RINOPLASTIE

Buna fetelor!Si eu vreau sa mi operez nasucul si fara doar si poate am sa merg la dl doc. Badea.Este un medic extraordinar,foarete profi din toate punctele de vedere.Eu mi am facut la el un implant mamar si rezultatul este extraordinar!Puteti merge cu incredere pt veti fi tratate foarte bine si veti fii si multumite de rezultate!
garbo175630
Postat pe 11 Noiembrie 2010 17:23
eu am scapat azi din clinica si sunt destul de multumita ... cum este cu firele deare?
ati avut ochii umflati ca la mine ieri deabea mai puteam sa ii deschid ca erau cat cepele ..si cam cat au durat vanataile?
va multumesc din inima
garbo174810
Postat pe 12 Noiembrie 2010 16:48
Bravo, congrats! Nu doare la fire. Semnele de la ochi se duc in 2 sapt. dar treptat asa ca dupa cateva zile poti da cu fond si le maschezi
dyane21
Postat pe 14 Noiembrie 2010 23:15
stiti ce ma mira pe mine ...aici nu a spus nimeni ca doare cand se scot mesele acelea a doua zi dupa interventie ... eu una momentan sunt fericita ptr ca acum sunt vanata numai pe pleoapa .Dedesupt s-a dus umflatura dar pentru acele mese nu as mai fii in stare sa fac pasul pe care l-am facut deoarece ceea ce am simtit cand au fost scoase a fost inexplicabil (tin sa specific ca dupa operatie am mai stat 10-15 min in pat si am inceput sa ma plimb chiar daca toata lumea imi spunea sa ma asez in pat ca o sa lesin. Nu am mai avut nevoie de nici un calmant am baut apa fara probleme si chiar am savurat mancarea solida la 2 h dupa operatie ...deci tot a fost foarte ok ) . Cu mesele nu am simtit ca mi se umbla pe creier ...

Cum v-ati putut curata in nas ca tot mai raman chiaguri de sange si dupa cat timp ati terminat cu ele deoarece la mine inca sunt pe mucus
garbo174810
Postat pe 16 Noiembrie 2010 03:39
De la: garbo175630, la data 2010-11-11 17:23:55Buna fetelor!Si eu vreau sa mi operez nasucul si fara doar si poate am sa merg la dl doc. Badea.Este un medic extraordinar,foarete profi din toate punctele de vedere.Eu mi am facut la el un implant mamar si rezultatul este extraordinar!Puteti merge cu incredere pt veti fi tratate foarte bine si veti fii si multumite de rezultate!




corect,domnisoara are dreptate.nu este mare lucru,operatia la nasuc.mai ales cand trebuie sa-ti modeleze un nas cat o goarna si sa il transforme intr-un nasuc carn.

procedura;se face una injectie in nari,jos spre nari.super fain ,doar iti amorteste nasul sau nasoiul ,dupa caz.trebuie sa ti okii deschisi pt ca te privesti intr-o mare oglinda,care ii lumineaza si medicului partea operabila,asa ca vezi pe viu ce iti face..in afara de asta trebuie sa ii raspunzi

lui nenea doctorul la orice intrebare,pt a vedea dansul ca starea ta medicala este buna si nu ai voie sa adormi.


si incepe operatia;taie cu bisturiul pielea nasului pornind de la nari.intorcandu-ti-o peste nas inapoi spre ochi.adica mai pe romaneste ea fiind cam elastica,se da singura brusc pe spate.


sterge,tamponeaza,si incepe cu intrebari de baraj.daca simti,daca te doare,iti cere sa vb mereu.tie ti se inchid okii de somn,iti vine sa-l trimiti spre origini.dar doctorasul insista sa stai treaz/a.


nu simti durere, simti doar ca ti se lucreaza la nasuc


incepe cu forfecutza,toc ,toc ,modeleaza zgarciurile,narile,iti taie si din varful nasului,asa apare carnosenia.super fain



si iar vrei sa dormi,si iar trebuie sa-ti turuie gura .nu privesti in oglinda ca sa nu te vezi cu pielea belita .si vine randul ciocanelului si daltei,cu care ti se modeleaza osul nasului.

si incepi sa simti fara durere ,cum se lucreaza osuc,cioc,cioc.poc .poc si nasul devine frumusel si ramai fara cocoasa de pe os.


repede sterge sangerarea,sa nu inghiti sangele si dupa ce considera ca este gata modelat si ca ,corespunde cu desenul lui anterior de modificare.

urmeaza feshele cu diferite prafuri medicamentoase,care sunt introduse pan-n rarunchii nasului prin nari.apoi iti readuce pielea nasului,peste nasul modelat ,taind din ea daca este necesar si coase deasupra buzei si incheierea narilor.gata cusut peste nasuc se aplica o mascuta de gips si o strange si remodeleaza nasucul,pana


se intareste gipsul.apoi te bandajeaza si pe cap.zici ca esti fantomas.mananci numai macare zemoasa,dormi mereu.vine perioada cand ti se scot feshele de pe fata si mulajul din gips.



si dintr-o data vezi o persoana necunoascuta tie cu mici asemanari tie.nasul este umflat si ai vanatai sub oki.


nasul se desumfla definitiv cam in cateva luni iar vanataile se trag destul de greu in functie de cat de mult s-a lucrat la os.trebuie sa ai grija sa nu te lovesti si sa te protejezi de frig.sanatate si bucura-te de frumosul nasuc.
vuvuzela
Postat pe 16 Noiembrie 2010 04:57
De mese fusesem si eu avertizata de cunostinte ca doare, dar nu am simtit mai ninic cand le-a scos. M-a gandilat putin in nari, atata tot! Am inteles ca dr Popescu foloseste niste mese speciale care nu se lipesc si nu simti la scoatere.

Vuvuzela whoooau tu cred ca ai avut operatia cu anestezie locala... La mine a fost cu generala asa ca ma dormit toata op
dyane21
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:06
la mine a fost ghinionul chior sa se lipeasca si am lesinat de durere ...dar la mine asta a fost cea mai rea parte . azi mi s-au pus niste plasturi transparenti si e putin umflat ...si sunt foaaarte fooooooarte fericita:X
garbo174810
Postat pe 18 Noiembrie 2010 01:02
salutare tuturor..
Sunt nou pe acest site, dar doresc sa imi imbogatesc cunostintele legate de ceea ce inseamna frumusete fizica... Pentru cei care nu si-au dat seama inca, sunt baiat, dar cred ca pot fii activ intr-o comunitate plina de fete.


De ce am postat aici?
Deoarece doresc sa stiu cat mai multe despre rinoplastie si as dori ca toti cei care au trecut prin acest moment, sa discute despre el. Am citit tot ce s-a discutat anterior, dar cand apar noutati, as vrea sa le impartasiti aici :)
dani_george
Postat pe 24 Noiembrie 2010 11:59
si eu am fost noua ....
daca iti doresti aceasta operatie te sfatuiesc sa iti alegi o clinica din bucuresti . Eu m-am operat acum 3 saptamani si sunt foarte fericita . Eu una am ales sa fac aceasta operatie cu anestezie generala deoarece mie personal mi s-a parut cea mai buna alegere .
Operatia este simpla si perioada de recuperare si mai simpla ...nu ai dureri nu te deranjeaza nimic totul este foarte ok .
La o saptamana dupa operatie am inceput sa ies din casa deoarece am avut norocul sa imi dispara vanataile si umflaturile care erau foarte inestetice .
In schimb trebuie sa fi foarte atent cu nasul deoarece el va fi foarte sensibil la orce atingere (chiar si cand te speli pe fata ) ...
Succes in luarea deciziei
garbo174810
Postat pe 1 Decembrie 2010 09:49
poti spune cat te-a costat operatia la dr. Popescu?..mc
garbo178233
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:00
Buna,
In urma unei lovituri la nas in copilarie m-am ales cu deviatie de sept destul de pronuntata. Am avut probleme cu respiratia din 2004 in urma unei operatii de deviatie de sept - rinoplastie, operatie nereusita la spitalul Panduri. Imi puneam picaturi la interval de 2-3 ore ca sa pot repira. In 2007 si 2008 alte doua intervenitii la spitalul Sf. Maria - operatii nereusite, una chirurgicala de deviatie de sept si alta de micsorare cornete cu laser - nici un rezultat. Nu mai aveam nici o speranta ca voi mai respira vreodata fara picaturi. Acum 2 saptamani am fost operata de dl. dr. Marin Voica de la clinica Kretzulescu care a reusit sa rezolve atat problemele functionale cat si cele estetice. Operatia a decurs foarte bine si rezultatul a fost excelent. Ma simt foarte bine si il recomand cu toata increderea pe dl. doctor Marin Voica. A dat dovada de profesionalism.
garbo178230
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:06
incercati sa corectati natura ??? faina treaba, oare transplant de neuroni nu face nimeni ??? am unul si e cam batran
casperphantom
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:10
Buna , dupa ce am citit de vro 2 ori topicul asta m-am decis ca din ianuarie sa ma apuc sa-mi caut un dictor la care sa-mi fac rinoplastia mult visata.insa , inainte de a ajunge la dictor am o intrebare : Se poate purta ochelari dupa operatie imediat ? Imi amintesc ca am citit o data , pe undeva , ca dupa operatia de rinoplastie se recomanda sa nu porti ochelari deoarece acestia pot schimba forma nasului. Voi ati auzit despre chestia asta sau era doar o simpla idee ? Astept cu nerabdare sa-mi raspundeti si va multumesc anticipat ....
Tanisha
Postat pe 20 Decembrie 2010 19:43
Eu am intrebat daca pot purta ochelari de soare dupa rino si dl dr mi-a spus ca nu e nicio problema sa porti daca sunt foarte usori. Daca sunt din aceia mai grei e bine sa astepti cam o luna.
Am purtat ca ochelari de soare usori si peste atela ca sa nu se vada vanataile si a fost Ok
dyane21
Postat pe 23 Decembrie 2010 17:55
Buna fetelor! Inca o nou-venita:D

Mai intai,sa ma prezint: Numele meu este Andreea,locuiesc intr-o cutie de chibrituri de oras (care insa poarta numele de municipiu! ) si in August anul asta urmeaza sa fac 18 ani.
Din pacate,am mostenit nasul tatalui meu(cam mare,cu cocoasa.Ma rog,disproportional cu fata mea) si acum,la 5 ani dupa ce am inceput sa constientizez problema din ce in ce mai tare,vreau sa ma operez.
Sincer m-am saturat sa tot aud diverse comentarii si ironii.Mi s-a spus de catre familie,de catre prieteni,sa nu`i ascult,ca sunt prosti si rautaciosi,dar sincer acuma nu voi sunteti cei care sunteti nevoiti sa ii auziti mai tot timpul!
Cel mai tare m-a lovit atunci cand mergeam la o petrecere si am trecut pe langa un grup de baieti.De la departare aratam bine:slaba,inalta,par lung,ma rog,dar o data ce m`am apropiat si am trecut pe langa ei (deci ei mi`au vazut profilul) , unul s-a scapat si a zis :E misto da' pacat de nasul ala.
Pararam.Si de cate ori nu am auzit ceva asemanator! Atat de mult incat fara sa vreau,s-a declansat un complex.
Asa ca gata,anul asta vreau sa o fac!

De ceva vreme am inceput sa ma documentez,m`am uitat la clinici peste clinici si la diverse comentarii. Pe de parte domnul doctor Badea Octavian are cele mai bune recenzii. Si aproape sunt convinsa sa il caut si sa imi programez o consultatie. Aproape insa! pt ca mi se pare ceva cam nu stiu cum.Nu neaparat suspect,dar imi ridica semne de intrebare: De ce singurele date despre el pe care pot sa le gasesc pe net sunt in comentarii? Am cautat si rascautat un site al clinicii lui,o pagina a doctorului,ceva,orice,al lui.Nu prea am gasit.
Asa ca mi-am facut cont aici,ca sa pot sa vorbesc cu cele care l-au tot laudat.Vreau sa aflu cat mai multe detalii despre doctor si clinica lui de la voi.
Andreea1993
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:36
pt fata care a intrebat mai devreme: la dr Popescu eu am platit 2000 euro. Acum s-a mai scumpit caci s-a operat recent o colega de-a mea la el si a costat-o 2200


mult succes Andrea..:) si eu am citit despre dr Badea numai lucruri bune. nu am vazut nicio pacienta de-a dlui dr. dar am mai citit pe forumul de pe roportal despre dansul
dyane21
Postat pe 13 Ianuarie 2011 23:39
mult succes Andrea..:) si eu am citit despre dr Badea numai lucruri bune. nu am vazut nicio pacienta de-a dlui dr. dar am mai citit pe forumul de pe roportal despre dansul
dyane21
Postat pe 13 Ianuarie 2011 23:49
Buna,

recomand cu incredere medicul Kasem Abu Bakr de la Orient Beauty Clinic. 0721 188 186

Bafta!
crisstina23
Postat pe 16 Ianuarie 2011 14:31
buna ,dyane !
am citit mesajul tau pe acest forum si deoarce o sa-mi fac operatie de rinoplastie saptamana viitoare la domnul doctor popescu ,te rog daca poti sa-mi trimiti pe mail poze inainte/dupa operatie ,sunt foarte emotionata si vreau sa fiu foarte sigura inainte de a lua aceasta hotarare .chair vroiam sa te intreb daca nasul tau a fost si scurtat ,deoarece varful arata super din poza asta .eu am o mica problema de cocoasa,si nu sunt sigura daca as vrea sa mai fie si scurtat din lungime .astept raspunsul tau pe madalyna_24@yahoo.com
maddy24
Postat pe 20 Ianuarie 2011 15:00
buna ,dyane !
am citit mesajul tau pe acest forum si deoarce o sa-mi fac operatie de rinoplastie saptamana viitoare la domnul doctor popescu ,te rog daca poti sa-mi trimiti pe mail poze inainte/dupa operatie ,sunt foarte emotionata si vreau sa fiu foarte sigura inainte de a lua aceasta hotarare .chair vroiam sa te intreb daca nasul tau a fost si scurtat ,deoarece varful arata super din poza asta .eu am o mica problema de cocoasa,si nu sunt sigura daca as vrea sa mai fie si scurtat din lungime .astept raspunsul tau pe madalyna_24@yahoo.com
maddy24
Postat pe 20 Ianuarie 2011 15:07
buna ,dyane !
am citit mesajul tau pe acest forum si deoarce o sa-mi fac operatie de rinoplastie saptamana viitoare la domnul doctor popescu ,te rog daca poti sa-mi trimiti pe mail poze inainte/dupa operatie ,sunt foarte emotionata si vreau sa fiu foarte sigura inainte de a lua aceasta hotarare .chair vroiam sa te intreb daca nasul tau a fost si scurtat ,deoarece varful arata super din poza asta .eu am o mica problema de cocoasa,si nu sunt sigura daca as vrea sa mai fie si scurtat din lungime .astept raspunsul tau pe madalyna_24@yahoo.com
maddy24
Postat pe 20 Ianuarie 2011 15:07
buna ,dyane !
am citit mesajul tau pe acest forum si deoarce o sa-mi fac operatie de rinoplastie saptamana viitoare la domnul doctor popescu ,te rog daca poti sa-mi trimiti pe mail poze inainte/dupa operatie ,sunt foarte emotionata si vreau sa fiu foarte sigura inainte de a lua aceasta hotarare .chair vroiam sa te intreb daca nasul tau a fost si scurtat ,deoarece varful arata super din poza asta .eu am o mica problema de cocoasa,si nu sunt sigura daca as vrea sa mai fie si scurtat din lungime .astept raspunsul tau pe madalyna_24@yahoo.com
maddy24
Postat pe 20 Ianuarie 2011 15:08
buna ,dyane !
am citit mesajul tau pe acest forum si deoarce o sa-mi fac operatie de rinoplastie saptamana viitoare la domnul doctor popescu ,te rog daca poti sa-mi trimiti pe mail poze inainte/dupa operatie ,sunt foarte emotionata si vreau sa fiu foarte sigura inainte de a lua aceasta hotarare .chair vroiam sa te intreb daca nasul tau a fost si scurtat ,deoarece varful arata super din poza asta .eu am o mica problema de cocoasa,si nu sunt sigura daca as vrea sa mai fie si scurtat din lungime .astept raspunsul tau pe madalyna_24@yahoo.com
maddy24
Postat pe 20 Ianuarie 2011 15:08
Buna!

Poti sa-mi spui, te rog, daca pana la urma te-ai operat la Dr. Ilie Dumitru? Si cat a costat operatia in total?
Deutza84
Postat pe 22 Ianuarie 2011 18:39
De la: garbo174810, la data 2010-11-12 16:48:35eu am scapat azi din clinica si sunt destul de multumita ... cum este cu firele deare?
ati avut ochii umflati ca la mine ieri deabea mai puteam sa ii deschid ca erau cat cepele ..si cam cat au durat vanataile?
va multumesc din inima


Buna!

Poti sa-mi spui , te rog, daca te-ai operat la dr. Ilie Dumitru si cat a costat operatia?
Deutza84
Postat pe 22 Ianuarie 2011 18:40
.
Andreea1993
Postat pe 25 Ianuarie 2011 16:46
De la: dyane21, la data 2011-01-13 23:39:28pt fata care a intrebat mai devreme: la dr Popescu eu am platit 2000 euro. Acum s-a mai scumpit caci s-a operat recent o colega de-a mea la el si a costat-o 2200


mult succes Andrea..:) si eu am citit despre dr Badea numai lucruri bune. nu am vazut nicio pacienta de-a dlui dr. dar am mai citit pe forumul de pe roportal despre dansul


Mersi Dyane!
Singura problema e ca am vazut multe vorbe,putine poze:p
Apropo,mai ai link-ul de la roportal?(partea unde se vorbea de doctorul Badea)

A da!Am intrat pe site-ul clinicii domnului doctor Popescu si sunt impresionata! Singura problema e la bani,care sunt ceva-ceva.:P Cum ai facut cu plata?Ai dat banii cash din prima,pe toti?Sau jumate inainte de operatie,jumate dupa?
Andreea1993
Postat pe 25 Ianuarie 2011 16:48
Am facut toate consultatiile si analizele si apoi inainte de operatie am platit . Restul controale pansamente, nu a mai trebuit sa platesc nimic. Eu am dat toti banii odata dar am mai auzit de fete operate la dr Popescu care au dat o parte din banii mai tarziu.
Nu mai am linkul dar poti citii pe roportal paginile din urma.
dyane21
Postat pe 28 Ianuarie 2011 08:48
De la: dyane21, la data 2011-01-28 08:48:34Am facut toate consultatiile si analizele si apoi inainte de operatie am platit . Restul controale pansamente, nu a mai trebuit sa platesc nimic. Eu am dat toti banii odata dar am mai auzit de fete operate la dr Popescu care au dat o parte din banii mai tarziu.
Nu mai am linkul dar poti citii pe roportal paginile din urma.

Aha,deci practic in astia 2200 de euro intra TOT,nu numai operatia. Ei,atunci e alta treaba

Si ok,ms.:)
Andreea1993
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:31
Buna tuturor. Sunt noua pe aici si am fost atras de acest subiect. Persoanele care isi doresc aceasta operatie si isi permit financiar sa nu mai stea pe ganduri.Va incurajez sa o faceti deoarece o sa aveti mai multa incredere in voi si in acelasi timp scapati de un complex. Eu am fost operata acum 3 saptamani si sunt multimita de rezultat. Dureri nu au fost si nici vanatai la ochi nu am avut, dar depinde de fiecare organism in parte. M-am operat la D. Marek Valcu si pot spune ca este un om de treaba si isi face meseria. Acum mai este inca umflat nasucul dar are o forma frumoasa fata de cum il aveam inainte. Sunt toata un zambet de cand m-am operat, mi-a redat incredera in mine, ma simt mai frumoasa si am scapat de acest complex care ma urmarea de ani buni. Sunt alaturi de cei care vor sa faca pasul acesta.Pupici
ana_zuzyk
Postat pe 10 Februarie 2011 16:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Subiect nou. :D 28 De la: Axl_R 1 Iunie 2015 19:58
SALON NOU REMODELARE CORPORALA IN CONSTANTA 1 De la: andrada10 26 Iunie 2010 12:37
Ce doctor ati apelat pentru implant silicon? 4 De la: garbo_448185 17 Iulie 2017 13:47
Ma nemultumeste modul in care arata fruntea mea !!! 43 De la: Marie_Jolie_2 15 Septembrie 2016 12:19
Operatia de rinoplastie 7 De la: garbo203824 27 Februarie 2015 18:06
Setari Cookie-uri