I-am zis ca vreau sa ne casatorim si m-a parasit

De la: vanghelis007, la data 2008-09-07 17:12:19Eu sunt curios de un lucru.Elefantii se gadila la talpi?Sau haide sa punem intrebarea altfel:Daca il mananca pe un elefant talpa piciorului drept din spate, cum se scarpina?Ca nu cred ca are trompa chiar atat de lunga sa ajunga pana acolo.Poate cu codita?

Postat pe 4 Octombrie 2008 12:34
De la: Falcone, la data 2008-10-04 12:27:44Da draga. Noi barbatii suntem o combinatie intre copii si masini de facut sex, iar voi femeile o combinatie perfecta intre maturitate si castitate. Haha

hhmmmmmmm dragutz ca-ntotdeauna

Postat pe 4 Octombrie 2008 12:37
THX. U2

Postat pe 4 Octombrie 2008 15:46
Era mai pasionant daca eram o combinatie dintre copii si masina de cusut.In felul acesta, in vreme ce fetele ne-ar fi mangaiat pe cap, am fi putut sa coasem si niste rochite pentru ele.
Pentru Alya.Fara sa exagerezi prea tare, transforma lipsa lui in beneficiul tau.Cat a lipsit, te-ai distrat de minune cu prietenele, ai iesit din casa, ai vizitat o casa de mode, ai flirtat in mod inocent cu cineva, care se straduia sa-ti faca ochi dulci.Acu, sa nu insisti prea tare pe chestia asta, ca el sa nu iti faca ochii negri.Ca am auzit ca pe la Bucuresti, se cam poarta.Dar ce esti tu vinovata daca esti o fata frumusica ?Si pe urma, nu trebuie sa renunti la acele accesorii care fac frumusetea ta sa straluceasca.Succes.(Ar fi bine ca ideea cu iesitul afara in oras, sa capete contur.In definitiv, ai putinta sa testezi daca reusesti sa seduci si persoanele care se misca in jurul tau.Un rimel, un ruj, un zambet seducator, nu provocator, ca se pot intampla accidente regretabile.O rochita mortala, care iti dezvaluie numai putin misterul.Daca dezvaluie prea repede si prea mult din mister, orice privitor se declara dezamagit, pentru ca pooata sa prevada finalul.Ori finalul este o posibilitate, o promisiune, pe care sa nu stie daca si-o poate permite sau realiza.

Postat pe 4 Octombrie 2008 16:04
cred ca daca vroia sa te ceara de sotie..o facea...insa se vede clar ca omul ''nu se simte pregatit''.ce timp de gandire sa ii dai?? nu a avut destul? nu stiu dar eu nu inteleg astfel de barbati..poate sunt mai rautacioasa dar eu zic sa il lasi...sunt atatia barbati in lumea asta.
green_eyes
Postat pe 5 Octombrie 2008 13:51
Sa stii Vanghelis ca am aplicat metoda joi, am iesit in oras cu niste prietene, ne-am dus la o cafenea si in timp ce discutam noi de zor acolo m-a sunat prietenul meu.
I-am spus ca sunt in oras, nu m-a intrebat cu cine si nici eu nu i-am spus dar in jurul nostru s-a intamplat sa fie mai multi barbati care vorbeau mai tare si cred ca i-a auzit.
De obicei cand vorbim la telefon ne povestim toate prostiile dar de data aceasta am fost cam distanta, adica nu i-am povestit nimic ci doar i-am raspuns la intrebari.
Rezultatul conversatiei de joi?
Nu m-a mai sunat de atunci si nici nu imi raspunde la telefon.
Eu am de gand sa-mi reiau viata sociala pe care o aveam inainte sa plec din bucuresti, acum 1 an de zile. Sa reiau cursurile de salsa, iesirile in cluburi si distractia, nici inainte nu venea tot timpul cu mine cand ieseam in oras, ma intreba cum m-am distrat iar eu ii povesteam cum m-am distrat si mici "barfe" referitoare la persoanele din gasca pe care le cunoste si el.
S-a intamplat sa iasa si el cu prietenii la bere, biliard si ce mai fac ei in timp ce eu eram cu prietenele in oras.
El nu danseaza salsa dar ii place sa se uite ma mine cum dansez si s-a intamplat de mai multe ori sa mearga cu mine la petreceri salsa unde statea pe scaun si se uita la mine cum dansez.
O singura data s-a intamplat altfel: dansam zouk cu un amic francez care era putin baut si incepuse sa danseze cu mine putin cam lasciv, prietenul meu a asteptat sa se termine dansul respectiv dupa care a vrut sa dansam (in conditiile in care noi am dansat de foarte putine ori impreuna, el avnd niste probleme cu genuchii din timpul liceului cand facea sport de performanta).
Mi-a dovedit ca tine la mine si ii pasa de mine in aceasta perioada de cand suntem impreuna, mama lui mi-a povestit toata copilaria si toate incercarile prin care a trecut si din cauza asta inteleg multe si ii iert multe. In schimb nu mi-a dovedit ca ma iubeste iar perioadele lui de tacere se inmultesc si asta ma doare. Stiu ca nu se duce prin alte locuri si ca sta acasa si se joaca la calculator, pe net, un joc on line. Uneori imi spunea ca nu are chef sa plece de acasa si statea sa se joace toata ziua triburile.
Acum ca m-am mutat inapoi in Bucuresti cu serviciul a inceput el plimbarile prin tara, stiu ca este greu si din cauza asta il inteleg cand imi spune ca este obosit si imi trimite doar un mesaj in loc sa ma sune pentru ca si eu aveam zile cand ajungeam in camera si nu vroiam decat sa dorm si nimic altceva.
Referitor la perioadele lui de tacere, inteleg ca are nevoie de timp de gandire si de stat singur pentru limpezirea gandurilor sau mai stiu eu ce dar devin cam dese perioadele astea.
Are de umblat prin tara, are casa in renovare, sparge, construieste, etc dar timp pentru un telefon sau un mesaj chiar nu gaseste? Seara cand se baga in pat, inainte sa adoarma nu poate sa-mi trimita un mesaj?
Imi dau seama ca uneori ii caut eu scuze dar de multe ori faptul ca ii aud vocea sau ii vad zambetul conteaza foarte mult si imi dau seama ca nu pot sa ma despart de el cu toate ca mi-a facut atatea ca as fi putut sa ma despart de el de "n" ori pana acum.
Oare asta inseamana dragostea? Sa ii iubesti si defectele la fel de mult ca si calitatile? Sa ignori lucrurile mai putin bune si sa le apreciezi mai mult pe cele bune?
Sincer nu mai stiu. Eu nu sunt asa, in mod normal imi impun vointa (defect profesional)si multi imi spun ca sunt rea, cred in dreptate, cinste si asumarea responsabilitatii. Cu el vointa mea scade, mintea imi spune lasa-l ca nu merge dar inima nu ma lasa sa fac pasul asta, inima imi spune ca sufletul lui merita toate astea pt ca am vazut dincolo de imaginea pe care a creat-o si pe care o afiseaza. Si are un suflet atat de frumos si atat de sensibil, eu asta iubesc in primul rand la el, sufletul lui.
Scriind toate astea mi-am adus aminte ceva. Pe la inceputul relatiei mi-a spus ceva de genul " o sa te ranesc, o sa-ti frang aripile si nu vreau" iar eu i-am raspuns ca imi asum riscul si sa ma lase sa-mi desfac aripile si sa zbor atat o sa pot zbura cu el.
M-a avertizat de la bun inceput dar eu m-am aruncat cu capul inainte, dar nu-mi pare rau de absolut nimic. Am invatat multe de la el si m-am dezvoltat alaturi de el asa cum nu as fi putut sa o fac alaturi de altcineva, am trecut peste niste blocaje pe care le aveam.
Iubesc fiecare clipa petrecuta alaturi de el si sper sa nu se termine niciodata.
Nu pot decat sa lupt pentru el si pentru iubirea lui.
alya
Postat pe 5 Octombrie 2008 17:14

'Sa stii Vanghelis ca am aplicat metoda joi.Rezultatul conversatiei de joi?
Nu m-a mai sunat de atunci si nici nu imi raspunde la telefon.'


aliya, ia-l pe vanghelis de guleras. io ce sfat bun ti-a dat

acum lasand gluma, lupta pentru el si pentru iubirea lui da, nu prea tare. poate el a iesit de pe campul de lupta si-i pe alte campuri cu floricele . asteapta putin sa vezi ce si cum . nu insista. lasa-l pe el sa faca un pas. daca te iubeste, va da un semn .
si_totusi
Postat pe 5 Octombrie 2008 17:34
Pisicut, nimeni nu este profet in tara lui.Sfaturile nu fac decat sa provoace niste raspunsuri.Ori raspunsurile nu mai sunt ale mele.Ceea ce am urmarit, a fost sa ii provocam gelozia baiatului, daca acesta tine la ea.In acelasi timp, fata sa iasa din starea de inhibitie si autoinvinovatire, de care se acuza intotdeauna unul dintre parteneri preluand emotional si in sens negativ, semnalele celuilalt.
Suzuki, ii spune unei fete cu care se intalnea:
-Draga mea, te iubesc.
Iar ea se uita la el si ii raspunde:
-Du-te dracului.
Observi draga mea?Este o reactie de raspuns informal, la un alt stimul informal.Raspunsul, denota indiferenta totala a fetei fata de declaratia lui Suzuki, care nu a impresionat-o in nici un fel.Ca sa crezi ca raspunsul denota dragoste, inseamna ca ti-a cazut meteoritul Tungusk in cap, sau pe piciorul stang, ala cu batatura.(Nu ma refer la tine, ci este o concluzie reflexiva.)

Postat pe 5 Octombrie 2008 20:16
Vanghelis, sunt criminale bancurile astea cu suzuki.
Stii, uneori simt ca mi-i se taie respiratia si nu pot sa mai respir cand este in perioada de tacere dar acum sunt calma si ma gandesc ca intr-un fel sau altul se rezolva situatia asta. Cu Dumnezeu inainte si voi vedea ce se va intampla.
Dar stii care-i partea curioasa? Chiar si acum dupa mai bine de un an si jumatate de cand suntem impreuna simt fluturi in stomac cand ma gandesc la el si mai ales cand ma intalnesc cu el. Parca as fii o scolarita care se intalneste cu primul ei iubit.
Imi place senzatia asta cu fluturii in stomac
alya
Postat pe 5 Octombrie 2008 20:33
-Draga mea ma iubesti?-intreba cu o voce tremuranda Suzuki.
Stia el ca data trecuta cand o intrebase, ea i-a aruncat o bomba cu explozie intarziata in brate.De data asta el se uita la ea, ea se uita la el, si nu se intampla nimic.
-Sa stii ca ma iubeste.-se gandi Suzuki.
Atunci ea incepu sa rada cu vocea Gretei Garbo, usor senzuala, usor nazala.
-De ce razi?-o intreba el cuprins de speranta.
-Ai auzit de experienta pe care au facut-o elvetienii cu reactorul lor nuclear?
-Da.
-Ei bine, eu sunt gaura neagra.

Postat pe 6 Octombrie 2008 09:48
De la: vanghelis007, la data 2008-10-06 09:48:54-Draga mea ma iubesti?-intreba cu o voce tremuranda Suzuki.
Stia el ca data trecuta cand o intrebase, ea i-a aruncat o bomba cu explozie intarziata in brate.De data asta el se uita la ea, ea se uita la el, si nu se intampla nimic.
-Sa stii ca ma iubeste.-se gandi Suzuki.
Atunci ea incepu sa rada cu vocea Gretei Garbo, usor senzuala, usor nazala.
-De ce razi?-o intreba el cuprins de speranta.
-Ai auzit de experienta pe care au facut-o elvetienii cu reactorul lor nuclear?
-Da.
-Ei bine, eu sunt gaura neagra.


Postat pe 6 Octombrie 2008 16:03
De la: vanghelis007, la data 2008-10-06 09:48:54-Draga mea ma iubesti?-intreba cu o voce tremuranda Suzuki.
Stia el ca data trecuta cand o intrebase, ea i-a aruncat o bomba cu explozie intarziata in brate.De data asta el se uita la ea, ea se uita la el, si nu se intampla nimic.
-Sa stii ca ma iubeste.-se gandi Suzuki.
Atunci ea incepu sa rada cu vocea Gretei Garbo, usor senzuala, usor nazala.
-De ce razi?-o intreba el cuprins de speranta.
-Ai auzit de experienta pe care au facut-o elvetienii cu reactorul lor nuclear?
-Da.

-Ei bine, eu sunt gaura neagra.



Esti fenomenal!!!!!!!!!!!
dyanapetrescu
Postat pe 6 Octombrie 2008 19:35

sa stii ca eu copiez bancurile si le trimit prietenilor pe mail, toti sunt foarte incantati de ele
si aprecierile lor sunt:
alya
Postat pe 6 Octombrie 2008 19:37
Ayla

Daca nici sfaturile primite si date cu toata buna vointa si excelent umor, nu reusesc sa te ajute sa te relaxezi putin in relatia asta, o idee ar fi sa nu mai dai si sa nu mai primesti, incearca sa ramai nemiscata ,ai putea sa gasesti echilibrul si sa iei o hotarare.
herrera
Postat pe 7 Octombrie 2008 02:44
Nemiscati o sa ramanem cu totii cand vine popa.Alya, sa fii intr-o continua miscare.Miscarea este una dintre conditiile vietii.

Postat pe 7 Octombrie 2008 18:11
sunt prea multe intrebari la care vrei raspuns. ia-o pe rand si raspunde in parte la oportunitati si riscuri. vrei cu adevarat sa il ai asa cu casatorie? pune-i timp la dispozitie 5 minute pe ceas si daca nu se hotaraste lasa-l inseamna ca nu vrea si nici nu are de gand... asa ca fa-i pasi... omul nu vrea si pace. iti va fi greu un timp, dupa aia dupa cativa ani vei zambii de timpul acordat de tine acum la final, dar daca nu s-a hotarat pana acum,macar ultimele 5 minute vor fi ale tale. vei avea ultimul cuvant si vei fi deasupra lui. sac!
mitzura
Postat pe 7 Octombrie 2008 18:40
Ok, hai sa va povestesc ziua de ieri: m-a sunat si-a cerut scuze ca nu mi-a raspuns la telefon in ultimele zile pt ca a fost foarte ocupat cu casa (au dat tabla jos dar distribuitorii nu au adus tot ondulinul asa cum au promis si cum zilele acestea a plouat va imaginati de a fost in casa, s-a transformat intr-un mic lac). I-am acceptat scuzele si m-am decis sa nu ma mai consum si sa le accept ca atare.
Voi lua totul asa cum vine si o sa pretuiesc si mai mult clipele pe care le avem impreuna pana cand nu vor mai fii. Dupa cum am mai spus iubesc fiecare clipa petrecuta alaturi de el si nu imi pare rau de absolut nimic. Daca va fii sa ma marit cu el o voi face si daca nu asta e viata. Nu o sa il mai presez in vreun fel, daca vrea sa se casatoreasca cu mine trebuie sa vina de la el (evident cu mici impulsuri de la mine ca sa nu creada ca este chiar de capul lui).
Multumesc pentru toate sfaturile primite de la voi.
alya
Postat pe 7 Octombrie 2008 20:47
"Incearca sa te bucuri de viata fara sa cauti momente speciale ca sa o faci! Traieste tot. Iubeste tot sau chiar mai mult. Creeaza viata si accepta-i suferintele. Razvrateste-te apoi impotriva ei. Lasa sperantele sa devina palpabile, visurile sa se implineasca. Da viata sperantei. Acorda o speranta vietii. Niciodata nu o sa fie prea tarziu sau prea devreme pentru ea."
Acestea sunt cateva cuvinte dintr-un articol publicat pe garbo.ro, mi-i s-au parut foarte aproape de ce am discutat noi aici si de decizia mea din seara aceasta.
Toate cele bune tuturor.
alya
Postat pe 7 Octombrie 2008 21:11
Se spune ca atunci cand omul este fericit, sa-l lasi singur sa se bucure din toata inima de fericirea lui.Numai atunci cand lucrurile stau altfel sa le imparta cu noi.Iti tinem pumnii.

Postat pe 8 Octombrie 2008 19:57
Multumesc mult Vanghelis, alaturi de mine ca intotdeauna.
Trebuie sa pentru toate sfaturile pe care le-am primit de la tine.
alya
Postat pe 8 Octombrie 2008 22:32
Sunt intoitdeauna alaturi de fratele meu, femeia.

Postat pe 9 Octombrie 2008 08:21
alya
Postat pe 9 Octombrie 2008 14:49
Ca sa nu-mi aud vorbe:
Langa sora mea, femeia, una dintre cele mai frumoase creatii ale lui Dumnezeu.

Postat pe 10 Octombrie 2008 09:05

Vanghelis, noi nu putem traii fara voi iar voi nu puteti traii fara noi.
Femeile si barbatii sunt demonstratia perfecta a mecanismului tip "lacat-cheie"
Cam despre asta este vorba :
Si cand nu este vorba despre exemplul de mai sus este vorba despre
alya
Postat pe 10 Octombrie 2008 16:06
depide de felul cum iai zis daca ai avut un ton impunator ai de pierdut ,castigi cu iei daca ii i-ei cu frumosul si pt asta iti trebuie multa rabdare eu am 9 ani de casatorie si daca aveam atunci mintea de acum aveam si mai multe de castigat ori cum trebuie sa-i multumesc domnului ca am avut si am o casnicie fericita iar de 3 ai formam o familie cu un copil ai rabdare poate iti da el un semn de viata dupa ce se gandeste mai bine mult noroc si viata merge inaite nu inapoi ,
mihatm80
Postat pe 10 Octombrie 2008 20:28
Mihatm,
Eu cu el discutii "serioase" nu prea avem, adica noi ne spunem lucrurile importante mai mult glumind iar "ultimatumurile" ca sa le spun asa au fost spuse mai in gluma la inceput si dupa aceea serios - totul pornind din momentul in care i-am povestit cum a fost la nunta fratelui meu, unde el nu a ajuns.
De cand suntem impreuna doar ne-am ciondanit de cateva ori (in afara de cele 3 luni in care am fost despartiti-nu au existat tipete, certuri, scandal, a fost "amiabil"), o singura data ne-am certat si a tipat la mine.
Am inteles ca imi trebuie ffffffff multa rabdare si sa nu presupun multe lucruri mai ales legate de modul barbatilor de a gandii. Ceea ce noua ni-i se pare perfect logic si ca sa intelege de la sine pentru ei nu este valabil, am invatat asta pe pielea mea.
Am invatat ca orgoliul nu are ce sa caute in dragoste, cel putin in dragostea mea. Dupa cum am scris in profilul meu sunt o tauroaica convinsa si se spune ca atunci cand tauroaicele gasesc dragostea addevarata se dedica trup si suflet iar eu ma regasesc 100% in aceasta tresatura a zodiei. Totul pana la faza cu "calcatul pe coada" si vazut rosu in fata ochilor pt ca atunci chiar s-a terminat.
Am terminat relatii de amor si de prietenie pentru "calcat pe coada" fara regrete. Pentru cine are cel putin taur in anturaj stie ca nu ne enervam foarte usor dar atunci cand o facem este grav-pentru cel care a provocat nervii. Nu spun ca eu nu gresesc, fac si eu destule greseli iar de unele nu-mi dau seama decat cand este prea tarziu dar intotdeauna recunosc cand am gresit si-mi cer scuze chiar daca o fac mai tarziu si nu imediat.
Imi place sa cred ca am invatat cate ceva din greselile prietenilor casatoriti, parintilor si din sfaturile celor din jur mai ales din sfaturile primite de la mama lui cu care ma inteleg super.
Eu sper ca toata povestea mea sa aiba un final fericit, de fapt sa aiba si un final fericit pentru ca povestea in sine este frumoasa.
Fiecare poveste de dragoste este frumosa.
alya
Postat pe 10 Octombrie 2008 23:10
crede-ma pe cuvant ca inteleg disperarea mai bine ca multe alte fete...iar in cazul tau, nu ca te-as influenta dar sfat ca pt sufletu meu dau: exista intotdeauna 2 posibilitati: una sa te lupti si sa-l recastigi,intotdeuna se poate asta daca ai creierul limpezit poti face absolut orice..iar a doua posibiltate ar fii sa realizezi ce anume iti place la persoana aceea care isi pune mainile la urechi si zice ca nu a auzit nimic.................daca ai alte valori care le apreciezi la el si simti ca ai risca si sa facii copiii si sa stati cativa ani impreuna dar ca apoi sa fuga iar?oricum orice alegere ai face, viata nu sta in loc,si indiferent in ce situatie ai ajunge, cauta sa simti tu in sufletul tau implinirea....si pt d zeu invatati odata sa nu mai faceti o tragedie din absolut orice...e o comoditatea cam prea perfida a zilelor noastre...sunt suflete care respira mai greu pe lumea asta si ei raman in spate...cand viata lor e de sute de ori mai grea ca a altora dintre noi....invatati-va odata sa puneti lucrurile cap la cap, in jurul nostru se afla absolut orice raspuns avem nevoie....si ce simti prima oara, aia e de cele mai multe ori o solutie de care sa fii mandra ....in speranta ca nu am personalizat acest mesaj, va doresc la toti care ajungeti pe acest site, sa gasiti in voi bucuria de a continua ceea ce parintii nostrii au inceput :viata!
disperata_bv
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:05
De la: blondetweety, la data 2008-08-03 18:54:00hmm..poate te-ai grabit si tu; asa-s barbatii, vor libertate, ii sperie ideea unei astfel de legaturi, familie, responsabilitati..acum depinde cat il iubesti tu; personal daca iubesc ma gandesc mai mult la celalalt, sa ii fie bine, sa nu se simta presat; daca e sa vina, vin toate de la sine; ca daca nu oricum n-ai cum sa fortezi nimic; femeile sunt cam disperate cu oficializarea relatiei...daca iti e bine intr-o relatie, un act nu valoreaza nimic; si nu constituie nici o garantie ca va ramane cu tine pe veci
bine asta e o parere; nu tre sa o iei in considerare ca cu toata toleranta mea tot singura sunt
ce graba dupa 4 ani?saraca fata!ai patit ca mine!de la 15 ani vreau sa ma marit ,dar nu-i trebuiesc la nimeni!barbatii sunt niste lasi!fug de responsabilitati draga!nu-l mai baga in sema!

Postat pe 24 Noiembrie 2008 19:02
eu inteleg ca el sa nu fie pregatit pt casatorie dar sa reactioneze chiar asa. putea sa iti spuna frumos ce simte el, cum vede el lucrurile.
fluturasalb85
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:20
cred ca e mai bine sa nu il mai cauti,schimba ti coafura,mergi la un salon de cosmetica ia ti un nou job si munceste fa asta pt binele tau ingrijeste te sa traiesti frumos sa ai o viata fara ganduri paralizante ,mergi la un club de dans fa sport invata o limba straina in loc sa ti pierzi timpul cautandu l,e un idiot la ce sa se gandeasca dupa 4 ani ?nu te merita,mult succes,iar daca mai ai dragoste de dat ia ti un pisoi animalele sunt f bune companioane
blu18
Postat pe 15 Decembrie 2008 07:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
singuratate 60 De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 02:18
Idei de Valentine's Day! 12 De la: cri_cat 25 Februarie 2012 09:56
Party pentru femei COOL. 10 De la: iasomia 10 Decembrie 2011 09:43
Fiul meu este homosexual 81 De la: Micass 31 Ianuarie 2009 10:34
Ce sa fac? 23 De la: ladyDY 24 Februarie 2010 21:16
Setari Cookie-uri