I-am zis ca vreau sa ne casatorim si m-a parasit

buna,
dragule dupa cum vorbesti se pare ca asa ti-ai dori tu sa se topeasca femeile dupa tine.....arata-ti adevarata fata,pune foto sa te vedem....rrrrrr
Krish
Postat pe 5 Septembrie 2008 18:09
As pune o poza, Kkrish, dar s-ar putea sa te indragostesti de mine.

Postat pe 6 Septembrie 2008 16:02
Eu sunt curios de un lucru.Elefantii se gadila la talpi?Sau haide sa punem intrebarea altfel:Daca il mananca pe un elefant talpa piciorului drept din spate, cum se scarpina?Ca nu cred ca are trompa chiar atat de lunga sa ajunga pana acolo.Poate cu codita?

Postat pe 7 Septembrie 2008 17:12
Cu putine lectii de yoga, o alimentatie naturista si un permis de sedere in ashramul lui Bivolaru, se scarpina si acolo.

Postat pe 9 Septembrie 2008 11:47
Hmm. Nu mai posteaza nimeni pe topicul asta? Ma lasati sa vorbesc de unul singur...TREZIREA!!! Maine e sambata si aveti timp sa leneviti Din ciclul "am chef de katerinka" va ofer urmatoarea perla de intelepciune:

Un politist se barbierea
Suna cineva la usa. Politistul se taie. De ce s-a taiat politistul?
Raspuns: Sa nu uite unde a ramas.

Postat pe 12 Septembrie 2008 23:26
De la: Georgi_M, la data 2008-08-01 13:41:33Eram impreuna de 4 ani de zile si tot asteptam sa ma ceara. Prietenele m-au sfatuit sa ii zic pe sleau ce vreau. A zis ca are nevoie de timp de gandire si ca trebuie sa luam o pauza. De o luna de zile nu imi mai raspunde la telefon, pe messenger. Nu inteleg cese intampla. Totul a fost frumos si adica, el ce isi inchipuia, ca o a fie asa mereu? Vreau si eu sa ma marit, vreaucopii cu el? De ce a fugit de mine? Ce pot sa fac?
INSEAMNA CA NU TE IUBEA DACA A FUGIT CAND A AUZIT DE CASATORIE,MULTI BARBATI NU VOR SA SE IMPLICE LE ESTE TEAMA DE CASATORIE
capsunica
Postat pe 14 Septembrie 2008 15:35
Am o prietena care a facut exact ca tine, dar dupa 10 ani. S-a intamplat acelasi lucru. El s-a retras, iar ea in scurt timp si-a gasit pe altcineva care o iubeste si cu care s-a casatorit dupa 2 ani. Cand un barbat te vrea, nu fuge. Nu stiu daca l-ai uitat pana acum, dar daca nu, eu iti propun o varianta destul de buna pentru a reusi sa-l uiti. Nu trebuie decat sa te gandesti la tot ce nu ti-a placut la el, la tot ce te-a enervat, la ce te-a deranjat, la tot ce nu ti-a convenit in relatia cu el, implicand chiar rude, prieteni de-ai lui, obiceiuri proaste pe care le treceai cu vederea. Pune pe tapet toate acestea si vei vedea ca iti este usor sa-l dai afara din mintea si sufletul tau.
MARTHA68
Postat pe 17 Septembrie 2008 09:24
buna,in aceiasi situatie ma aflu si eu,pot sa-ti spun dupa 7 ani,a fost ceva mai gentil si mi-a spus ca nu e pregatit.consider ca nu m-a iubit indeajuns ca sa fie cu mine.e greu sa treci peste asa ceva dar consider ca asa a fost sa fie,nu era el alesul.incearca sa-ti ocupi timpul cu ceea ce simti tu si ceea ce te face sa te simti bine.am stat si am asteptat ca poate se mai schimba ceva,dar cred ca ma amageam.sa inteleg ca nu eram pe aceiasi lungime de unda,in final.mult curaj si vom trece si de asta,iar peste cativa ani o sa ne dam seama ca mai bine ca s-a intamplat asa.
gilliene
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:54
esti de coma ,pe cuvint cred ca te ai imbogatii daca ai scrie o carte ,citesc frecvent tot ce scrii pe toate forumurile
dyanapetrescu
Postat pe 22 Septembrie 2008 18:42
De la: vanghelis007, la data 2008-09-07 17:12:19Eu sunt curios de un lucru.Elefantii se gadila la talpi?Sau haide sa punem intrebarea altfel:Daca il mananca pe un elefant talpa piciorului drept din spate, cum se scarpina?Ca nu cred ca are trompa chiar atat de lunga sa ajunga pana acolo.Poate cu codita?
dyanapetrescu
Postat pe 22 Septembrie 2008 18:43
la mine a fost putin diferit.
eu i-am spus ca vreau bebe cu el.
raspunsul lui a fost un mare NU si faceam dragoste din ce in ce mai putin dupa episodul asta asa ca a fost nevoie sa-i explic ca nu vreau sa-l \"prind\" in vreun fel doar ca imi doresc copilul lui.
dupa 3 luni ne-am despartit pe motiv ca el \"nu poate\" sa mai continue relatia, pur si simplu nu poate (asta a fost explicatia lui) iar dupa alte 3 luni ne-am impacat si de atunci suntem impreuna dar parca scartaie ceva, nu sunt pe deplin multumita de evolutia lucrurilor.
eu imi doresc in continuare copilul lui dar nu am mai deschis subiectul cunoscand parerea lui.
pacat pt ca ar fi un tata bun, cred ca o mare influenta in povestea asta o are faptul ca el a crescut fara sa beneficieze de prezenta unui tata si mi-a dat de inteles ca nu vrea sa se intample asa si cu copilul lui.
alya
Postat pe 23 Septembrie 2008 17:40
Draga Alya,parerea mea este ca in loc de declaratii din acestea socante, care pot sa imbolnaveasca si un crocodil de inima si sa-l faca sa planga, mai bine gaureai prezervativul.

Postat pe 24 Septembrie 2008 18:18
de ce sa gauresc prezervativul? ca sa-mi spuna dupa aceea sa ma descurc singura daca am vrut copil?
stii ce este mai trist? noi nu folosim prezervativ, nu am folosit niciodata pt ca eu oricum luam pastile din motive hormonale. si tot din motive hormonale am renuntat la ele.
ideea este ca daca vreau un copil trebuie sa ma chinui putin ca sa il am, din cauza dereglarilor hormonale.
eu imi doresc un bebe cu el dar asta nu inseamna ca sunt inconstienta sa fac nasc un copil care sa creasca fara tata si care sa fie marcat de lipsa tatalui, asa cum a patit el.
dupa cum am spus "ceva scartaie" si pana nu lamurim problemele dorintele mele sunt cam in aer.
am citit mai demult ceva ce mi-a placut mult "o dorinta nu schimba nimic, o decizie schimba totul"
il iubesc, il inteleg, am inteles multe pana acum, i-am trecut multe cu vederea stiind prin ce a trecut dar trebuie sa ma mai gandesc si la mine si la modul in care ma face sa sufar (nu stiu daca o face constient sau nu). si toate astea pentru el nu prea conteaza, pt ca daca ar conta nu s-ar purta cum se poarta
i-am spus ca nu vreau sa ajung carpa de sters pe jos dar se pare ca pe drumul asta sunt si nu prea vreau.
uite, scriind aici imi dau seama ca problema e mult mai serioasa si complicata decat credeam eu si ca am de luat niste decizii doar ca ma torturez singura si aman momentul "judecatii" gandindu-ma la multe lucruri mai putin importante, vorba aia "ce-si face omul cu mana lui e bun facut"
alya
Postat pe 25 Septembrie 2008 22:47
Alya, uneori trebuie sa trisezi putin pentru ati atinge scopurile.Vrei un copil, zii ca iei anticonceptionale, si tu de fapt nu le lua.Copiii nu se fac filozofand.Copilul poate introduce un echilibru in cadrul cuplului.Dar, inainte de asta, consulta un medic de specialitate, pentru a elimina orice suspiciune.Gandeste-te ca sunt oameni care vor sa aiba un copil si soarta nu-i ajuta sa aiba asa ceva.Copilul, este in definitiv, viitorul tau si al lui, scopul pentru care traiesti si muncesti, fructul cel mai minunat al iubirii voastre.Uita-te la pomii care infloresc si dau roade.Este un ciclu al naturii, o lege binecuvantata care trebuie respectata.S-ar putea ca la un moment dat sa ramai singura, fara sot si fara copil.Si atunci ai sa pierzi de doua ori, nu o singura data.Fii atenta.Eu imi exprim aici o parere strict personala, si nu iti dau tie ordine, sa faci sau sa nu faci ceva.Optiunile sunt in ultima instanta ale tale.Tu iti alegi viitorul pe care vrei sa-l ai, chiar din clipa de fata.Uneori, pewntru a realiza ceva, ne asumam unele riscuri controlate.

Postat pe 26 Septembrie 2008 07:24
De la: vanghelis007, la data 2008-09-26 07:24:35Alya, uneori trebuie sa trisezi putin pentru ati atinge scopurile.Vrei un copil, zii ca iei anticonceptionale, si tu de fapt nu le lua.Copiii nu se fac filozofand.Copilul poate introduce un echilibru in cadrul cuplului.Dar, inainte de asta, consulta un medic de specialitate, pentru a elimina orice suspiciune.Gandeste-te ca sunt oameni care vor sa aiba un copil si soarta nu-i ajuta sa aiba asa ceva.Copilul, este in definitiv, viitorul tau si al lui, scopul pentru care traiesti si muncesti, fructul cel mai minunat al iubirii voastre.Uita-te la pomii care infloresc si dau roade.Este un ciclu al naturii, o lege binecuvantata care trebuie respectata.S-ar putea ca la un moment dat sa ramai singura, fara sot si fara copil.Si atunci ai sa pierzi de doua ori, nu o singura data.Fii atenta.Eu imi exprim aici o parere strict personala, si nu iti dau tie ordine, sa faci sau sa nu faci ceva.Optiunile sunt in ultima instanta ale tale.Tu iti alegi viitorul pe care vrei sa-l ai, chiar din clipa de fata.Uneori, pentru a realiza ceva, ne asumam unele riscuri controlate.

Postat pe 26 Septembrie 2008 07:25
m-am gandit si la varianta cu trisatul, am vrut chiar sa trisez odata dar.......
sa o spun in limba romana, el nu isi da drumul in mine, nu o facea nici cand luam pastile iar initiativa partidelor de sex o am eu aproape intotdeauna. la un moment dat credeam ca poate este ceva in neregula cu mine pt ca eu aveam, si am in continuare, un apetit sexual mai mare (pur si simplu baiatul asta ma excita la maxim doar prin simpla lui prezenta langa mine) si am avut parte de refuzuri pe motiv de oboseala si am inceput sa ma gandesc cine este barbatul si cine este femeia aici?
o singura data si-a dat drumul in mine si dupa 2 luni ne-am despartit pe motiv ca nu poate continua relatia, pur si simplu nu poate. cand l-am intrebat ce anume nu poate nu a stiut ce sa-mi raspunda. dupa alte 3 luni in care am mai vorbit la telefon si am facut schimb de sms-uri, am iesit impreuna in oras si ne-am impacat.
ca sa-ti fac un rezumat: el a inceput totul cu telefoane si invitatii, el a terminat relatia pe motiv ca nu poate, el a vrut sa ne impacam.
pana acum am cam acceptat ce a vrut el, cand a vrut el dar nu stiu daca pot sa mai accept ce vrea el cand vrea el. stiu doar ca in mod normal nu as accepta asa ceva din partea nimanui dar el ma lasa fara replica si fara vointa
alya
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:45
m-am gandit chiar sa pun capat relatiei dar pur si simplu nu pot.
de multe ori prefera sa stea singur acasa si sa se joace pe calculator sau sa iasa cu prietenii si vecinii la o bere in loc sa fie cu mine, alteori suntem impreuna mai mereu.
de fapt este si o situatie un pic mai speciala pt ca eu am fost o perioada de timp mai mult plecata decat acasa dar chiar si asa uneori cand veneam acasa de la 500 km departare ca sa fiu cu el avea ceva mai important de facut decat sa fie cu mine.
uneori imi dovedeste ca tine la mine si ma face sa ma simt in al-9-lea cer iar dupa aia nu-mi raspunde la tel cate o saptamana pe motiv ca este ocupat si obosit.
pur si simplu ii accept toate astea pt ca il iubesc dar nu stiu daca pot sa fac asta toata viata si sa il astept pe el sa se maturizeze si sa-si dea seama ce vrea, are totusi 31 de ani.
chiar acum sunt in saptamana lui de tacere. fratele meu se casatoreste sambata, el stie asta pt ca l-am rugat sa ma insoteasca, si totusi eu nu stiu daca va binevoii vina sau nu, pur si simplu nu-mi raspunde la telefon.
alya
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:58
alya pai nu e prost cine cere:) saptamana se va face 2 ; si pe urma o luna; azi accepti sa nu raspunda la telefon; maine sa iasa cu altele; poimaine sa isi faca o relatie serioasa si pe tine sa te tina rezerva sperand ca se va intoarce samd; pt ca ce aveti voi nu e o relatie; cam asta e ordinea; exact asa am patit si eu si cand i-a mirosit a oportunitate in alta parte oricum nu m-a mai cautat deloc; si o explicatie asa in graba dupa vreo 3 luni de tacere a fost: nu mi-ai aratat ca ma iubesti deci..degeaba ai tu de oferit daca celalalt nu e dispus sa primeasca
blondetweety
Postat pe 27 Septembrie 2008 18:40
Fa-l gelos.

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:32
vanesa
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:55
Daca nu sta cu tine, cu atat mai bine.Daca sta, este putin mai dificil, dar nu dispera.Du-te la nunta, si indiferent de ce faci acolo, cand vii acasa, ii povestesti ca ai dansat cu un tip toata noaptea, si ca individul era dragut, manierat, elegant, sef la SRL Pisicuta.Pune-o pe una din prietenele tale sa-ti dea telefoane atunci cand sunteti impreuna si te scuzi fata de prietenul tau, pentru ca trebuie sa pleci imediat in oras, unde ai o treaba foarte importanta.Poti sa inchei daca vrei astfel:
-Da dragul meu, si eu te pup mult.
In sfarsit, il pupi si tu dupa buget.Si pleci de acasa.Te duci la mama, la sora ta, la prietena ta sau pur si simplu la cofetarie, unde bei o cafeluta si o coca-cola.Sau numeri masinile cu sot care trec pe strada, de la dreapta la stanga, in interval de o ora.Fa asta de cateva ori si vezi ce se intampla.Dar te asigur ca experimentul, poate provoca furtuni, iar descarcarile electrice se pot lasa cu cucuie.

Postat pe 28 Septembrie 2008 07:57
a trecut si nunta
evident ca nu a venit
motivul: sunt la servici (stiu ca lucreaza in ture dar si el stia de nunta si putea sa se invoiasca sau sa schimbe tura cu un coleg)
mi-a trimis un mesaj dimineata prin care imi spunea ca ma suna seara, credeti ca m-a sunat?
NUUUUUUUU
si nici nu cred ca a avut intentia sa o faca
cel mai mult ma enerveaza dependenta asta emotionala pe care o am, de fapt pe care mi-o provoaca si asta pt ca eu ii dau voie

alya
Postat pe 28 Septembrie 2008 11:53
esti imposibila; daca nu poti sa traiesti fara el ia situatia ca atare, bucura-te de ce ai, bun si asa rau, si asteapta resemnta momentul in care va lua el decizia pe care tu nu o poti lua;
draguto el nu e fericit cu tine ca daca ar fi te-ar tine aproape cat mai mult timp; probabil cauta altceva , nu se stie daca stie macar el ce anume, cel mai probabil nu. numai ca in cazul oamenilor de 2 lei zicala cu cioara din mana pe vrabia de pe card merge ca unsa.
trist pt ei ca vrabia odata prinsa devine cioara urgent si o iau de la capat.
blondetweety
Postat pe 28 Septembrie 2008 16:22
ce aiurea, e un las ,nici macar sa nu-ti mai raspunda la telef.,cred ca de fapt se obisnuise cu tine nu mai te iubea,asa se insura ,nu?sau macar nu te parasea ramanea in continuare. nu este al tau,o sa ai parte de unul mai bun nu-ti face griji ,pe cuvant asa se intampla de obicei.
kalis27
Postat pe 29 Septembrie 2008 20:32
ieri am avut o mica discutie pornind de la nunta fratelui meu si din una in alta i-am explicat ca ceasul mau biologic ticaie si are o alarma setata inca de la nastere si care imi spune ca nu intineresc si ma atentioneaza neincetat de viata reala de care eu uneori fug.
casatorie, copii, etc.
sa se decida mai repede ce vrea pt ca eu nu o sa astept la nesfarsit.
mi-a spus ca se gandeste si ma anunta, sunt curioasa cand o va face.
pana atunci este plecat cu serviciul in continuare prin tara, deci de vazut nu prea ne vedem si vorbim mai mult la telefon iar telefonia mobila "ne multumeste" pentru facturile astronomice pe care le platim in fiecare luna.
cand o sa am un raspuns o sa va anunt si pe voi de deznodamantul povestii.
alya
Postat pe 29 Septembrie 2008 22:10
si am ascultat sfatul lui vanghelis 007
i-am furnizat mici amanunte de la nunta si "multitudinea" de baieti singuri de pe acolo cu care m-am distrat si cu care am dansat toata noaptea.
nu conteaza ca majoritatea erau colegi din liceu, din scoala generala, prieteni din cartier ai fratelui meu pe care ii cunosc de ani de zile si majoritatea sunt insurati sau logoditi, el nu trebuie sa stie toate astea, nu?
conteaza doar ca a aflat ca m-am distrat de minune si fara el si nu am stat sa suspin toata noaptea din cauza faptului ca nu este cu mine.
alya
Postat pe 29 Septembrie 2008 22:17
Bravo, Alya.Acum, va trebui sa strici o intalnire care o vei avea cu el.Cand o sa vrea sa te scoata in oras, iti ceri scuze ca nu poti, dar esti invitata in alta parte.Minunat ar fi daca ai fi imbracata frumos, si ar veni cineva sa te ia cu masina, lasandu-l pe el, batand din buze.Mesajul subliminal pe care l-ai transmite, ar fi acela ca esti independenta, si ca el nu conteaza prea tare in relatia cu tine.Cand te solicita, vrei draga mea sa iesim impreuna, ii spui clar:
Iarta-ma draga, dar ziua care ai propus-o, este ocupata.Am altceva de facut.Ramane pe altadata.

Postat pe 30 Septembrie 2008 16:03

vanghelis, numai idei bune imi dai
dar trb sa se intoarca in bucuresti ca sa pot sa fac asta, acum este plecat la ploiesti cu serviciul dar pe la sfarsitul saptamanii se intoarce acasa iar eu o sa fiu pregatita.
alya
Postat pe 30 Septembrie 2008 18:25
asa este, voi barbatii sunteti niste copii mai mari, dornici sa va perpetuati specia, doar atit.

Postat pe 4 Octombrie 2008 12:17
Da draga. Noi barbatii suntem o combinatie intre copii si masini de facut sex, iar voi femeile o combinatie perfecta intre maturitate si castitate. Haha

Postat pe 4 Octombrie 2008 12:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrei un venit supimentar?? 1 De la: garbo2206 26 Septembrie 2012 22:38
BUNA! 17 De la: eu_geminy 8 Septembrie 2010 22:52
Dupa divort 2 De la: yavrum 18 Decembrie 2008 21:46
confidential 51 De la: elodia 7 Aprilie 2010 11:45
Traditii la nunta 7 De la: cinezee 3 Martie 2009 23:29
Setari Cookie-uri