitia asa ca am mare nevoie de sustinere....adica am nevoie de voi...acum beau ultima cutie de pepsi si mananc ultima ciocolata...de mine o noua anca....

Bun venit si succes!
anamiciana
Postat pe 14 Mai 2009 00:56
De la: shonina, la data 2009-05-10 17:32:15
De la: dyada, la data 2009-05-10 12:10:44Buna dragilor. Am tot citit postarile voastre si vreau sa va spun ca as dori sa incep si eu dieta CC. Acum sunt in sesiune, luni termin examenele si sunt deja slabita psihic de la invatat. Totusi ma gandeam sa incep dieta chiar de luni. As dori sa stiu daca mai incepe dieta de luni sau din zilele urmatoare pentru a ne putea sustine reciproc in urmarea dietei. Multumesc tuturor si sper sa fiu acceptata si eu printre voi. mult succes in continuare tuturor!

Buna tuturor! Buna dyada! . vreau sa va spun k de maine ma apuc si eu de dieta CC.sper sa o pot tine 66 de zile si sa nu ma abat deloc de la ea. . asa k de acum inainte, dyada, ai un partener de suferinta in mine eu pornesc de la 1.70 si 83 kg.stiu, muuuuult, foarte mult.acum eu as vrea sa pot da jos 20 kg, dar daca nu s poate, ma multumesc si cu 15. . astept vesti si de la u.va pup pe toti!

Shonina, n-ai mai dat niciun semn. Ce-i cu tine? merge dieta sau? Asteptam vesti de la tine1 Pupici
anamiciana
Postat pe 14 Mai 2009 01:00
buana tuturor!buna dyada! bravo pt rezultate!! Eu astept sfarsitul de saptamana ca sa vad rezultatele! Bafta tuturor!!!!
Luana24
Postat pe 14 Mai 2009 10:52
Shonina nu mai zici nimik?
Luana24
Postat pe 14 Mai 2009 10:56
De la: Luana24, la data 2009-05-14 10:52:06buana tuturor!buna dyada! bravo pt rezultate!! Eu astept sfarsitul de saptamana ca sa vad rezultatele! Bafta tuturor!!!!


azi ma simt tare slabita. Mi-am testat glicemia si era 75. Limita minima este 80.
anamiciana
Postat pe 14 Mai 2009 18:04
imi pare rau dyada!!!Nush ce sa zic ...eu inca nu am nimik...poate stie cineva ce tre sa faci in cazul asta!!! !!!Pupici tuturor!!
Luana24
Postat pe 14 Mai 2009 22:49
buna tuturor,sunt noua printre voi si ma minunez de ce citesc aici pare ceva ireal dar stiti cum e pana nu vezi nu crezi,asa ca o sa incerc si eu dieta ....
nicoletaivu
Postat pe 15 Mai 2009 14:48
De la: Luana24, la data 2009-05-14 22:49:26 imi pare rau dyada!!!Nush ce sa zic ...eu inca nu am nimik...poate stie cineva ce tre sa faci in cazul asta!!! !!!Pupici tuturor!!

ei...toate trec, nu-i pb., am fost in sesiune si activitatea la servici e f. stresanta, lipsa de somn si-a spus cuvantul, asa ca am venit in intampinarea regimului cu un deficit. Incet incet lucrurile insa se aseaza. :)
Se cunoaste ceva la tine? Mie azi o colega mi-a zis ca am dat jos putin, nu cumva m-am apucat de regim? Ca se cunoaste.
Nu am stare si rabdare...sa ajung mai rpd la sfarsitul celor 66 de zile sau 62 cate sunt.
:)
anamiciana
Postat pe 15 Mai 2009 15:26
Buna fetelor,dyada nu stiu ce sa zic in legatura cu tine,ai avut analize facute,sau stii ca ai probleme cu glicemia,ceva ce ar avea legatura cu starea ta ,sper sa te simti bine in continuare si sa fie doar de moment ,va urez multa bafta in continuare si continuati dieta ca eu una va garantez ca da rezultate va pup si va urez un sfirsit de saptamina cit mai placut
sorina17
Postat pe 15 Mai 2009 19:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce e de facut ? 15 De la: garbo181430 9 Ianuarie 2011 20:48
buna 8 De la: vero9009 7 August 2010 20:12
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri 2 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2010 17:52
Dieta de slabit 1 kg pe zi 11 De la: garbo191285 7 Iunie 2018 16:19
cura cu oua de prepelita 12 De la: garbo263104 29 Februarie 2012 21:20
Setari Cookie-uri