RINOPLASTIE


Eu mi-am facut nasul la ... Dr. Nature.

N-a iesit cel mai minunat nas - de Hollywood, ca sa zic asa, - da' nici nu mi-e rusine sa mi-l iau ... la purtare si sa ies cu el pe stradal!

Si, cel mai important, domnu' doctor mi l-a facut absolut gratis!

Ca a fost prieten cu maica-mea...


Oricum, nasu' asta al meu functioneaza absolut impecabil si miroase cu maxima acuratetze totul.

Si nesimtitii, si nemernicii, si ... imputitii, si cochoneii, si euglenele bok-o-trofe si chiar si idiotzii aia de fac reclama dezgustatoare de te si miri pe unde!...
garbo101426
Postat pe 25 Aprilie 2017 09:41
Buna ziua, as dori si eu putin ajutor va rog.Vreau sa imi fac o rinoplastie cu deviatie de sept, dar nu as vrea sa ma ajunga mai mult de 2500 euro. Are cineva idee cat costa o rinoplastie la Dr Antohi ? dar despre Dr Rachad si Chawi ce parere aveti ? multumesc mult.
garbo_470048
Postat pe 26 Iunie 2017 17:30

Tarifele si scrise citeva rinduri mai sus, 'desteapto'!

Dr. Antohi - 3.400euro iar la dr. Rachad e 2.500euro.


Nu stii sa citesti in limba romana sau esti doar un troll timpit care postezi doar ca sa 'animi' subiectul?!?...

garbo101426
Postat pe 26 Iunie 2017 18:05

Si uite cum aflam si noi cum ca energia, atitudinea si 'minunea' aia deee ... vibe (sic!) ni se trag toate taman din...

...marimea si forma nasului!


Probabil pe acelasi 'principiu' conform caruia barbatii cu nasul mare ar fi...

...cei mai 'inteligenti'!


Cel putin in anumite ... 'zone', nu-i asa?!?
garbo101426
Postat pe 28 Iunie 2017 16:09
Buna, este cineva aici care a facut o operatie de rinoplastie mai dificila si ar putea sa imi dea cateva sfaturi si poze ?
garbo_469891
Postat pe 12 Septembrie 2017 12:37
Buna ziua,
As dori sa va prezint experienta mea GROANICA avuta cu dl dr. Popescu.

In primavara lui 2017 m-am decis sa-mi fac o operatie de rinoplastie, eu suferind un accident in copilarie in urma caruia am ramas cu nasul stramb si cu o deviatie de sept.

Am cautat pe site-uri numele a cativa doctori specializati in astfel de operatii si in urma documentarii m-am decis sa merg la consultatie la dl dr Popescu. Motivele alegerii dl dr Popescu au fost:
- ca lucreaza la o clinica de renume (dupa aceea am aflat ca aceasta clinica este doar un "paravan" unde isi desfasoara activitatea firma sa)
- ca este specializat doar in operatii de rinoplastie (am aflat dupa aia ca a facut si alte tipuri de operatii)
- ca onorariul pentru operatie este cel mai mare (am mers pe principiul, dai un ban dar stai in fata).

La consultatie, dl dr Popescu a fost foarte optimist si increzator in reusita operatiei, spunandu-mi ca este foarte usoara si ca va da rezultate. Trebuie mentionat ca dl dr Popescu nu are program IT pe care sa-ti arate cam cum va arata nasul dupa operatie. Mi s-a parut ciudat, dar repet, singurul lucru pe care mi l-am dorit a fost ca nasul meu sa fie drept si functional, fara alte artificii, vroiam doar sa am un nas normal.

Cu o zi sau doua de operatie am prins o spaima (in legatura cu anestezia si cu rezultatul operatie). Am fost imediat linistit de dl dr Popescu ca totul va decurge perfect, DOAR SA AM GRIJA SA VIN CU BANII (cash).

Mi s-a parut ciudata acest comentariu dar in fine am mers mai departe.

La data operatiei, am fost primit de doamnele asistente, iar eu asteptam cu gandul ca va veni dl dr Popescu pentru a avea o ultima discutie "tehnica" asupra operatiei si ce/ cum va fi modificat la nasul meu. La un moment dat apare si el, dar ce sa vezi, nu pentru a avea o discutie asupra operatiei, ci in legatura cu banii, spunandu-mi: "Ati adus banutii?". Eu am raspuns afirmativ, iar el I-a luat si a plecat...

Apoi a venit doamna anestezist (prima si singura data cand am vazut-o) si m-a condus la sala de operatie.

Am ajuns direct pe masa de operatie, anestezie, somn si m-am trezit in pat cu atela pe nas. Cand m-am vazut in oglinda m-am speriat, un nas imens, dar mi-am spus, nicio problema ca se va desumfla... In rest, am avut niste mari vanatai la ochi (desi dl dr Popescu mi-a spus ca el lucreaza cu o precizie de milimentru si ca nu pot sa apara asa ceva), atat de mari incat mi-au ramas cicatrici permanente la ochi (in sensul ca urma vanataii a ramas, ca si cum as avea cearcane, GROAZNIC!!!!).

Trebuie specificat ca dl dr Popescu nu stia cum sa ma dea afara mai repede din clinica, probabil sa nu fac vreo complicatie acolo (o infectie sau ceva de genul) iar eu sa-i fiu belea... GROAZNIC comportamentul.

La o saptamana, mi se scoate atela si dl dr Popescu spune: "Desi nasul arata groaznic, sa nu va speriati sau suparati, dar e inca umflat!". Adevarat asa era, mare si stramb... Dar am mers pe mana specialistului si am inghitit recomandarea lui....

Din cauza nasului extrem de umflat si a vanatailor imense (repet, dupa spusele dlui dr Popescu, acestea nici nu trebuiau sa existe ca cica lucreaza la precizie de milimentru), am stat in casa vreo 2-3 saptamani de unde am incercat sa lucrez (nu intru in detalii asupra acestui aspect) si am avut tot felul de socuri psihologice in privinta felului in care arata nasul (era in continuare stramb, ca si cum nu s-a facut nimic la el).

In fine, m-am prezentat la consultatia de 1 luna, in care mi-am exprimat problemele, iar dl dr Popescu, nonsalant, mi-a spus ca va fi totul perfect. Cu toate ca I-am dat toate explicatiile posibile, dansul mi-a spus ca e doar parerea mea si ca el este specialistul. I-am solicitat sa facem o comparatie inainte-dupa operatie, dar mi-a spus ca mi le va trimite pe mail si ca nu face acum.

Deci am plecat de acolo frustrat pentru ca parerea mea asupra nasului meu nu era corecta. si ce sa vedeti comparatia ceruta de mine nu mi-a fost trimisa.... niciodata!

In conditiile astea, am decis sa fac eu comparatia, cautand o poza de-a mea inainte de operatie si am comparat-o cu una facuta la aproape 2 luni de la operatie. Am pregatit un e-mail catre domnul doctor, exprimandu-mi nemultumirea si explicandu-i ce m-as fi asteptat sa faca in cursul operatiei (ce ar fi fost evident pentru orice om, fara sa aiba studii in medicina sau rinoplastie).

Am primit un raspuns de la el, recunoscand ca exista "probleme" la nasul meu si ca este gata sa-mi faca o operatie de corectie, spunandu-mi sa revin pe la cabinetul lui.

Desi eram suparat ca mi-a luat atata timp sa-l fac sa recunoasca, era o bucurie ca macar a recunoscut si ca este deschis sa repare problema.

In fine, m-am prezentat la cabinetul lui, a constatat problema si m-a programat (repet m-a programat) pentru operatie peste 3 zile (am pe scris programarea)

Am ramas uimit si I-am spus ca mi-e imposibil sa ma prezint peste 3 zile pentru ca trebuie sa-mi rezolv niste probleme de servici, dar ca imi voi face programul astfel incat sa avem operatie peste 1 saptamana. Dl dr Popescu m-a refuzat spunandu-mi ca va pleca in concediu pentru o luna (o luna?!!! pe bune?!!!).

N-am reusit sa-mi rezolv programul pentru a ma prezenta la operatie in cele 3 zile, asa ca am asteptat mai bine de o luna pentru a fi operat (in timpul asta eu am incercat sa nu ma mai gandesc la nas pentru ca nu ma simteam bine).

Trece luna si-l sun pe dl dr Popescu, acesta mi-a raspuns deja pe un ton nervos, probabil ca urmare a insistentelor mele.

M-am prezentat la cabinetul lui cu gandul ca vom stabili o data a programarii, dar la consultatie ce credeti dlor si dlor, dl dr a spus ca nasul meu e perfect si ca nu mai e nevoie de operatie.

Eu am fost socat, dar era o bucurie ca s-a rezolvat (de la sine, conform spuselor dlui dr Popescu).

Repet, eu nu am mai stat sa ma uit la nas in perioada concediului dlui Popescu (eram cu gandul ca se va rezolva), dar cand am ajuns acasa m-am uitat in oglinda, mi-am facut poze si am comparat cu nasul la doua luni de la operatie si concluzia a fost ca era exact la fel de stramb.

Atunci, m-a apucat o furie teribila si l-am sunat dar nu a raspuns. Am insistat de 10 ori pana mi-a raspuns si cu acea furie i-am spus ca simt ca-si bate joc de mine. Telefonul a fost scurt, caci domnul doctor mi-a inchis telefonul si m-a banat!!!

Concluzia o trageti voi sau daca vreti puteti lua concluzia unui medic ORList (la care am ajuns ca am facut o sinuzita groaznica dupa operatie, cand doctorul Popescu era in vacanta). Inca mai am deviatie de sept care imi produce aceasta groaznica sinuzita si care a spus: "Eu sigur va faceam mai bine si la o optime din banii dati".

Va stau la dispozitie cu orice clarificari, dovezi (emailuri cu dr Popescu, SMSuri si inclusiv cu raportul medical care arata ca inca am deviatie de sept).

Bani (f multi) aruncati DEGEABA. Mai bine mergeti la un medic ORList decat la Popescu, ca macar aveti garantia ca va rezolva septul si ca nu sunteti bataia de joc a unui individ pe nume Popescu care se joaca de-a rinoplastia , nefiind in stare sa rezolve macar o amarata de deviatie de sept.

Respect tuturor si aveti grija pe mana cui ajungeti!

PS. Apropo, varful nasului meu este imens, mai mare decat il aveam inainte de operatie, si sunt la 6 luni de la operatie!!! Groaznic!!!
PS2 Nu inteleg cum acest indvid Popescu a ajuns sa aiba asa o reputatie net, ca va spun sincer ca din experienta mea nu merita asa ceva, este extrem de amator... dar parsiv.
garbo_475664
Postat pe 28 Septembrie 2017 21:36
Garbo_475664, poti sa mi lasi o adresa de e mail unde sa vb in privat despre experienta ta? Eu intentionez sa fac operatia la acest medic, in luna Noiembrie a acestui an, iar postarea ta m a speriat ingrozitor. Nu stiu daca sa schimb medicul sau sa merg in continuare la Popescu.

Multumesc anticipat si mi pare foarte rau pt experienta ta
garbo_476117
Postat pe 3 Octombrie 2017 17:41
@Garbo_475664, daca tot ai petrecut atat timp ca sa postezi mesajul tau pe toate forumurile, nu vrei sa si pui o poza cu grozavia ta de operatie?
Eu am un feedback foarte bun de la oameni care s-au operat la Daniel Popescu si au fost fericiti de operatie. Intentionez sa ma operez si eu la el, asa ca mesajul tau ma intereseaza.
Multumesc!
garbo_477464
Postat pe 30 Octombrie 2017 10:28
Buna Garbo_475664!
Vreau sa te rog, dacă se poate, sa îmi trimiți si mie poze dupa operatie doresc sa îmi fac o alta operatie de rinoplastie, deoarece in urma cu 7 ani am trecut prin acelasi cosmar cu un alt dr. Mihail Stan de la clinica Efigia si sa fiu sincera habar nu am la ce chirurg plastic sa merg îmi este si frică sa nu trec prin aceiași situație pt a doua oară. .
garbo_477693
Postat pe 8 Noiembrie 2017 01:43
Buna! S-a mai operat cineva de curand la Stan Cotulbea?
Sunt curioaa care sunt preturile lui la clinica privata (fara trimitere de la medicul de familie) sau daca mai opereaza la spital sub diagnostincul de deviate de sept.

Thanks!
garbo_477794
Postat pe 13 Noiembrie 2017 13:31
Buna. Aceleasi probleme le am si eu (deviatie/ sinuzita + estetic). Cat a costat cu totul?
garbo_480680
Postat pe 10 Ianuarie 2018 10:47
De la: garbo_434283, la data 2016-03-11 09:56:44eu m-am operat ieri la dl dr Popescu Daniel, deviate de sept, plus indepartare cocoasa. nu am nicio vanataie si nici nu sunt umflata, respir pe nas, nu ma doare capul, senzatia de usturime de pe gat de la sonda din timpul operatiei, s-a dus, nu ma doare nimic, doar cand rad ma tine cusatura de la baza nasului, va trebui sa evit glumele o perioada :) foarte putin m-am umflat cand m-am trezit azi, in urma cu cateva ore, dar s-a retras. mi se pare fantastic, iar aici, pe langa organismul care ma ajuta, eu zic ca se vede si "mana" chirurgului. pentru mine experienta este de nota 10 si recomand din toata inima sa mergeti pe mana dlui dr, in ceea ce priveste rinoplastia. iar personalul cu care opereaza, este fantastic, non stop la dispozitia ta, raspund la orice fel de intrebari, chiar si cele incomode. am scris aceste randuri pentru ca stiu cat de mult inseamna pentru cineva care vrea sa se opereze, sa afle cat mai multe informatii si pareri de la pacientii doctorilor pe care ii au in vizor. multa bafta celor care urmeaza sa se opereze si daca are cineva intrebari, cu mare drag va pot raspunde.



buna. aceleasi probleme le am si eu (sinuzita/ deviatie + estetic) si intentionez sa ma operez la domnul daniel popescu. cat a costat totul?
garbo_480680
Postat pe 10 Ianuarie 2018 10:51
garbo_023578308
Postat pe 10 Ianuarie 2018 11:38
Mai sunteti multe urate pe aici?
Lasati-va asa cum sunteti, naturalul va fi mereu la moda. Fiti convinse ca nu degeaba lasa natura uratii. Operatiile distrug fata cu timpul.
garbo_023578308
Postat pe 10 Ianuarie 2018 11:41
Buna fetelor,

Caut un doctor foarte bun pe partea de rinoplastie. Am tot citit forumul si parerile sunt impartite. As vrea sa ma operez in tara ca este destul de scump in afara. Ma gandeam la clinica unde s-a operat Tonciu in Istanbul deoarece rezultatul vorbeste singur dar mi au dat un scor de 3800 de euro.Mentionez ca am suferit 2 operatii la nas in urma cu 10 ani respectiv 8 ani si nu sunt deloc multumita de nasul meu. Dupa o totala vindecare adica dupa vreun an asa nasul meu a luat-o spre stanga cum te uiti din fata (dr. care m-a operat este Vitalie Stan). Profilul este perfect dar din fata arata deranjant.Nu vreau sa acuz pe nimeni ca poate nu este vina medicului. De curand am apelat la acid hialuronic pt a-mi indrepta cat de cat nasul. As vrea sa merg la sigur de data aceasta deoarece este a 3 a operatie si este un adevarat chin sa treci prin asa ceva.In urma feedback-ului de pe forum Dr. Antohi, Dr. Popescu, Elena Marincea sunt deja scosi din discutie.Ce parere aveti despre medicul Calin Dobos, Ioan Lascar sau Constantin Stan din Bacau?daca exista cel putin un caz nereusit pt fiecare ii scot din discutie...
garbo_485235
Postat pe 15 Martie 2018 17:04
NU clar nu.Mie nu mi-a reusit nici din a doua incercare
garbo_485235
Postat pe 15 Martie 2018 17:28
De la: Arina_Ioana_1, la data 2014-02-17 18:22:40Cine ma poate ajuta si pe mine cu cateva sfaturi?? Pe 26 febr, peste 9zile adica ma operez la dr Vitalie Stan rinoplastie+deviatie sept...pareri????plss!!!!


Nu recomand.mie nu mi-a reusit nici din a doua incercare
garbo_485235
Postat pe 15 Martie 2018 17:30
De la: garbo_440064, la data 2016-05-08 20:52:08Buna! s-a operat cineva la dr Stan Vitalie? sau aveti ceva informatii despre el?

Eu de 2 ori. Nu vrei
garbo_485235
Postat pe 15 Martie 2018 17:38
Buna! Poti sa imi spui ce probleme ai avut dupa operatia de rinoplastie facuta la Efigia. Si eu m-am operat la dl doctor..a fost o interventie usoara, doar varful nasului insa pe partea dreapta a ramas mai umflat..iar varful pare stramb. Am 2 saptamani si este foarte amortit. Multumesc!
garbo_489339
Postat pe 13 Mai 2018 20:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salon de remodelare corporala in Constanta stie cineva? 17 De la: garbo104836 13 Martie 2010 09:15
Operatia de marire de sani afecteaza alaptarea? 3 De la: garbo_480575 12 Martie 2018 13:31
Voi v-ati marita cu un barbat nasol si prost, care nici nu va intelege in aspectele importante, doar ca sa aveti un tata pt. copil 11 De la: iolanda_74 23 Martie 2017 17:17
cine ma poate ajuta cu un sfat, o idee? 3 De la: garbo195874 14 Martie 2011 11:38
cum scapam de celulita? 1 De la: ioanarazvan 24 Ianuarie 2009 19:05
Setari Cookie-uri